...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
jst sm se na fax prek neta vpisala..tist mislim-->prve tri želje..no in zdle vidim mejl od prijavno-informacijske družbe, da so zabeležili ponoven vstop v mojo prijavo..no pogledam datum-->1.9. vpisal smo se pa lahk do 30.8 ..a je še katera dobila tak meil? kr sem ziher, da nisem šla nič popravlat al pa ke..
^^ jaz sem se tudi preko neta vpisala...pa sem dobila sporočilo na mail (tisti dan ko sem poslala nekje 27.), da je bilo poslano..nato pa tudi 1.9. da so zabeležili ponoven vpis... mislim, da s tem ni nič narobe, ker sem se prijavljala prek neta že v 1 roku in je bilo ok
Sem to, kar sem. Drugih je že tako ali tako preveč.
Jaz sem tudi to dobila...apmpak zdej mi je odlegl ker vidm da nisem edina
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Malo prej sem dobila po pošti utemeljitve glede tistih ugovorov, ki so bili vsi zavrnjeni.. in kaj naj zdaj s tem?? rit si zbrišem?? prasci smotani..nej si potisnejo to nekam.. in potem pošlejo to 10.9. idiotski ric!
Sem to, kar sem. Drugih je že tako ali tako preveč.
Jst sm pa že u pondelk dubla. Ma u rt nej grejo...Pr gefi sm se prtožla na 8 vprašanj in 4 so mi odobril, sam so mi pa 2 znižal . Kok so neumni, lahko bi v naše dobro delal.
Mah ta klinčev %!!!