Sanje so se uresnicile
-
- Cosmopolitanka
jagodka85 napisal/-a:Sanje so se uresničle, zdj se pa zbud iz sanj in se sprehodi mal v realnost.
Pač je tip vidu, da bi te lh dobu in mu je očitno to zadost.
Lahko pa načrtuje veeeelik pohod k teb domov, z ogroooomnim šopkom rdečih in belih vrtnic, in ja, s fotografsko ekipo, k vaju bo takoj naslednji dan dala v vse časopice (lokalne, deželne in tuje). In sanje se bodo nadaljevale ...
se upa
Jochie napisal/-a:saj veš, kje je doma, pa se mu nariši pred vrata!![]()
ali pa mu napiši sms, da boš prodala svojo zgodbo v novello2000 ali pa puncam prodajala njegovo telefonsko številko!![]()
poglej, če si uspela sestaviti takšen e-mail, da ti je zaupal svojo telefonsko št. boš sestavila še enega, kjer boš dovolj prepričljivo napisala, zakaj bi se vidva še enkrat dobila in se o vsem pogovorila...
pa kaj če je znana in slavna oseba??? prav tako hodi na veliko potrebo kot vsi mi!

-
- Sramežljivka
- .drama.queen.
- Sramežljivka
- Kraj: somewhere over the rainbow
-
- Sramežljivka
o đizes krajs
OK..sem že slišala čist podobno zgodbico na enem drugem forumu.Kako jo tip odpelje in potem se ji tu pa tam javi.In naj omenim:Afkors znana osebnost je.Mah šur!!!
Mma filing da punca želi biti opazana z neko temo.In seveda ji je uspelo.Ojeeeaaaa!!!
Sori bejb,ampak če sem se le slučajno uštela(kar se verjetno nisem)pa te je sam izkoristil.Ma saj če je tip dobr in znan je itak da se vse babe lepijo po njem.Tak da ..zbud se!!!

OK..sem že slišala čist podobno zgodbico na enem drugem forumu.Kako jo tip odpelje in potem se ji tu pa tam javi.In naj omenim:Afkors znana osebnost je.Mah šur!!!
Mma filing da punca želi biti opazana z neko temo.In seveda ji je uspelo.Ojeeeaaaa!!!
Sori bejb,ampak če sem se le slučajno uštela(kar se verjetno nisem)pa te je sam izkoristil.Ma saj če je tip dobr in znan je itak da se vse babe lepijo po njem.Tak da ..zbud se!!!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- .drama.queen.
- Sramežljivka
Tule se zgražate nad tem, češ kako je ona naivna, ker je baje logično, da je slaven tip ne bo jemal resno in da naj se zbudi iz sanj. Meni se zdi bolj hudo dejstvo, da imaš na podlagi gledanja nekega bedastega tv programa in par emajlov nekega človeka "rada",svojo otročjo zatrapanost imenuješ "moje sanje", uresničitev le-teh pa enačiš z srečanjem človeka, ki ga sploh ne poznaš.

- .drama.queen.
- Sramežljivka
tmis_ napisal/-a:Tule se zgražate nad tem, češ kako je ona naivna, ker je baje logično, da je slaven tip ne bo jemal resno in da naj se zbudi iz sanj. Meni se zdi bolj hudo dejstvo, da imaš na podlagi gledanja nekega bedastega tv programa in par emajlov nekega človeka "rada",svojo otročjo zatrapanost imenuješ "moje sanje", uresničitev le-teh pa enačiš z srečanjem človeka, ki ga sploh ne poznaš.
podpiiiiiiiiis

- *arabic_girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Nova Gorica
tmis_ napisal/-a:Tule se zgražate nad tem, češ kako je ona naivna, ker je baje logično, da je slaven tip ne bo jemal resno in da naj se zbudi iz sanj. Meni se zdi bolj hudo dejstvo, da imaš na podlagi gledanja nekega bedastega tv programa in par emajlov nekega človeka "rada",svojo otročjo zatrapanost imenuješ "moje sanje", uresničitev le-teh pa enačiš z srečanjem človeka, ki ga sploh ne poznaš.
se strinjam