Med seksom ne doživim orgazma, oralno pa
Med seksom ne doživim orgazma, oralno pa
že nekaj časa imava s fantom spolne odnose brez in z kondomom..imava en problem..vedno ko imava odnos nikoli ne doživim orgazma..tko da bi tip imel penis v meni..vedno me mora zadovoljiti s prsti ali oralno... Prosim pomagajte
Ja neverjetno še ena, ki ma isti problem, kot cca 60% (al pa še več) žensk.
Ti pač ne pride če ma tiča noter, ne gre pomagat, tak je. Nisi edina.
Meni lih taku ne pride, pa se niti malo ne sekiram in v sexu absolutno uživam in v tem primeru dam vse od sebe, pa se zaradi tega, ker mi pač ne pride ne počutim razočarano in ubogo in zapostavljeno in bla bla bla.
Tako pač je
.
Pa malo poglej po forumu, se mi zdi da je blo okol tega že dosti napisanga.
Gregalina help, najdi link
.
Ti pač ne pride če ma tiča noter, ne gre pomagat, tak je. Nisi edina.
Meni lih taku ne pride, pa se niti malo ne sekiram in v sexu absolutno uživam in v tem primeru dam vse od sebe, pa se zaradi tega, ker mi pač ne pride ne počutim razočarano in ubogo in zapostavljeno in bla bla bla.
Tako pač je

Pa malo poglej po forumu, se mi zdi da je blo okol tega že dosti napisanga.
Gregalina help, najdi link

najt mors polozaj k ti ustreza. vecini je najboljse v misijonarskem ker se ob seksu drazi tudi scegetavcek. fejst se naj k tebi stisne! pa mal bo treba vaginalne misice natrenirat pa bo slo.
ce pa ne pa ma ocitno velik zensk tak problem.
(hvalabogu not me
ceprav se tok tolazte da je vseeno tut fajn, bi vam blo tako se bol. ker vama lahko pride skupaj, in v tistih trenutkih se pocutis dobesedno zlit s fantom in skupaj v nebesih...)
res bo treba mal misice natrenirat punce, pa se mal potrudit. men ko po par minutah pride sem cist izmucena ceprav recimo sem skor pri miru kdaj. zarad tega ker notranje misice zlo delajo in se trudijo za uzitek na koncu-orgazem
(hvalabogu not me

res bo treba mal misice natrenirat punce, pa se mal potrudit. men ko po par minutah pride sem cist izmucena ceprav recimo sem skor pri miru kdaj. zarad tega ker notranje misice zlo delajo in se trudijo za uzitek na koncu-orgazem

- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
Ena podobna tema recimo: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=19015&highlight=samozadovoljevanje
Drugače pa nisi prva niti zadnja, ki ne doživi orgazma brez zadovoljevanja s prsti ali oralno. Jaz ga s samo penetracijo še nisem doživela. Si moram (oz. mi moj pomaga) pomagati s prsti ali oralno. Pa se zaradi tega nič ne sikiram.
Drugače pa nisi prva niti zadnja, ki ne doživi orgazma brez zadovoljevanja s prsti ali oralno. Jaz ga s samo penetracijo še nisem doživela. Si moram (oz. mi moj pomaga) pomagati s prsti ali oralno. Pa se zaradi tega nič ne sikiram.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
red_rose napisal/-a: pa mal bo treba vaginalne misice natrenirat pa bo slo.
Posplošuješ. Jaz sem izredno ozka, stiskam mišice, menjavam poze bla bla bla...
Tako pač je. Problem je, da se preveč oglašuje, da mora babi prit pri samem sexu, zato vsaka baba, ki ji ne pride, misli, da je v tem problem.
Kar je pa čista laž.
Enostavno ene lahko doživijo orgazem, druge ne. Pa zaradi tega ni kriva ne ženska in ne dec. Enostavno smo si pač različne in doživimo orgazme na različne načine.