...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
Mene pa zanima če se kdo spomni risanke ko se je dogajalo v človeškem telesu. Mislim, da je bila francoska! Ful bi si rada dol potegnila če je kje, pa ne vem naslova.
Umm, zdj se točno ne spomnm naslova, ampka vem, da so jo mel kot prilogo pr enmu časopisu, zdj pa dvd-je prodajajo samostojno v Intersparu. Tm sm jih vidla no.
jagodka85 napisal/-a:Umm, zdj se točno ne spomnm naslova, ampka vem, da so jo mel kot prilogo pr enmu časopisu, zdj pa dvd-je prodajajo samostojno v Intersparu. Tm sm jih vidla no.
Sem našla že - naslov je Il était une fois... la vie (Nekoč je bilo življenje). Upam, da se jo bo dalo kje dol potegnit, ker mi je zaaakon!
soncnca napisal/-a:dj p ful rada gledam Foster's home for imaginary friends, k je blue tok fajn
jooj, jaz tudi meni pa coco zmaga pa oni mali zeleni ko ma eno oko pa ful nizki glas..
paše se včasih malo odklopit od realnosti, pa pogledat kako risanko, res
lol to je ono, ko ma tako dooolgo ime drugač pa.. bugs bunny, roadrunner, sylvester&tweety, tom&jerry.. to so moji junaki pa pol seveda smrkciii pa še ene par.. aja pa kot mala punčka sem oboževala sailormoon
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
soncnca napisal/-a:tom and jerry, mali leteci medvedki. dj p ful rada gledam Foster's home for imaginary friends, k je blue tok fajn risanke bojo zame vedno in