To je v bistvu edini argument, ki ga imam jaz. No, pa to, da je večina tistih, ki jih kličem, na mobitelu.
Kako bi se človek najbolj preprosto lotil tega izračuna?

passiflora napisal/-a:Mju napisal/-a:spet sem se prepričala, da se mi velik bolj splača ostat pri mobitelu. kot prvo zarad cene, men pride simobil dost dražje (računano na cel mesec).
Ni mi čisto jasno, zakaj eni pravijo da je Mobitel cenejši, drugi simobil. Mju, ti si očitno preračunavala. Kaj misliš s tem "računano na cel mesec"?
Mju napisal/-a:glede tistega komentarja glede minimalnih razlik - če se pogovarjaš 5minut na dan, se vrjetno ne pozna, meni, ko pa se pogovarjam 2 - 4h vsak dan in pošljem več kot 30sms ov sigurno, pa že niso tok minimalne vsote, sploh če si moreš to in še vse ostalo poravnat sam z neko čist bedno in prenizko štipendijo. potem pa vrjemi, gledaš na vsak cent.
jagodka85 napisal/-a:Mislm, da je obojeJst sm najprej kupla UMTS, čez eno leto sm pa še GSM, ker se to pač da in mi UMTS naročniško razmerje poteče skor takrt, k pač za GSM in lahko v bistvu kupm dva telefona skor! naenkrat ... if you know what I mean
kr.ena napisal/-a:Če bi imela jaz bedno štipendijo, se v prvi vrsti ne bi toliko pogovarjala.
Moj račun za Simobil znese od 15 do 20€ na mesec. S tem, da ga uporabljam tudi za službene zadeve, ki mi jih žal ne povrnejo.