Sem 18 letno dekle,ki zivi v Italiji...Lansko leto sem po televiziji sledila programu,kjer sem zaljubljeno vedno gledala C..C,ki je ta reality tudi zmagal...
Vedno sem ga sanjala in veckrat na skrito upala,da bi ga kdaj lahko srecala.
In tako nekega aprilskega dne sem po webu iskala njegove slike...In odprla se mi je njegova stran,ki jo ima na Myspace..Odlocila sem ,da mu bom skusala pisati...Odgovoril mi je..Po kupih mailov sva si izmenjala tel stevilki...Veckrat me je vabil naj pridem ga obiskat a kaj ko si nisem upala saj on zivi dalec in starsi mi ne bi nikoli dovolili...
On je starejsi...13 let vecji od mene..Znan je..Veliko dela...Avgusta sem se odlocila da grem,da uresnicim sanje..Kaj pa ce bo slo vse narobe?Kaj ce ni on?
In tako sem se starsem zlagala da grem obiskat prijateljico v Perugio za dva dni.Verjela sta mi..
Sla sem prvic sama na vlak in..odpeljal je...
Ko sem koncno prispela C ga ni bilo na peronu...Klical me je...Naj ga pocakam pri avtobusni postaji...Pocasi se mi je priblizeval moder Jaguar...Izstopi je iz avta.bil je on...
Peljal me je k njemu domov,klepetala sva,skuhal mi je vecerjo ob sveckah..Poljubil me je...Po vecerji sva si sla izposdit dva dvd-ja...Na kavcu sva se poljubljala..in nato..koncala v postelji..nisva sla do konca..a kmalu...
Drugi dan sva se slikala,dal mi je avtogram in jaz sem se vrnila domov..
Slisim ga se,preko mailov,sms-ov...A on je zaseden z delom..Manjka mi.Potrebujem ga..Sanje so se mi uresnicile a sedaj?
Ljubim ga... A nevem ce on cuti isto do mene..vcasih mi odgovarja na sms-e vcasih ne..Sem bila le avantura za eno noc ali kaj vec?
Vprasala sem ga ce bi me se kdaj rad videl..a nisem se dobila odgovora..
kako naj se obnasam?On je znana oseba,starejsi je...Kaj naj storim??