Mogoče sm prezrla: kolko pa je tvoj fant sploh star ?
dasha! napisal/-a:sploh nevem kaj se dogaja z nim, zmer je bil ful pozorn do mene, mi pošiljal smse za lahko noč, prišel k men tut če sam tko da me vid. teh 6 mescu je blo res najlepših, nikol se nisva prepirala al pa kej.zdej se je use spremenil in še kr ne morem wrjet, da je tak do mene..saj mi še reče, da me ma rad pa da me pogreša ampak jaz pač nimam tega občutka![]()
dasha! napisal/-a:spet js![]()
hotla sm vm sam povedat, da sva se nekak zmenila in pustila vse to za nama. za njegovo obnašanje je bla res kriva njegova familija & ves šit, ki ga je prenašu.sam še zmer werjamem,d a ni blo sam to.sam on pravi da je.
sej je tut zdej dostkrt slabe vole, redkobesedn.in pol je še men težko, k ga gledam takega.samo se trudim potrpet pa ga u bolšo volo spravt. nevem, vsaka stvar povezana z njegovim očetom ga dotouče..sj kar on dela svojmu lastnmu sinu..svašta
![]()
upam, da tut ostale s podobnim težavam rešite svoje zveze
funny baby napisal/-a:Najprej lep pozdrav vsem. Sem v cisto isti situaciji, le da je bila najina zveza lepa skoraj dve leti. Potem pa se je zacelo, da on nima casa in da ga na razumem, da vse gledam v slabi luci. Zdaj pa je tako, ko sem mu rekla, da se jaz takih igric ne grem je imel takoj cas, ze veckrat je bilo tako. Torej, ko sem rekla, da je konec je imel pa takoj cas zame. Sva se dobila, klicala pisala sms-e, maile. Tudi en teden in vcasih vec. Ko pa vidi, da sva stvar poslihtala me spet zacne ignorirat. In tako v krogu...
Ne razumem zakaj se tako rad meni o slabih stvareh, za to ima vedno cas. Ko pa bi jaz rada da se imava lepo pa kar naenkrat spet nima casa.
Zakaj zaboga mi potem rece naj ga poklicem?
dasha! napisal/-a:spet js![]()
hotla sm vm sam povedat, da sva se nekak zmenila in pustila vse to za nama. za njegovo obnašanje je bla res kriva njegova familija & ves šit, ki ga je prenašu.sam še zmer werjamem,d a ni blo sam to.sam on pravi da je.
DrFreud napisal/-a:dasha! napisal/-a:spet js![]()
Tudi jaz mu ne bi verjel. Res ne. Če imaš punco, prideš k njij po uteho, se pogovorit o problemih, ne pa da jo zapostavljaš ... Vse skupaj se mi zdi nekako izključujoče ...
DrFreud napisal/-a:funny baby napisal/-a:Najprej lep pozdrav vsem. Sem v cisto isti situaciji, le da je bila najina zveza lepa skoraj dve leti. Potem pa se je zacelo, da on nima casa in da ga na razumem, da vse gledam v slabi luci. Zdaj pa je tako, ko sem mu rekla, da se jaz takih igric ne grem je imel takoj cas, ze veckrat je bilo tako. Torej, ko sem rekla, da je konec je imel pa takoj cas zame. Sva se dobila, klicala pisala sms-e, maile. Tudi en teden in vcasih vec. Ko pa vidi, da sva stvar poslihtala me spet zacne ignorirat. In tako v krogu...
Ne razumem zakaj se tako rad meni o slabih stvareh, za to ima vedno cas. Ko pa bi jaz rada da se imava lepo pa kar naenkrat spet nima casa.
Tip po vsej verjetnosti ni več zainteresiran za tebe - ohladil se je in zadeva zna pripeljati do konca. Prav tako verjetno nekaj skriva oz. zgolj mu ni več da bi vse delil s teboj. V tej situaciji je tako - manj boš silila vanj, manj boš želela stvar popravit - bolje bo za oba ... ampak zakaj se mi dozdeva da ne bo tako![]()
![]()
Zakaj zaboga mi potem rece naj ga poklicem?
Ker meni, da bi ti to rada slišala.