Razlika pri vedenju (sex iz ljubezni / one night)

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

seks z nekom ki ga ljubis j vedno seks iz ljubezni in uzitka:)se ne da ločit, ce pa z nekom kr tko sam iz uzitka..to je pa druga zgodba..tax je pa ločeno...
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Jochie napisal/-a:
D-D napisal/-a: da se očitno moški lahko vse povprek dol dajete, pa nebo noben nč slabga reku, če se bo pa ženska bo pa prec 'kurba' ki vsakmu da.

ne, ne, ne..... se ne strinjam..... s kurbo bo moski imenoval tisto zensko, ki sicer res "vsakemu" da, le njemu noce, on bi pa rad pa ne more dobiti od nje... pac, tudi taksni moski obstajajo, hebiga...

ce ne rata pri zenski, karkoli je ze razlog (seks, ljubezen, itd), je potrebno to zensko toliko spostovati, da se je ne oznacuje...

torej, dekleta, en nasvet....ce vas bo kateri fant imenoval za kurbo, mu lepo zabrusite naslednje: "ce bi bila jaz kurba, ti ne bi fu.ka stradal!" in preprican sem, da mu boste zaprle usta...

hehe :D dobra
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

bbb
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:21, skupaj popravljeno 1 krat.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

mala punci napisal/-a:Pri nekaterih se sploh ne opazi razlike, ker znajo nekateri fantje tako dobro lagati, obračati besede da si na koncu punca misli še da bo kaj bolj resnega ratalo iz vsega skupaj. Njemu gre pa sam za izpraznitev jajc.

Tako zelo se s tem strinjam.. :(

Torej.. ja vse pravite, kako to ugotoviš šele po sex-u. A ne bi bilo fajn to ugotovit malo prej?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Temu se ne rece laganje, razen ce dejansko verbalno obljublja neki vec.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Sploh nisi prav razumel zadeve, tako da bolje da si tiho.

mala punci napisal/-a:Pri nekaterih se sploh ne opazi razlike, ker znajo nekateri fantje tako dobro lagati, obračati besede da si na koncu punca misli še da bo kaj bolj resnega ratalo iz vsega skupaj. Njemu gre pa sam za izpraznitev jajc.

Nekateri očitno preberete par besedic in v vaši glavi nastane neka druga zgodbica.. kakorkoli..
Nekateri brez težav lažejo, pa ne o tem da bi si želeli s tabo nekaj več, ampak glede drugih stvari, samo zato, da te dobijo v postelj. Ti ga pač ne spregledaš, ker si naiven, pijan, zaljubljen.. itak je vse isto. Zdi se ti.. da mu res pomeniš nekaj več... Drug dan ugotoviš, da se ti je zlagal to in ono (ko prijateljicam praviš nekaj o njem.. pa samo presenečeno odkimavajo, ker se zna zgodit da ga pač bolje poznajo od tebe..)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

A se pogovarjate o tipih ali o ženskah? Jaz nisem nikoli seksala drugače, če sem bila s fantom ali pa z nekom za enkrat. Tut slučajno ne bi mogla reči, da sem se manj potrudila ali pa kaj podobnega... edina razlika ki je, je da mi s fantom paše tudi nice&slow, z nekom, s katerim sem pa za enkrat mi pa na začetku to ne paše. Ampak malo kasneje pa tudi ;)

Pa tudi to je razlika, da sem se s tipi, k z njimi nisem hodila, ves čas nekaj hecala in sem se mogoče bolj zabavala, medtem, ko z resnimi fanti tega nisem počela. Ne vem, vse je bilo bolj intenzivno. Samo sem seksala poleg svojih fantov samo s parimi, k so mi bili res 100%no všeč in so me res nenormalno privlačili.

Sam je pa oboje seveda super fino ;)

Tudi pri fantih ne morem reči, da sem opazila kakšne posebne razlike... mogoče isto kot pri meni. Da so se tudi oni vmes več hecali in flirtali, pač ko se malo igraš, resni fanti pa tega niso počeli. Pa sej se itak vidi, kdaj kdo uživa s tabo v postelji, kdaj pa ne tok... najbolj beden seks je bil pri meni po nekaj časa zveze, ko rata vse samo še rutina, pa človeka že preveč poznaš, da ni več adrenalina. Joj prav kul bi bilo zdele met enega seksi tukile, da bi se mal pozabavala z njim :D
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Pri one night staindu ti fant po seksu reče: hvala :D, pri resni zvezi pa po seksu zaspi.. :lol:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

=)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 17:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Mislim, da ni neke bistvene razlike v sexu, ampak v samem odnosu do osebe, s katero se ali ljubiš ali fukaš.
Jaz osebno pri sebi ne opazim razlik v sexu samem.
No, ne morem zdaj govorit, kako je pri one night stand, ker nisem te sorte, da bi nekoga spoznala, pa šla kar z njim. Svoje ljubimce (če lah tak rečem) poznam od prej, vsaj bežno in ponavadi se ne konča samo z enim sexom, ampak pač se zadeva zavleče.
Do sedaj še nikoli ni bilo tako, da bi se z nekom (od njih) dobila, dala dol, pa nato čimprej odbrzela. Ponavadi je najprej kakšna debata, pa smehi , pa zajebancija, potem opravilo, po tem pa še malo debate. In ja, tudi moji ljubimci imajo kdaj dan, da se cartajo,... Razlika je edino, da naš odnos ni tako odprt, kot je npr. odnos s partnerji.
Kot sem rekla, mislim, da je bistvena razlika med partnerji in ljubimci v odnosu samem.
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Pariz

Neprebrana objava Napisal/-a *Laura* »

Jochie napisal/-a:
D-D napisal/-a: da se očitno moški lahko vse povprek dol dajete, pa nebo noben nč slabga reku, če se bo pa ženska bo pa prec 'kurba' ki vsakmu da.

ne, ne, ne..... se ne strinjam..... s kurbo bo moski imenoval tisto zensko, ki sicer res "vsakemu" da, le njemu noce, on bi pa rad pa ne more dobiti od nje... pac, tudi taksni moski obstajajo, hebiga...

ce ne rata pri zenski, karkoli je ze razlog (seks, ljubezen, itd), je potrebno to zensko toliko spostovati, da se je ne oznacuje...

torej, dekleta, en nasvet....ce vas bo kateri fant imenoval za kurbo, mu lepo zabrusite naslednje: "ce bi bila jaz kurba, ti ne bi fu.ka stradal!" in preprican sem, da mu boste zaprle usta...

si bom zapomnila :D
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Razlika je definitivno ogromna in tudi sex je zame osebno dosti boljši, če je posredi ljubezen.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Preden je bil zaljubljen vame je bil enako dober seks kot zdaj, ko me ima rad. :) Nekateri moški očitno vedno dajo vse od sebe pri teh stvareh. :) Je pa občutek drugačen, zdaj ko vem, da me ima rad... Pa ne zato, ker bi kaj počel drugače, ampak pač zato, ker to vem... Tako da če mi je kdaj stekla kakšna solzica med seksom, ko sva bila še seks prijatelja, je bilo to od žalosti... Zdaj pa je od sreče. :bussi:
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

Lupčkanje med sexom, cartanje po njem.
Išče mojo dlan, me prime. Jaz odmaknem svojo.
Ker nisva par. Nočem da me drži za roko.
Čeprou sem zalublena vanj. Dokler ne bova skupi me
nima kej za roko držat.
Al pa ko greva spat se močno stisne k meni in me celo noč objema.

Zmedena sem...
Kaj nej si mislm? res SAMO fu* frenda, al več?
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Najboljše, da ga vprašaš...
Odgovori