hm, se mi zdj da bo tu tut moj večni problem..moj dragi tut kadi, vedla sm da kadi predn sva začela, tku d itak mu ne morm zdj nekej težit. pa tut u nobenm primeru mu ne bi. ker konec koncev, ma svojo glavo, ve kaj je prou in kaj ne, kdu sm js da mu solim pamet. je pa res, da je on tut že od začetka vedu d je men kajenje čist mim. ampk sm se nekaku prvadla. vonja, okusa..pač, navadla sem se. je pa fora, da je že večkrat poskušal nehat kadit. prvič, pa mogoče še drugič, sem bla ful uaaaau, pridn, in sem si nakaku u glavo vbila kaku fajn bi blu ku bo nehou, bla bla bla...ampk nekaku mu ni ratalu. prvič, pa drugič, pa tretjič še prebolim...sam fora je u tem k usakič mi da neku upanje, usakič "zagrabm vabo" in usakič sem pol na konc razočarana. jezna nase, ker sem verjela d bo nehal, pa razočarana nad njim, k ni dost vztrajen. tku d pač...sm se ponovno sprjaznla d kadi. mu zdj pač še večkrat povem, zelu očitnu, d mi tu res ni všeč. in tu je res use kr lahk nardim. težit nekej mu res ne mislm, pa sej tut vem d bi on ful rad nehou, sam pol zmer neki pride umes, izpiti, al pa krkol tazga d je živčn, pa prau da ne gre brez cigaret. js tega sicer ne razumem, ker si ne predstavljam sploh kaku je bit zasvojen s čim, ampk dobr, mu verjamem, ker če bi kr tku lahku nehal kadit, bi že zdavnej. in verjamm tut d je res težku nehat. tku d pač, člouk se mora res odločt in pr tem vztrajat. po moje je use u volji.
no, sj u bistvu sploh ne vem zdj kaj sm že hotla povedat, ampk dobr. js sm se nekaku navadla (čeprou sm zdj zadne cajte še bul alergična ratala na tu), upanje da neha še zmer ostaja (sicr čist nekje daleč, ampk še zmer se najde nekje

)
huh, res ne vem kaj sm zdj tuk nakladala, če je sploh kje smisel tega kar sm napisala..
uglavnm, hočm povedat d mene tut mot da moj kadi, ampk bom "prebolela". mislm d zarad tega res ni vrednu zavrečt zveze, ki je drgač naravnost božanska
je pa res, da tebe (klupko) po eni strani razumem. še sploh če na začetku ni kadil. in po moje bi v tvojem primeru pač res probala se potrudt zanga, ga vzpodbujat, res, use bi probala d bi nehal. če bi me pa še naprej res ful motilo, pa on nikakor ne bi hotu nehat...pa lej, ni vrednu. si le še mlada, pa da bi se že zdj mogla prlagajat eni taku pomembni (zate pač, in za marsikoga druzga tut) stvari, se lahk sam uprašaš kaj šele bo.
tku d držim pesti d ti/vama/njemu rata!