Lubrikant/vlažilec

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali med sexom uporabljate lubrikant?

da
94
37%
ne
157
63%

Skupaj glasov: 251

Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst sm jemala Femoden,Logest..zdej pa Yasminelle..pa je pr useh tabletkah biu isti problem..je pa lahko stranski učink lahko to.Usaj tko je men rekla G.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Joj midva se pa učer spravlala seksat in jst usa napaljena...in pol ugotovim da sm uspodi čist suha in res nikamor ni šlo :buhu: . Pa še lubrikanta nama je že neki časa nazaj zmankal sam nism šla po novga ker že ene pol leta nism mela problemov suhostjo...učer pa spet.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

^ Mogoče ima suhost kaj opraviti s tem, v katerem delu cikla si? (prvi teden po M, en teden pred M)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Točno tko. To sem js tut pri sebi že opazila, sicer ne traja ceu teden, ampak ponavadi ene 2 - 3 dni.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Direkt po M. sm. Bom opazvala mal tole, če bo naslednji mesec isto.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Tudi jaz opažam, da je bila nožnica med jemanjem kt po vsaki m. vsaj en teden bolj suha kot običajno.

Imam pa na sumu durexov lubrikant, zaradi katerega sem menda dobila glivice. Nisem prepričana, a se časovno nekako sklada :roll:
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

uf, tole pa ni kul, da lubrikant lahko povzroči glivice.
Gost

Saj piše na embalaži, da lahko povzroča težave pri ženskah nagnjenim k vnetjem nožnice.

Poleg tega ga do sedaj nisem nikoli uporabljala znotraj nožnice, ampak samo ob vhodu, če je bilo treba, pred kratkim pa izdatno količino tudi znotraj in evo jih, težave nemarne :evil: Vsaj vem za drugič.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Peony »

Jaz kupujem v lekarni K-Y. Kakšnih s sadnimi dodatki in ne vem čem, se izogibam. Prav tako ne uporabljam onih iz sex shopa, ki so prav tako "obogateni" z navedenimi sestavinami.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Tale Durex ni vredn pol p**ke. Plavega sm mela, kr naj bi hladil...poraz. Takoj se naredijo neke grudice, pa posuši se v roku 3min. Jz pa ne mislim med sexom tam za flaško lazit pa se mazat, ko se sexa, se sexa, ne pa maže :D
sem našla enga še boljšega, my favourite, res the best!
Dobi se tudi v Mullerju, reče se mu pa..hehe...Ritex, Aloe vera Gleitgell.
V glavnem, zakon, tudi Oko test ga je ocenil z sehr gut, če date kaj na to.
Je pH nevtralen, brez vonja in barvil, zaj ne vem na kaki osnovi je, ker itak ne uporabljama kondoma, ampak mislim, da je na vodni. Res sm ful ful ful zadovoljna, ne posuši se, ful dolgo drži ena tuba, ker je dovolj en fižolček za namazat, tak lepo pol drsi, ampak ne preveč, da bi mel tip filing, da v prazno cilja :D Piše zadaj, da je baje primeren tudi za analno uporabo, ampak tega še nismo preizkusili.
Všeč mi je, da ima dodatek aloe vere, ker tak fajn pomiri kožo odspodi, pa ni nič kaj pocast in lepljiv.

Slika
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 04. Feb. 2009 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
titta
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a titta »

mi2 sva tudi Durexov modri lubrikant uporabljala pa mi ni bil všeč - posuši se v 3eh min :evil:
zdej že neki časa uporabljava Johnson&Johnson baby oil (tisti roza) in lahko samo pohvalim :!:
vsak lubrikant se lahko skrije... :D
mbor
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mbor »

ja slino
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

titta, baby oil? A ni malo tvegano? :?
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Hm, ja, to ful žensk počne...Alpa z mlekom za telo sem tut že slišala. :? No ja, kakor komu paše, jaz nebi lih kake Nivee turila tja dol, ampak ok. :D
Gost

Da poskusim z oljem ali mlekom za telo, me verjetno napade taka invazija glivic, da bi komaj sedela :? :D
Odgovori