Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

veronika_ napisal/-a:joj, grozno :(
sm sklepala po njenih postih, da on razume oz je vsaj prizanesljiv...
jst sm isto počela, ampak me je probu potolažt...
pol pa razlagalka sploh en velik objem! :knuddel: :bussi:

Hvala vsem-punchka, veronika in stevens. :knuddel: :bussi:
Zgleda, da je res nek smotan dan, ko me je čisto strlo. Celi dan se cmerim, še dobro ,da sem bila v službi, da vsaj tisti čas nisem mislila na to zadevo. Upam, da mine....čeprav se mi zdi trenutno nemogoče. :(
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

sej je tak smotan dan, mene je cel dan glava bolela in nism bla za nikamor...seveda bo bolš, sej si lih ti najbolši zgled tuki, sam občasno se vsakmu preveč nabere. :wink:
kakšen zeliščni čaj popij in se naspi, pa bo jutri že bolje.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

Spet sma se slišala in spet sem cela depresivna. Kako mi je hudo, kaj vse bi naredla, da bi ga dobila nazaj. Tako lepo, a hkrati tak žalostno ga je slišati, ko vem, da ni ve moj. Sem mislila, da sem že čez tole prebolevanje, pa vidim, da je bilo le zatišje pred orkanom. :cry: :cry: :cry:
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Kaj nisi pomislna, da bi ti lahko blo še vedno hudo ? Zakaj pa sta se slišala ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

p!ka napisal/-a:^^ Kaj nisi pomislna, da bi ti lahko blo še vedno hudo ? Zakaj pa sta se slišala ?

Nisem si mislila,da bo takoooo hudo . Pa včeraj sem ga jaz klicala, ko sem imela krizo, pa sem se mu nekaj jokala, danes pa je on mene klical, češ, da je boljše, da se ne slišiva ve, da ga preveč boli. Jaz pa imam občutek, da razpadam. Kaj naredi ljubezen..... :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

Razlagalka napisal/-a:
p!ka napisal/-a:^^ Kaj nisi pomislna, da bi ti lahko blo še vedno hudo ? Zakaj pa sta se slišala ?

Nisem si mislila,da bo takoooo hudo . Pa včeraj sem ga jaz klicala, ko sem imela krizo, pa sem se mu nekaj jokala, danes pa je on mene klical, češ, da je boljše, da se ne slišiva ve, da ga preveč boli. Jaz pa imam občutek, da razpadam. Kaj naredi ljubezen..... :cry: :cry: :cry:

Joj, kak mi je hudo za tebe Razlagalka. Ves, čas sem vedela, da bo tako. :( Mislim, da je zadnji čas, da se vidiva spet pa počvekava malo. :)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Škoda, da si ga poklicala, ker ti bo zdej še huje. Slika Kko pa je se pogovarju s tabo, s kašnim tonom ? Kaj te je prizadelo ? To, da nisi več z nim, njegov odnos ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

p!ka napisal/-a:Škoda, da si ga poklicala, ker ti bo zdej še huje. Slika Kko pa je se pogovarju s tabo, s kašnim tonom ? Kaj te je prizadelo ? To, da nisi več z nim, njegov odnos ?

Pa saj ko sma se pogovarjala je lepo govoril z mano, z lepim tonom, bil je prijazen, ampak, zavedanje, da pa ga ni več in ga tudi nikoli več ne bo ob meni, ful boli in se ne znam spopadat s tem. Pogrešam ga, res. :cry: :cry: :cry:
neicikaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a neicikaa »

isti problem...
js sm sicer še v zvezi ampak nekak ne vem več kako naprej. če bova šla narazn bova šla samo zarad mojih staršov. in najhuj je ko se ti z osebo rees res ujameš in zabavaš in se in te vleče narazn človek ki ti je starš. boli gorzn. preveč sm navezana nanga da bi sprejela to da bi šla narazn. nikol si nism predstavlala tega ampak bluzim že v depresijo zarad tega ker je vsega preveč za mojo glavo. srce me dobesedno boli. najbl pa ko mi reče da če bo se to še tko nadaljeval in z mano ne boš smela it nwm nekam vn za 1x npr smučat bo konc. bolii. in ne vem več kaj nj nardim. kaj nj doma nadim. mam pa srečo to da so od njega starši tok zakon da ful o tem pogovarjamo samo...js bi bla tut prpravlena skoz use it zarad nega pol pa dobim odg kar je po eni strani res da počas tko ne bo šlo več čeprw bi ostala prjatla sam ni isto...komi pa čakam da dopolnem 18 let (čeprw je še mal douga) k mi ne bo mogu noben govort kdaj grem lahko s kom vm in podobm...čeprw ja vem da bo še zmerm podobn tko ko si 18letn ampak ni isto...maš eno večjo moč nad sabo. enostavn pa nwm več kaj nj nrdim :(
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

Hej. Lej, čisto moje mnenje. Stara si 16 let in je prav, da starši postavljajo meje. Jaz sem bila stara 19 let, ko je moj fant lahko prespal pri meni, ne pa da bi odšla z njim na smučanje. Pogovori se s svojimi starši, razloži jim, ne pa se kregat z njimi. Pa tudi fantu povej, naj ima več razumevanja. Starši so le starši. Pa ne mislit, da pa ko si star 18 let, pa je naenkrat vse drugače. Verjemi mi, ni.
Uporabniški avatar
babe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a babe »

Draga neicikaa!
1. Stara si komaj 16 let, zato ne pričakuj od staršev, da te bodo kar pustili s fantom po svoje, za daljši čas. Jaz sem bila stara 19 let pa sem imela še problem z izhodi s fantom. Postavi se v njihovo kožo! Kako bi ravnala ti, če bi imela svojo hčerko tvojih let?!?
2. Če si fant resnično želi biti s tabo, da te ima rad, starši nikakor ne smejo biti povod za prekinitev zveze. Če ti meče naprej, da te bo pustil bo to zato, ker te nima dovolj rad in se ni sposoben prilagajati situaciji. Ne pa zato, ker ti starši niso dovolili.
3. Tudi pri 18ih ne bo nič boljše, ker če živiš pri starših, pod njihovo streho in te oni živijo, vedi da ti bodo kaj rekli. Tudi, če tebi ne bo všeč. So le starši, ki jih skrbi zate, ker kdo bo ob tebi, če ti fant zlomi srce.
Veliko sreče!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Razlagalka napisal/-a:Pa saj ko sma se pogovarjala je lepo govoril z mano, z lepim tonom, bil je prijazen, ampak, zavedanje, da pa ga ni več in ga tudi nikoli več ne bo ob meni, ful boli in se ne znam spopadat s tem. Pogrešam ga, res. :cry: :cry: :cry:

Na žalost te čist razumem in vem, kk ti je, tk da ti lahko sam enga :bussi: pošljem in upam na boljše dni, ane :)
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

jagodka85, hvala. Danes je za odtenek boljše, ampak vseeno ga še pogrešam. :?
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Mah mogoče tut meni ne bi škodilo, če bi malo svoj nos pomolila v tole temo...ravno zadnje dni razmišljam, kako je možno preboleti triletno zvezo z nekom, v katerega sem bila najbolj zaljubljena v življenju v treh mesecih, na nekoga, ki sem ga videla parkrat v življenju, pa po letu pa pol še vedno mislim preveč za moje pojme?

Sploh ni, da bi jokala ob misli na njega ali da bi ga pogrešala...že več mesecev nimava stikov. Niti ne mislim, da je on zame the one, ali kakšna podobna neumnost, ker vem, da ni. Samo noben drug mi ni všeč. Oziroma so mi (:D) in vem, da bi se lahko ful zaljubila v druge, samo gre za tipe, s katerimi ne morem imeti nič (ali pa oni ničejo imeti nič z mano, če smo čisto pošteni, hehehe).

Skratka beda.

Vsem puncam, ki ste sredi prebolevanja, pa se vam zdi konec sveta, pa sporočam, da bo RES še vse ok ;)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

js bi neki rada povedala in sicer en fant me je hudo HUDO prizadel, in sem ga dolgo prebolevala (3x dlje kot sva bla skup...torej skoraj dve leti sem imela prakticno uniceni zarad njega) in mi je to ena VELIKA izkusnja! mislim da iz vsakega prebolevanja neki odneses, se naucis, in utrdis.

niste same v tem ceprav se vam tako zdi, se veliko ljudi to dozivlja.

predvsem pa! MINLO BO !. enkrat ze :wink:
Zaklenjeno