Moje telo niti enih ni dobr prenašalo (niti tistih z najmn hormoni, npr. Yasminelle). Slabost, bruhanje, da ne govorim, kako je blo k sm uzela after morning pill (je moj reku da nikol več ne bom, bova pa pač mela bebija hihi

punanis napisal/-a:čudna zgodba ....vendar začelo se je ko sem zagledal povoženega mačka..ko sem ga pogledal mi je šlo malo na bruhanje...naslednje dni ko sem pomislil nanj vedno bolj nakar me je en dan obšla gromozanska slabost da sem kar izgubljal ravnotežje mislil sem da bo naslednji dal boljše zato sem šel spat. naslednji dan in zdaj od tega že kake 3 mesece mi je vsak dan slabo sicer je veliko bolše res veliko ni več bruhanja in ni mi več celi dan slabo. vendar če niste tega doživeli ne morete vedeti kako grozno je to.
slabo mi pride ko vidim recimo veliko barv recimo v trgovini s sopergami ali pa če je ogromno ljudi in vse hodi levo desno potem utrujen po celi dan kar naprej bi spal. res je da se nnič ne ukvarajm s športom in sem navaden lenuh in ogromno v postelji...vendar rad bi da bi se počutil spet tako kot včasih ko mi ni bilo nikoli slabo neglede kje sem bil karkoli...in opazim da mi postane velikokrat slabo tudi ko sedim da nisem v gibanju... prosim za kakšno razlago ali nasvet...res ne vem kaj mi je.
si ne zna razložit.
(opis življenja preden se je začelo...nekaj krutih razočaranj z ženskami ..ogromno alkohola..pač študent...)...če to kaj pomaga k razlagi..
in še to..če mi je slabo in pijem alkohol ni slabosti več..popolnoma nič
in ko mi je slabo ponavadi dobim hitro podočnjake ..pač gotov čist..
bil tudi na aids testu...negativen..dal kri zdravnica pravi da je vse vredu
in da je to ene vrste depresija.. ne vem
res prosim za odg od kakega strokovnjaka.
hvala za odg.
LP