Izjave po sexu...

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Am.. Ne, moj nima prebliskou da bi 2. poskusila še naga. :lach:
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

delusional napisal/-a:to mi ja najbolj smešno, da vas tipi po seksu sprašujejo, če je blo ful dobro oz. če so dobri jebači :rofl: jao kak ego

Tudi meni je to brezveze. Pa saj vidiš in čutiš, če je bilo vredu :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

meni so nesamozavestna in otročja taka vprašnja, če je bil dober in podobne.
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

Jst pa sploh nočem nič govorit, se hočem sam cartat. on mi pa ves čas pravi: pa daj, povej kaj. Zakaj si tko tiho?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Meni je blo pa najboljše enkrat ko mi je res dostikrat prišlo... in on izjavi (tako ful ponosno): "Ufff... kolkokrat! Res imaš srečo, da ti lahko tolikokrat pride..." (kolikor ga poznam, je s to srečo mislil sebe :D )... Jaz pa: "Kakšna sreča, to je znanje!" :D
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objava Napisal/-a °PeeKaBoo° »

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 11:51, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Drugače pa tipično: "A grem lahko jaz prvi pod tuš?" :rofl: In potem: "Zakaj pa ne prideš z mano?" :gruebel:

Al pa začne kar o nekakšnih običajnih stvareh govorit, ki niso povezane s seksom... In potem se mi reži, ker še ne morem nič dojemat takrat in so moji odgovori omejeni na "Aha.", "Mhm." in "Ful je lepo, ko si tukaj zraven." :D :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

xxwoman napisal/-a:Meni je blo pa najboljše enkrat ko mi je res dostikrat prišlo... in on izjavi (tako ful ponosno): "Ufff... kolkokrat! Res imaš srečo, da ti lahko tolikokrat pride..." (kolikor ga poznam, je s to srečo mislil sebe :D )... Jaz pa: "Kakšna sreča, to je znanje!" :D

kašn napihnjenec!

kaj te lahko nekaj vprašam? kako si lahko s tipom, ki ima že precej izkušenj za sabo in najbrž tudi ljubimk, tebi pa je prvi in za njim vdano laziš že 4 leta? (ok, pardon, zdej sta pač par, nima veze)

že če so tipi taki gnoji in se najprej skurbajo, potem pa se zaljubijo v devico... ne razumem kako ženska tako bogo razmišlja, da čaka na princa in čuva svojo nedolžnost in potem je zadovoljna z enim, ki je poln že vseh kurbarij in je seveda zaradi tega dober jebač.
Zadnjič spremenil delusional, dne 09. Sep. 2008 21:51, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

delusional napisal/-a:
xxwoman napisal/-a:Meni je blo pa najboljše enkrat ko mi je res dostikrat prišlo... in on izjavi (tako ful ponosno): "Ufff... kolkokrat! Res imaš srečo, da ti lahko tolikokrat pride..." (kolikor ga poznam, je s to srečo mislil sebe :D )... Jaz pa: "Kakšna sreča, to je znanje!" :D

kašn napihnjenec!

kaj te lahko nekaj vprašam? kako si lahko s tipom, ki ima že precej izkušenj za sabo in najbrž tudi ljubimk, tebi pa je prvi in za njim vdano laziš že 4 leta? (ok, pardon, zdej sta pač par, nima veze)

ker nimajo vsi takega nagona po menjavanju spolnih partnerjev in jim (nam) je eden čisto dovolj do konca življenja. :) verjetno se ti dzi klišejsko, ampak je res.Ljudje smo si različni :wink:

drgač pa najpogostejša izjava pri nama:
"kje so čiki?" :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*purple* napisal/-a:
ker nimajo vsi takega nagona po menjavanju spolnih partnerjev in jim (nam) je eden čisto dovolj do konca življenja. :) verjetno se ti dzi klišejsko, ampak je res.Ljudje smo si različni :wink:

to je žensko razmišljanje, od tipa še nisem čula kaj takega. kvečjemu da pričakuje tako razmišljanje pr ženski, medtem ko se bo sam najprej zgonu.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jst sicer nevem kakšne tipe ti to poznaš, ampak jst jih dost poznam, ki isto mislijo, kot jaz glede tega.
je pa res, da znajo fantje tud mal preveč lapat in na koncu itak potem ni nič in je svoji zvest do amena, ampak iz družbe pač ne more izstopat. :)
drugač pa to ni noben pojem "junaštva" kot nekateri to mislijo.več črtic, boljši sem.ma ja.
in če to žepočne in če se že želi gonit, naj se goni ko je samski in naj se ne zapleta v zvezo.ne pa da slabič doma drži punco da ga čaka ker se bogi bogi boji bit sam :roll:
in ne ni nujno, da se bo vsak želel ali se prav bo zgonu...To si mal preveč posplošila. :wink:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

^ Jaz sem pa tu bolj ali manj strinjam z delusional.
Ne verjamem, da obstaja moški, ki si želi do konca življenja seksati samo z eno in edino žensko in nikoli poskusiti, kako je s katero drugo.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

ena od bivših....po vsakem seksu mi je rekla: "hvala ti!" :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Enim je popolnoma zadost, če imajo samo eno žensko. Poznam kar nekaj takšnih ljudi;npr kakšni bolj umirjeni intelektualci, ki so čist v določeni stvari (npr računalništvo, glasba al pa kej podobnega ). In veliko takih si že v sš najde resno punco. In kakor jaz poznam take so zelo pozorni in ljubeči pratnerji. :wink:

Drugače pa ja; delusional imaš kar prav...Čim več je takšnih ki se morajo zgonit... Jaz sem čula enga kolega rečt, da on ne more jit mim dobre babe ne da bi jo pof*kal; pa če prav je še tako zaljubljen v svojo punco.

Najbrž so pa tud taki ki so se že zgonili in se majo namen enkrat ustalit..(upam :lol: )

Da ne bom ot; Najpogostejša izjava po seksu: Greva pod tuš? A ti prnesem kaj za pit?...
Včasih pa sam leživa, se mal žnarava in kej v izi menva...
Moj je vodnar drugač; ampak ponavadi ne predlaga da greva šeenkrat brez oblačil... :lol: Jaz sem dvojček, in poredko prižgem tv :D

Ne maram pa slišat ljubim te :nein: Niti med in ne po seksu... Pa čudno bi mi blo če bi me vprašal kak mi je blo... Sej vidi med seksom če mi je kul a ne...
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Res je, jaz nimam takega nagona po menjavanju spolnih partnerjev in mi bo on čisto dovolj do konca življenja, če bom tudi jaz njemu. Drugače pa on ni imel nevemkoliko ljubimk... Imel je tri punce in kakšno neresno zvezo ali dve, ko ni imel punce. Je rekel, da mu niso všeč kakšne avanture in one night standi... da mu je stokrat boljši seks, če ima stalno punco in so tudi čustva zraven. Tako da se ne bojim preveč, da bi me varal. Saj nekaj časa me je skrbelo, da bo hotel še kakšno drugo, ker sem bila devica in mu nisem mogla nič novega pokazat... Ampak potem je toliko govoril, kako mu je lepo z mano in da mu ne bi moglo bit z nobeno drugo boljše, ker sem mu jaz tako všeč, da sem mu začela verjet in mu zdaj zaupam. Pri devičniku bi se mi zdelo bolj verjetno, da bi me prevaral... Ker tipi se res redko zadovoljijo z eno žensko v celem življenju. :)
Odgovori