moi T napisal/-a:Ojej, bom nehala brat to temo, ker se počutm čudna, ker tko malo seksam. Oziroma, ker mam tipa, ki hoče tko malkrat seksat .
Ma pa sem že mislna, da v tej temi pa takle post že ne more obstajat, pa sem se zmotla, očitno med vsemi temi 3x dnevnimi variantami obstajajo tud taki partnerji, ki pa jim sploh ni do tega . Moj je tud tak, 1x na teden je čist dost, no še skor preveč, očitno .
bucii napisal/-a:sam med vikendom k drgač se skor nč ne vidva ker je u lublan sam imava pa takrat maratonce ta vikend sva postavla rekord 4ure pa 25 minut
4 ure in 25 minut sta seksala, beri penetrirala? 4 ure in 25 minut si bila vlažna in 4 ure in 25 minut je on imel erekcijo? Nisi resna. Po tolikem času nožnica boli, penis pa tudi.
MsN napisal/-a:4 ure in 25 minut sta seksala, beri penetrirala? 4 ure in 25 minut si bila vlažna in 4 ure in 25 minut je on imel erekcijo? Nisi resna. Po tolikem času nožnica boli, penis pa tudi.
rekla je da se vidita sam čez vikend. najbrž je to petek, sobota, nedelja
Meni pa pri teh maratoncih ena druga stvar ni jasna. Če človeku močno sede seksat, se mi zdi popolnoma nemogoče, da bi se 4 ure lahko zadrževal, da mu ne bi prišlo. Torej pri takšnem dolgem seksu že ne more biti res hudega filinga, drugače bi se precej hitreje vse skupaj končalo.
MsN napisal/-a:4 ure in 25 minut sta seksala, beri penetrirala? 4 ure in 25 minut si bila vlažna in 4 ure in 25 minut je on imel erekcijo? Nisi resna. Po tolikem času nožnica boli, penis pa tudi.
Pa četudi je tako, glej 4 ure in 25 minut je dooolga doba in se mi zdi, da tako dolgo ne moreš neprekinjeno seksati s tem, da je penis v nožnici. Če pa je avtorica mislila zgolj na preigro, vmesne pavze in pač seks, ki vsebuje penetracijo, oralno in ročno zadovoljevanje, potem je to mogoče, ampak ne vem zakaj se je treba s tem hvaliti in misliti, da gre za bog ve kak rekord - mečkam se lahko tudi cel dan, seksat pa ne moreš.
Haha,4× na dan,bi rada da lulo po tleh vlečem al kaj.
Men je že dvakrat na dan preveč.
In enrkat na teden mi je tko čez glavo,ker me takrat tko obdela da mi pol en tedn sploh do seksa ni.
Drugače pa raj enrkat na tedn pa kvalitetno,ko pa 5× na dan,pa da mu po 3 minutah pride pa da poriva skoz z isto hitrostjo in frekvenco in dela nč druzga razn to.
Pa četudi je tako, glej 4 ure in 25 minut je dooolga doba in se mi zdi, da tako dolgo ne moreš neprekinjeno seksati s tem, da je penis v nožnici. Če pa je avtorica mislila zgolj na preigro, vmesne pavze in pač seks, ki vsebuje penetracijo, oralno in ročno zadovoljevanje, potem je to mogoče, ampak ne vem zakaj se je treba s tem hvaliti in misliti, da gre za bog ve kak rekord - mečkam se lahko tudi cel dan, seksat pa ne moreš.
Pa dejte no, kaj pa drucga. Štir ure nabijanja?! Heh, ja.
Tut js sm svoje cajte mela "zajčje dneve", ko se sploh ni splačal iz pojsle lezt, pa to ne pomen, da sva bla po par ur skp "prkloplena" drug na drucga, ampak je šlo za kombinacijo usega, kar paše u sklop posteljnih aktiunosti.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Na začetku zveze sva se videvala samo ob vikendih in sva vikende kar v postelji preživela. Tako sva seksala tudi po 7x na dan. In ja, ob ponedeljkih je bilo vse zatečeno in boleče. Ampak občutek je bil fin. "sva seksala 7x na dan!"
Po 4h letih veze in enem letu skupnega življenja sva seveda seksala manj. In jaz sem se takoooo sekirala. Saj ne da bi potrebovala več seksa, a ni zvenelo več tako fino kot prej. Baba glupa. Tako, če sem iskrena, ne štejem kolkokrat seksava. Res ne morem postavit nekega povprečja. Včasih je cel teden suša, spet drugič seksava 2x na dan. Pač kakor kdaj. Je fino, ko se ne sekiraš zaradi takih neumnosti.
midva tko 1-2x na teden če je sreča, včasih pa tud po cel teden ne... obadva živiva pri starših in je usaj men bedno če je kdo doma, tko da nimavaa možnost tok pogosto....bi pa jz tud usak dan če bi se le dal