Moti ga, da sem bila nekoč z njegovim frendom

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
crazy
Sramežljivka
Sramežljivka

Moti ga, da sem bila nekoč z njegovim frendom

Neprebrana objava Napisal/-a crazy »

mene pa sam zanima vaše mnenje.s fantom sva 3mesce skupi in zj mi je omenu da je nemu gadno k sm bla učasih(več k let nazaj) z negovmu"frendom"..tko poznata se ne družta se preveč(že to da ni vedu da sm bla z nemu takrt mi pove da nista neki ful frenda),pa tut midva nisva bla glih doug skp 1mesc (men nč ni pomenil)..uglavnm zj sva na temu da greva narazn:(..a bi blo vm gadno?

upam da ne obstaja kšna taka tema,če pa se opravičujem z iskalnikom je nism našla!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Trapast izgovor ma tale tvoj poba. Moj fant je bratranc od mojega bivšega, in sta precej dobra kolega. Pa mojga sploh ne mot, da mela nekoč z njegovim bratrancem neki- oz. prav, da bi ga motilo, če bi imela res dolgo vezo (tako je blo pa ene par mesecev kao zveze).

Kako pa to, da ga šele zdej mot? Pred 3 mesci, ko sta začela, ga pa ni?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
crazy
Sramežljivka
Sramežljivka

ja js mu nism nč omenala da sm pač bla z nemu..ker sm predvidevala da ve..glede na to da so usi negovi ožji frendi vedeli,tko da je zvedz po kšnmu mescu k sva bla skupi sam mi ni nč reku.mi je pa pol čez kšn mesc sam nč ni reku da ga mot.zj pa kr naenrkat da ga mot:(..res čudn ane..zj neki razmišla a nj greva narazn a ne..oh
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

totalno bedn izgovor!! jaz sem pred parimi leti bluzila (velikokrat) z najboljšim kolegom od mojega dragega pa to nikoli ni bilo sploh vredno debate.. ona2 se še vedno družita, včasih gremo celo skup feštat al pa se družit in sploh ni problema.
to ma tvoj tip nekaj v glavi in si je pač moral najt prvi dober izgovor.. :roll: če te ima nekdo res rad mu tvoja preteklost (v tem smislu) naj nebi ravno ogromno pomenila. sploh pa če se sploh ne družita prav s tistim tipom..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

sori sam očitno te nima rad, da bi te zarad take stvari pustu. razumem, da ga moti, samo to ni razlog da te zdej kr pusti.
Uporabniški avatar
crazy
Sramežljivka
Sramežljivka

dobro smo istega mnenja..sm misla da sam js tk mislm:)
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Kaj si pa mela s prjatlom?Si bluzila al kej več?

Mene bi tut mogoče motilo ;) Vrjetno da če bi te meu dovolj rad, bi šou tut čez to. Ne more bit sam to razlog. Sploh me zmot to dejstvo, da se sploh ne družta ;) Se mi zdi hujš to k je ena omenila, da je z bratrancem njegovim bluzila :)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
crazy
Sramežljivka
Sramežljivka

ma ja čist tko mal več k frenda nbena velka ljubezn.pa tut on k je zvedu je reku da je čist kul da sva skupi.ja sj glih to mene mot,pač sta se družla k sta bla mulca.zj se pa že ful doug cajta ne,prejšn tedn sta se neki srečala.pa nwm a mu je kej tazga pol reku da je tok vplival nanga. :? :(
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ohja če je tku mu povej kaj si čutila do njega. Da ti je biu čist tko bdw, da si zdej bl odrasla,da drgač razmišlaš..pa da si vesela da maš njega...itd ;)

To ni raazloooog, da te pusti, če usaj mau razmišlja :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Damyanchyka napisal/-a:Se mi zdi hujš to k je ena omenila, da je z bratrancem njegovim bluzila :)

V bistvu tamal bratranc. Sta pa si res bla ful blizu skoz.
In kaj je to kej tazga, če smem vprašat? Ja, sej nisem vedla, da bom zdej z njegovim bratrancem pristala. Nisem vedla, da bom kaj čutila do njega. Preteklosti pa ne morem zbrisat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

In to ga je začelo motit šele po 3 mesecih al prej ni vedel? :?

EDIT:
Se vidi da nisem vseh postov prebrala :D Men je čudno da ga najprej ni motilo oz da je rabil 2 mesca da ga je začelo motit ...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*mala* hotla sm povedat, da njena situacija ni tuk huda. Da je njen bivši od zdejšnga fanta sam bežen kolega. Medtem ko je tvoj bivši tamau bratranc od zdejšnga. Se mi zdi, da je to bl težka situacija kukr če je nek kao kolega. Pa še to iz pamtiveka ;)

Sicr pa,če je ljubezen prava to sploh neb smeu bit problem. Niti ni blu kej resnga in ima/imaš zdejšnga fanta rada. To je to. ;)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

moj bivši je bratranc od mojga zdejšnga fanta (js sicer tega nism vedla, ker mata zelo bežne stike oz. jih sploh nimata), ampak tut ko sm zvedla, in mu povedala da je to pač moj bivši.. ni blo nobenih blemou.. tko da se strinjam, da je to samo en smotan izgovor da te pusti..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a kiny »

Če bi ga že od začetka motil, pol bi rekla da je res mogoč zard kolega, ampak da ga šele po treh mesecih začne to motit je pa res en najbl bednih izgovorov da gresta narazn.
Men bi blo gadno ful če bi blo tko da bi m kr zard tega kao pustu, sam bi mu pa jasno dala vedt da vwem da se zmišluje in da nej raj po resnic pove kaj je fora....
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

moj fant je tud kolega od mojega bivšega...bivši je imel sicer nekaj težav s tem...ampak je bila najina ljubezen premočna in se nisva ozirala na to...sicer pa je bil konec z bivšim ne ravno lep zame...tako, da se nisem obremenjevala...
če sta si usojena in je vajina ljubezen dovolj močna, vaju nihče ne bivši ali kdorkoli pri tem ne bi smel ovirat...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Odgovori