Kolikokrat seksate?
metuljčica*, ilujzija: ^^ Vikend 'pri nas' je: petek, sobota, nedelja... Mogoce se res slis ekstremno, ampak cez teden se redko vidiva (razdalja, med letom pa faks) in imava samo vikende. To samo po sebi lahko tud ne bi pomenilo velikih kolicin seksa, ce se le ne bi privlacila toliko... Ga samo pogledam, in sem ze na pol poti v LaLa Land
Je pa res, da sva se zadnje case mal umirila, ker imava polno drugih stvari za delat, drug letn cas je, se pravi, manj in toliko bolj kvalitetno 

What's the story, morning glory?
Miss M. napisal/-a:metuljčica*, ilujzija: ^^ Vikend 'pri nas' je: petek, sobota, nedelja... Mogoce se res slis ekstremno, ampak cez teden se redko vidiva (razdalja, med letom pa faks) in imava samo vikende. To samo po sebi lahko tud ne bi pomenilo velikih kolicin seksa, ce se le ne bi privlacila toliko... Ga samo pogledam, in sem ze na pol poti v LaLa LandJe pa res, da sva se zadnje case mal umirila, ker imava polno drugih stvari za delat, drug letn cas je, se pravi, manj in toliko bolj kvalitetno
Pa saj verjamem

Edit: Aha.. Tole o kvaliteti sem spregledala... Ravno to sem se spraševala - če tolikokrat v bolj kratkem času... Kako je potem s kvaliteto? Ni lepše en dolg konkreten seks, kot pa pet kratkih in površnih?
- positive vibration
- Cosmofrik
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 31. Mar. 2010 14:46, skupaj popravljeno 2 krat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- metuljčica*
- Cosmofrik
- positive vibration
- Cosmofrik
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 31. Mar. 2010 14:45, skupaj popravljeno 1 krat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:23, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Kak kdaj...ponavadi 2-3 krat na teden, odvisno pač kolk se vidima pa ali imama možnost sexat.
Včasih pa mama kake čudne dneve...ko npr. en dan 2x al pa 3x na dan...kaki drug dan pa nič...pa ne namerno
Se pa tudi meni zgodi večkrat da mi ni, velikokrat mu povem...pa je potem včasih malo slabe volje, ampak kaj češ...včasih pa tud probam nekak not past četudi mi ni najbolj...pa včasih rata prav fajn iz tega...včasih pa mi pol zato ne pride...pa je fant še bolj slabe volje..ker me kao ni zadovoljil
Tud med menstruacijo sem že probala, ampak ponavadi je bil to kak predzadnji, zadnji dan...ko krvavitev ni več tako močna, tako da se niti nikjer ni nič poznalo...sva pa s kondomom, četudi jem tabletke, ker se mi zdi bolj higiensko.
Čim več užitkov v postelji!
LP
Včasih pa mama kake čudne dneve...ko npr. en dan 2x al pa 3x na dan...kaki drug dan pa nič...pa ne namerno

Se pa tudi meni zgodi večkrat da mi ni, velikokrat mu povem...pa je potem včasih malo slabe volje, ampak kaj češ...včasih pa tud probam nekak not past četudi mi ni najbolj...pa včasih rata prav fajn iz tega...včasih pa mi pol zato ne pride...pa je fant še bolj slabe volje..ker me kao ni zadovoljil

Tud med menstruacijo sem že probala, ampak ponavadi je bil to kak predzadnji, zadnji dan...ko krvavitev ni več tako močna, tako da se niti nikjer ni nič poznalo...sva pa s kondomom, četudi jem tabletke, ker se mi zdi bolj higiensko.
Čim več užitkov v postelji!

LP
Live like there`s no tomorrow!