Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
Men so se pa tile RBD-jevke kr priljubile...Sm pričakovala, da bodo vse pršle namazane z 1kilo ličil, pa so vse pršle brez make up-a. Pohvalno! Me zanima kolk wanna be hollywoodskih zvezdnic bi nenamazanih pršlo
Ja no, obe, tko Dulce kot Anahi sta full fletne, tud če nista namazani. Mi je pa žou, da tretje ne bo v Slovenijo.
In ja, čeprou grem sama in pojma nimam, kje bom parkirala, nekak kr komi čakam tale koncert. Ker kokr sm vidla na posnetkih, znajo res vzdušje narest tapravo, kar je pa za koncert itak najbolj pomembno.
love18 napisal/-a:ja pol jih pa NE GLEJ IN NE POSLUŠI!!! kaj nam žnaraš!!
AHAHAHAH, kakšen napad! Kaj je to ŽNARAŠ???
Sessa, a te oči bolijo, da tako zavijaš z njimi??
no dej če že ne kapiraš dobr ..si pol raj 2x preber! ne da pol s takem neumesnem izjavam vn planeš! ne? moj post je bil odpisan na jok in stok "rdeče vrtnice", ki je seveda z velikem tiskanem črkam jamrala da jih več ne more niti gledat niti poslušat..ti je ke bol jasn?
prihran drugič svoj smeh ga za kej pametnejšga uporab