Med seksom ne doživim orgazma, oralno pa

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

mogoče vibratorje.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Aja... no, pa saj to se lahko tudi med seksom uporabi... Dvomim, da bi bil kakšen tip čisto proti. :D
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Men med seksom nikol ne pride. Niti, ko se "igrava". Mi paše in uživam, ampak preprosto mi ne. In se kr dost sekiram zaradi tega, ker bi res hotla to doživet.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Jaz sem zvadila sama doma... V bistvu moram imet čisto napete kakšne mišice tam okoli... ritne, trebušne, hrbtne ali pa na nogah. :) Potem pa mi vedno.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

xxwoman napisal/-a:Jaz sem zvadila sama doma... V bistvu moram imet čisto napete kakšne mišice tam okoli... ritne, trebušne, hrbtne ali pa na nogah. :) Potem pa mi vedno.

Pa sem jaz mislila, da sem čudna, ker krčenje mišic dejansko tudi pri meni pospeši doseganje orgazma :lol: Zato je pomembno delati Keglove vaje, pa med stimulacijo še fajn stisnit mišice na nogi in riti pa gre ... zanimivo :D
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

Ok...men je pa to čudno :? kok se pa počutiš v zvezi, če s svojim fantom nikoli ne doživiš orgazma? to ni res, da ene lahko, druge pa ne...vsaki punci lahko pride...drugače vam ne bi niti med samozadovljevanjem. to pomeni, da ni problem v vašem telesu, ampak v glavi...tu ma psiha veliko s tem...lahko rečeš, da nekomu zaupaš pa blabla...samo orgazem pride samo, če si tut podzavestno res sproščen in osebi zares zaupaš.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

BaBeBi napisal/-a:Ok...men je pa to čudno :? kok se pa počutiš v zvezi, če s svojim fantom nikoli ne doživiš orgazma? to ni res, da ene lahko, druge pa ne...vsaki punci lahko pride...drugače vam ne bi niti med samozadovljevanjem. to pomeni, da ni problem v vašem telesu, ampak v glavi...tu ma psiha veliko s tem...lahko rečeš, da nekomu zaupaš pa blabla...samo orgazem pride samo, če si tut podzavestno res sproščen in osebi zares zaupaš.

Kolikor vem v tej temi govorimo o vaginalnem orgazmu. In le-ta je dejansko odvisen od fiziologije ženskega telesa in glede na medicinske raziskave je mogoče govoriti o tem, da nima vsaka ženska možnosti na tak način doseči orgazma.

Zato pa so tukaj alternative - roke in usta, kjer pa se strinjam, da je treba v prvi vrsti poznati svoje telo in njegove reakcije na dražljaje, šele potem pa usmerjati partnerja in ja, če nisi sproščen, tudi orgazma najverjetneje ne bo.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

p!ka napisal/-a:Men med seksom nikol ne pride. Niti, ko se "igrava". Mi paše in uživam, ampak preprosto mi ne. In se kr dost sekiram zaradi tega, ker bi res hotla to doživet.

:? Sva že dve... Sploh ne vem kaj je narobe! Zdj se pa itak že preveč sekiram, tko da mi res ne more pridt.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

^A med samozadovoljevanjem vam pa pride?
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Meni ja, ne lih vedno.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ej, jaz pa glede tega sploh nimam problemov. pri seksu ga sicer doživim manjkrat, tako pri oralnem seksu ali pa pač samo pri "igračkanju" pa vedno.

če bi vam kaj pomagalo: vaginalni orgazem doživim največkrat v takem položaju, da sem na njem in ga jaham :D je fajn, ker lahko vse sama reguliram. pa tudi v misijonarskem položaju je ok.
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

p!ka napisal/-a:Meni ja, ne lih vedno.

Kako pogosto je to? Če redko, potem moraš najprej spoznati svoje telo, kako reagira na določene dotike. Če pa je dovolj pogosto, pa fanta usmerji, saj točno veš, kaj ti paše.
Zadnjič spremenil freaky, dne 05. Sep. 2008 17:23, skupaj popravljeno 1 krat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Potem pa pač ugotoviš, kako ti najlažje pride med samozadovoljevanjem... in se postavi v točno tak položaj, ko si z njim... in naj on proba namesto tebe. Saj meni tudi ne pride, če me on postavi kakorkoli in ne morem imet nobenih mišic dovolj napetih. :) Čeprav bi on rad v vseh tistih položajih med seksom... Pa pač ne gre. :) Zato pa si vzame čas prej ali potem...
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Googi »

Meni se mi zdi, da so mi keglove vaje zelo pomagale pri doseganju vaginalnega orgazma. In ja, če samo ležim tam ne bo nič, tako da se tudi sama namatram s stiskanjem mišic :)

Glede navadnega orgazma je pa tako, da ko sem se šele začela samozadovoljevati, mi je veliko dlje časa trajalo, da mi je prišlo, zdaj točno vem kako moram in mi pride že po kakšni minuti. Kadar me moj, mi sicer malo dlje časa traja, vendar vseeno pride. Se mi zdi, da je veliko odvisno od sproščenosti in pa tudi to, da poveš tipu kaj ti paše. Saj mu ni treba reči, da ne zna, samo rečeš mu, veš meni pa ful paše, če me tako,... Če ste dovolj samozavestne mu lahko tudi pokažete.
Jaz menim, da je samozadovoljevanje zelo pomembno tudi v odnosu. Strijnam se tudi s tem kar je xxwoman povedala.
lancy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ng/lj

Neprebrana objava Napisal/-a lancy »

MsN napisal/-a:
xxwoman napisal/-a:Jaz sem zvadila sama doma... V bistvu moram imet čisto napete kakšne mišice tam okoli... ritne, trebušne, hrbtne ali pa na nogah. :) Potem pa mi vedno.

Pa sem jaz mislila, da sem čudna, ker krčenje mišic dejansko tudi pri meni pospeši doseganje orgazma :lol: Zato je pomembno delati Keglove vaje, pa med stimulacijo še fajn stisnit mišice na nogi in riti pa gre ... zanimivo :D

podpišem :D sam pol drug dan pa vse mišice bolijo :D
Odgovori