Zakaj se do mene tako obnaša
-
- Sramežljivka
Zakaj se do mene tako obnaša
Pozdravljeni, sem nova na tem forumu. Že v naprej se opravičujem, če ta tema že obstaja, ampak nisem zasledila, da bi.
Rada bi vaša mnenja, že nekaj časa prijateljujem z enim fantom, priznam, nekaj se dogaja v meni, mogoče ljubezen, ne vem, zanima pa me:
Na začetku je bilo vse ok, no vsaj meni se je tako zdelo, opazila sem, da me je tudi pogledoval, ko sva se srečala s pogledi, se mi je nasmehnil, začel se je čudno do mene obnašati, bolj nesramno in mi pove, kar me malo šokira, da je ob meni nesproščen, da se počuti napetega, ko ga vprašam zakaj, kakšen je vzrok, mi pove, da enostavno ne ve, zakaj se tako pučuti.
Jaz pa se obračam na vas, če veste, kaj mu je?
Hvala
Rada bi vaša mnenja, že nekaj časa prijateljujem z enim fantom, priznam, nekaj se dogaja v meni, mogoče ljubezen, ne vem, zanima pa me:
Na začetku je bilo vse ok, no vsaj meni se je tako zdelo, opazila sem, da me je tudi pogledoval, ko sva se srečala s pogledi, se mi je nasmehnil, začel se je čudno do mene obnašati, bolj nesramno in mi pove, kar me malo šokira, da je ob meni nesproščen, da se počuti napetega, ko ga vprašam zakaj, kakšen je vzrok, mi pove, da enostavno ne ve, zakaj se tako pučuti.
Jaz pa se obračam na vas, če veste, kaj mu je?
Hvala
- metuljčica*
- Cosmofrik
-
- Sramežljivka
- lovefrance
- Komunikatorka
-
- Sramežljivka
- lovefrance
- Komunikatorka
-
- Sramežljivka
-
- Cosmopolitanka
-
- Sramežljivka
ja lahko pa da si mu všeč,a na to nisi pomislila???
100 ljuda 100 čuda..vsak odreagira drugače...imam frenda k postane pravi teleban ob ženski ki mu je všeč...sploh se ne zna obnašat,ne pogovarjat ob njej...
mogoče je malček sramežljiv,mogoče nima kaj veliko izkušenj z ženskami...
ne vedno takoj na slabo pomislit
pusti mu čas,da sam premisli kaj hoče
100 ljuda 100 čuda..vsak odreagira drugače...imam frenda k postane pravi teleban ob ženski ki mu je všeč...sploh se ne zna obnašat,ne pogovarjat ob njej...
mogoče je malček sramežljiv,mogoče nima kaj veliko izkušenj z ženskami...
ne vedno takoj na slabo pomislit

pusti mu čas,da sam premisli kaj hoče

-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka