Sanje so se uresnicile

Pomoč iz čustvenih stisk.
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Po mojem je najbolje, da ga pozabiš. Brezveze si delat utvar. :?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
minny90
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Trst

Neprebrana objava Napisal/-a minny90 »

jagodka85 napisal/-a:Sanje so se uresničle, zdj se pa zbud iz sanj in se sprehodi mal v realnost.

Pač je tip vidu, da bi te lh dobu in mu je očitno to zadost.

Lahko pa načrtuje veeeelik pohod k teb domov, z ogroooomnim šopkom rdečih in belih vrtnic, in ja, s fotografsko ekipo, k vaju bo takoj naslednji dan dala v vse časopice (lokalne, deželne in tuje). In sanje se bodo nadaljevale ...

se upa
minny90
Sramežljivka
Sramežljivka

onegirl111 napisal/-a:če si ga ti že enkrat kontaktirala potem si tak naredla vse iz tvoje strani.
zdaj je na vrsti on.
ampak dvomim da bi tukaj bilo kaj ven...
mlada si,....prepusti se toku dogodkov...
vso srečo...

hvala
minny90
Sramežljivka
Sramežljivka

Jochie napisal/-a:saj veš, kje je doma, pa se mu nariši pred vrata! :D

ali pa mu napiši sms, da boš prodala svojo zgodbo v novello2000 ali pa puncam prodajala njegovo telefonsko številko! :D

poglej, če si uspela sestaviti takšen e-mail, da ti je zaupal svojo telefonsko št. boš sestavila še enega, kjer boš dovolj prepričljivo napisala, zakaj bi se vidva še enkrat dobila in se o vsem pogovorila...

pa kaj če je znana in slavna oseba??? prav tako hodi na veliko potrebo kot vsi mi! :wink:
:D eheh...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

za kerga tipa se zdej to sploh gre :?:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Nek znan italijan menda.
Sj zdj je odprla novo temo v katero je napisala da jo je poklicu in da jo hoče vidt :D .
Anna Maria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anna Maria »

Blagor njej, da so se sanje uresničile, men se ne bodo nikoli, ker moj idol je mrtev in če mu je vsaj malo zanjo, bo prej ali slej jo kontaktriral, če ne je najbolje, se odmakniti, nekam silit se, kjer nisi zaželen, si narediš več škode, kot dobička
Uporabniški avatar
.drama.queen.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a .drama.queen. »

Anna Maria napisal/-a:Blagor njej, da so se sanje uresničile, men se ne bodo nikoli, ker moj idol je mrtev

ja mojga tut že 29 let zemla tlač..oz. še to ne k so ga upepelil pa je šla njegova mat trosit pepel po grobu od negove punce :D
Anna Maria
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Anna Maria »

Ja no ''.drama.queen.'', si na slabšem, kot jaz, moj je v celem kosu pokopan, tak, da bi se dalo kak kos od njega najt. Naj zahvali boga, da ga je vsaj malo okusila!!
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

wtf? ja kaj si pa mislila? da se bo poroču s tabo? seveda da te je hotu sam izkoristit...če je sploh kaj od tega res.. mi je mal čudn vse skup.. :lol: sorry............
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

o đizes krajs :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
OK..sem že slišala čist podobno zgodbico na enem drugem forumu.Kako jo tip odpelje in potem se ji tu pa tam javi.In naj omenim:Afkors znana osebnost je.Mah šur!!!
Mma filing da punca želi biti opazana z neko temo.In seveda ji je uspelo.Ojeeeaaaa!!!

Sori bejb,ampak če sem se le slučajno uštela(kar se verjetno nisem)pa te je sam izkoristil.Ma saj če je tip dobr in znan je itak da se vse babe lepijo po njem.Tak da ..zbud se!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
.drama.queen.
Sramežljivka
Sramežljivka

:D
Zadnjič spremenil .drama.queen., dne 15. Mar. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Tule se zgražate nad tem, češ kako je ona naivna, ker je baje logično, da je slaven tip ne bo jemal resno in da naj se zbudi iz sanj. Meni se zdi bolj hudo dejstvo, da imaš na podlagi gledanja nekega bedastega tv programa in par emajlov nekega človeka "rada",svojo otročjo zatrapanost imenuješ "moje sanje", uresničitev le-teh pa enačiš z srečanjem človeka, ki ga sploh ne poznaš.

:lol:
Uporabniški avatar
.drama.queen.
Sramežljivka
Sramežljivka

tmis_ napisal/-a:Tule se zgražate nad tem, češ kako je ona naivna, ker je baje logično, da je slaven tip ne bo jemal resno in da naj se zbudi iz sanj. Meni se zdi bolj hudo dejstvo, da imaš na podlagi gledanja nekega bedastega tv programa in par emajlov nekega človeka "rada",svojo otročjo zatrapanost imenuješ "moje sanje", uresničitev le-teh pa enačiš z srečanjem človeka, ki ga sploh ne poznaš.

podpiiiiiiiiis :D
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a *arabic_girl* »

tmis_ napisal/-a:Tule se zgražate nad tem, češ kako je ona naivna, ker je baje logično, da je slaven tip ne bo jemal resno in da naj se zbudi iz sanj. Meni se zdi bolj hudo dejstvo, da imaš na podlagi gledanja nekega bedastega tv programa in par emajlov nekega človeka "rada",svojo otročjo zatrapanost imenuješ "moje sanje", uresničitev le-teh pa enačiš z srečanjem človeka, ki ga sploh ne poznaš.

se strinjam :D
Odgovori