Lubrikant/vlažilec
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
- metuljčica*
- Cosmofrik
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
- positive vibration
- Cosmofrik
Tale Durex ni vredn pol p**ke. Plavega sm mela, kr naj bi hladil...poraz. Takoj se naredijo neke grudice, pa posuši se v roku 3min. Jz pa ne mislim med sexom tam za flaško lazit pa se mazat, ko se sexa, se sexa, ne pa maže
sem našla enga še boljšega, my favourite, res the best!
Dobi se tudi v Mullerju, reče se mu pa..hehe...Ritex, Aloe vera Gleitgell.
V glavnem, zakon, tudi Oko test ga je ocenil z sehr gut, če date kaj na to.
Je pH nevtralen, brez vonja in barvil, zaj ne vem na kaki osnovi je, ker itak ne uporabljama kondoma, ampak mislim, da je na vodni. Res sm ful ful ful zadovoljna, ne posuši se, ful dolgo drži ena tuba, ker je dovolj en fižolček za namazat, tak lepo pol drsi, ampak ne preveč, da bi mel tip filing, da v prazno cilja
Piše zadaj, da je baje primeren tudi za analno uporabo, ampak tega še nismo preizkusili.
Všeč mi je, da ima dodatek aloe vere, ker tak fajn pomiri kožo odspodi, pa ni nič kaj pocast in lepljiv.

sem našla enga še boljšega, my favourite, res the best!
Dobi se tudi v Mullerju, reče se mu pa..hehe...Ritex, Aloe vera Gleitgell.
V glavnem, zakon, tudi Oko test ga je ocenil z sehr gut, če date kaj na to.
Je pH nevtralen, brez vonja in barvil, zaj ne vem na kaki osnovi je, ker itak ne uporabljama kondoma, ampak mislim, da je na vodni. Res sm ful ful ful zadovoljna, ne posuši se, ful dolgo drži ena tuba, ker je dovolj en fižolček za namazat, tak lepo pol drsi, ampak ne preveč, da bi mel tip filing, da v prazno cilja

Všeč mi je, da ima dodatek aloe vere, ker tak fajn pomiri kožo odspodi, pa ni nič kaj pocast in lepljiv.
Zadnjič spremenil positive vibration, dne 04. Feb. 2009 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...