Tammy_De napisal/-a:Jst bom volila levico, ker mi grejo na k***c nacionalistični (Jelinčič)
Jelinčič je nacionalist le na papirju, sicer pa navaden UDBOvec. In če nočeš nacionalistov v pozitivnem smislu, pa imaj razne komuniste,anarhiste in njihove ideje multikulturne družbe s vsemi posledicami(kriminal, nespoštovanje avtohtone kulture in vsiljevanjem svoje, nižanjem standarda, nasiljem itd.
konzervativno (vsi)
uu liberalka, hitro zavrži vse od prednikom in začni odkrivati toplo vodo. Pa ne pozabi se našopati s mamili...
verski (use te idiotske krščanske stranke)
Tako kot ti označuješ svoje prednike ( razen če so muslimanski - čisto možno) ter tiste ljudi, ki niso izdajalci in niso zatajili svoje vere, upam da bodo tudi tvoji potomci tebe...
kmetje (Janša)
UUU tvoji predniki so gotovo od pantiveka meščani in hrane ti že ne dobivaš s kmetov...
Kar se tiče prejšnjega posta: Premlada sm, da bi mela kakršenkoli vpliv komunizma; študiram politiko, tako da nekaj malega vem o njej.
Ljudje, ki so bili vrsto let v vrhu komunizma so danes v vseh levih stranak in svojo manipulativno ideologijo prodajajo še naprej...
Sploh pa statistično spadam med levo usmerjene ljudi: Mlada, študiram, živim v mestu, odprta, razgledana
Statistično se najbrž ujemaš s komunističnim FDV-jem... In če že praviš, da študiraš politiko (čeprav študij pod takšnim imenoma pač ne obstaja) bi lahko vedela, da ima v Sloveniji desnica večjo podporo med mladimi in da po Evropi velik del mladih podpira celo skrajno desnico ( po nekaterih raziskavah že 30%)
Preden me nekdo napade, ker sem spodaj napisala da sm odprta, zgoraj pa zgleda da ni tko: nism odprta do sovražno nastrojenih ljudi, kot so nacisti in goreči verniki, ker le-ti spirajo možgane ovcam, katerih je v tej državi nemalo.
Zaradi takih strpnežev, ki so strpni le do vsega tujega, do tistega kar pa njim ne paše pa so največji nestrpneži pa je umrlo v imenu komunizma prek 100milijonov ljdui, kajneda?
Sicer si pa blazno odprta, da glasuješ na podlagi ideoloških predsodkov namesto na podlagi rezultatov, dela, in zgodovine strank in njeinih akterjev. Bog nas varuj take "odprtosti"...