No, bom pa jaz povedala svojo dokaj neprijetno izkušnjo... Tud sama sem mela še neizrastle vse štiri modrostne, ki so nekam čudno rastli in pritiskali na sedmice in posledično na vse ostale, kar se vidi na obeh sprednjih zobeh, ki so se mal narinili eden na drugega, kar me pa trenutno sploh ne moti več.
V glavnem...dobla sem napotnico za dr. Oblaka v Lj in sem bla že za dva tedna naročena na prvo operacijo obeh desnih modrostnih. Hm...sam poseg ni bil boleč, ampak pr men se je "drama" začela, ko je injekcija popustila...oteklo mi je celo lice, senca, čeprav sem hladila z ledom 24h na dan. Jest nisem mogla normalno prve tri dni oz. sem bla na čokolešniku in zmečkanih bananah.

Ust nisem mogla odpirat prve dni in posledično tud ne normalno govorit. Aja, pa moraš se izogibat večjim naporom cel teden pa ne smeš spat na tisti strani(no, js itak nism mogla spat prve dni, kr me je itak bolelo). No, po ene štirih dneh je končno oteklina mal popustila, lice in senca sta postali take rumeno-zelene barve. Tako kot, če se kje udariš.

Tud bolelo ni več, sam šivi so me zlo motili tak da sem komej čakala, da jih dajo sedmi dan ven.
Ko sem pa šla čez dober mesec še na drugi poseg, sem pa mislila, da me bo pobralo...ko se je matral s puljenjem zgornjega, sem čutla vsako malenkost...ne vem, če je bla injekcija prešibka al kaj je blo narobe. Men so se kar solze same od sebe ulile, stemnilo se mi je pred očmi, ko sem vstala iz tistega stola... Tud pol sem mela celo levo stran obraza dosti bolj otečeno kot prvič.
Ampak glavno, da je mimo.

Po eni strani sem srečna, da sem dala vse štiri ven-bi ziher mela probleme pol, ko bi začeli predirat sluznico. Evo, to je moja izkušnja-ni nujno, da bo pri tebi(ženska) tak hudo. Je pa res, da je bistveno lažje izpulit zob, ko je že enkrat zunaj. Ni treba rezat dlesni, žagat kosti in šivat. No, upam, da te nism prestrašla zdej s tem.

Boš vidla, da bo vse ok...