Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rebelgirl »

jullia_ napisal/-a:
rebelgirl napisal/-a:.... na morju je bil al zaspan al je hotu na plažo al kr neki...

Sam res... kakšni čudaki na morju na plažo hodijo...

zjutri na morju ko se zbudim hočem seksat! ne pa da ne seksam prej en dan, potem spet ne in po možnosti še zvečer ne. itak drgač nimava priložnosti bit skupaj več kot dve urci al pa kako noč na 2 tedna, zato sem pa hotela morje izkoristit! in ja, enkrat na dva dni mi ni dost, še posebi če traja 5minut in potem on za mene ne anrdi ničesar, ampak se morm sama pripeljat do orgazma.

23 bom stara. velika razlika, ampak on izgleda ful odrasel, približno tako kot fantje moje starosti. v postelji pa.........ne vem no.
blagor vam punce, samo to. res.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Mi2 zadnje čase izjemno malo. 1x na teden in pou. :( In mi manka seks ful, sam se vi2 za malo časa in nit ne probava seksat, ker ni časa. Lih danes sm mu povedala, da ima da se situacija popravi.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

rebelgirl napisal/-a:
zjutri na morju ko se zbudim hočem seksat! ne pa da ne seksam prej en dan, potem spet ne in po možnosti še zvečer ne. itak drgač nimava priložnosti bit skupaj več kot dve urci al pa kako noč na 2 tedna, zato sem pa hotela morje izkoristit! in ja, enkrat na dva dni mi ni dost, še posebi če traja 5minut in potem on za mene ne anrdi ničesar, ampak se morm sama pripeljat do orgazma.

A vsak dan 5 minut seksat in se sama pripeljat do orgazma, ti je pa dovolj?
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rebelgirl »

jullia_ napisal/-a:
rebelgirl napisal/-a:

A vsak dan 5 minut seksat in se sama pripeljat do orgazma, ti je pa dovolj?

a se ti zdi da mi je dovolj al se sam delaš neumno?
mislim da tko ti kot jst veva da če bi mi blo, nebi pisala prejšnjega (glej zgoraj zgoraj) posta. preber si še enkrat. totalno nezadovolj(E)na sem. ampak zdej sva že OT.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

rebelgirl napisal/-a:a se ti zdi da mi je dovolj al se sam delaš neumno?

Kaj ko bi si ti prej prebrala pravila Cosmo foruma in ugotovila, da zmerjanje ni dovoljeno ?! :roll:
Konc OT
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

rebelgirl napisal/-a:
a se ti zdi da mi je dovolj al se sam delaš neumno?
mislim da tko ti kot jst veva da če bi mi blo, nebi pisala prejšnjega (glej zgoraj zgoraj) posta. preber si še enkrat. totalno nezadovolj(E)na sem. ampak zdej sva že OT.

Ne zdi se mi, da ti je dovolj in ne delam se neumne. Moje vprašanje je bilo retorično, z njim sem pa hotela povedat, da nehaj pisat o kvantiteti, ker je pri vama bolj problem kvaliteta (verjetno si zato zatežena in se znašaš nad mano... blblblblbl)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Očitno sem res frigidna, ker si ne predstavljam, da bi seksala 4x na dan :eek:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

MsN napisal/-a:Očitno sem res frigidna, ker si ne predstavljam, da bi seksala 4x na dan :eek:

Ne mislim nič slabega sam me res zanima kolko dejansko res seksa 4x na dan in da je kvaliteten seks. :nixweiss:
Jz zase vem, da tud, če bi hotla ne bi mogla, ker ceu dan pa res ne moreva seksat ( OK, izjemoma recimo, da bi bla na morju, sam doma pa res ne ).
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Jst si tud ne predstauljam. Bogi lubi :roll: :razz:
Tam, do 3x je čisto dovol. Še to redkokdaj.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

Moj sploh nima časa. K se skos uči. Nemoreš verjet. :roll: :evil: :?
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

**majcy** napisal/-a:Moj sploh nima časa. K se skos uči. Nemoreš verjet. :roll: :evil: :?

In, če se ne bi učil, bi jamrala, da je faliran študent, propalica prve klase in da nikoli ne bo nič iz njega :roll:
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bucka_* »

rebelgirl ne vem ka tule neka jamraš!! njemu reči ka naj grem js do njega pa mu rečem dej podri jo.. če mata vidva probleme se morta vidva zmenit! vrjemi da nekega superduper nasveta nevš dobla, sama veš ka morš narest pa se zmenit z njemo, če noče pač noče! Sicer pa kje ti je to ljubezen če si ž f**frenda iščeš? dobi si tej drugega pa ne tečnari neka.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz sploh ne seksam več. Zj jem grah.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

*hox* napisal/-a:
positive vibration napisal/-a:Tak da...ponavadi vsaj kako urco pavze do druge runde si je že treba vzet, to je pri vseh fantih tak.

Ne pa ni. Slika

Mi2 sva že večkrat po recimo 10ih minutkah.

You lucky bi**h :zustimm:

Kak to zgleda, 4x na dan? Zbudiš se ob 11h, se pol ure prebujaš, igraš, žgečkaš, pihaš v uho...postaneš horny, se nežno pocartata, greš na kavo, v trgovino, začneš delat kosilo, poješ kosilo, greš spat...ne moreš spat, ker ti je prevroče in greš sexat, potem res malo zaspiš, se ob kakih 5h spraviš na plažo, najdeš skrit kotiček, da preizkusiš, kak je kaj v vodi (pač ni glih ok, če hodiš v Portorož na morje), prideš nazaj iz plaže, ga začneš tak po malem pit z družbo, ob 2,3h vjutro se veselo prismejiš v posteljo, ga podžgeš z dirty talk, če sicer izgledaš bolj pridna punca, tolko bolj pali, in sledi divje, strastno ljubljenje.

Večkrat sma se že pogovarjala, da si boma kupla ful pršuta, oliv, ementalerja, 3 buteljke rdečega in si bi naredla narezek pa se zaprla za vikend v spalnico in samo jedla in sexala :lol:
Ampak pršut je drag, morma našparat :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

jemina napisal/-a:Jz sploh ne seksam več. Zj jem grah.

Haha :lol: kok mi je huda izjava!!!

Drgač pa js seksam dvakrat na mesec, včasih celo trikrat. Zakaj? Ker mi ni do sexa. Zakaj? pojma nimam! Mogoče zato ker mi ne pride, ker sm skos napeta zard faxa, ker sm pod stresom... Čakam, da mine to obdobje.
Odgovori