Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

veronika_ čas prinese svoje. Vedi pa, da boš izvedela tudi kaj takega, kar te bo odvrnilo od te osebe... Ne vem, morda kakšen kiks, ki ga bo naredil in boš videla, da ni vredno. Drugače pa drži se! S tabo smo :bussi:
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a veronika_ »

hvala,
sej se zavedam da naj bi čas prinesu svoje, sam nevem, kot da ga ne morm spravt iz svoje glave in srca, sej mogoče ga nočem...ja, naredu mi je ogromno grdih stvari, tut k sva bla skupi je blo težko ampak najbrž mi je tok težko ker sm se jst zelo trudila in je on vse kr naenkrat končal brez kakeršnega objasnila...nevem, sama sebe mučim z njim, on mam pa občutek da je šou naprej in se počutm grozno zarad tega, ker bi res rada to tut jst. :cry:
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka

veronika_ napisal/-a:hvala,
sej se zavedam da naj bi čas prinesu svoje, sam nevem, kot da ga ne morm spravt iz svoje glave in srca, sej mogoče ga nočem...ja, naredu mi je ogromno grdih stvari, tut k sva bla skupi je blo težko ampak najbrž mi je tok težko ker sm se jst zelo trudila in je on vse kr naenkrat končal brez kakeršnega objasnila...nevem, sama sebe mučim z njim, on mam pa občutek da je šou naprej in se počutm grozno zarad tega, ker bi res rada to tut jst. :cry:

Zakaj ne pomisliš na te slabe stvari, ki so se dogajale? Saj je res, da ga imaš rada. Pomisli na vse slabo kar je bilo in boš ugotovila, da ni vredno, da jočeš in se sekiraš zaradi njega. Pojdi ven in uživaj še te sončne dni, ki so nam ostali. Delaj na sebi in v prvi vrsti imej rada sebe! Morda te pa že za prvim vogalom čaka sreča. Držim pesti zate, da ti uspe! :bussi:
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

tako, dons mi je dokončno pokazu kako brezsrčen je. on me je prebolel ampak me ni pustil na miru in se hotel igrat mojga prijatelja, da mu ni vseeno zame, ampak če te daje krivda zarad tega kr si nardu, to ni isto kot pravo prijateljstvo. sej je vedu da ga ne bom prebolela če me bo še konstantno kontaktiru, ampak očitno mu je prijalo mučejne.
sm zbrala moči in ga dokončno odslovila. sicer obljube pri njemu niso nikoli nekaj veljale ampak upam da bo se je tokrat držal in dal mir.
pa še jokala nism k sm to nardila! je že napredek. resno ni blo vredno mojih živcev. obračam nov list in upam da bom kmalu bolje. :)
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Tako je tudi prav. :) Ne pusti se mu... Jaz pravim samo: Sve se vrati, sve se plati! :D Pa se mi zdi, da ta zadnji stavek drži kot pribit. ;) Vse se enkrat obrne in vse slabo se s slabim povrne in dobro s dobrim. Upam, da bo šlo pri tebi sedaj le še navzgor. :)
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Ponoči se mi je tako živo sanjalo o bivšem fantu, da sem čisto adijo. Že celo jutro jočem, pa še sms sem mu poslala. Vem, da nimava več skupne prihodnosti, ampak, res ga na trenutke zelo pogrešam. Najhuje je zvečer, ko grem spat, ko sem sama.... in mi se po glavi podijo najrazličnejši scenariji.... :cry: :cry: :cry: Piz**, zakaj sma tak zaj***la? :cry: :cry: :x
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

razlagalka jaoooooooo..here we go again..come on baby you can do it..
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Razlagalka :bussi: [/b]
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

Razlagalka
ko pride taka kriza ko je danes, spravi vse iz sebe, zjoči se, kriči... ne drži v sebi...
potem se postavi na noge in pojdi naprej.
takih kriz bo več, ampak bo vsakič manj bolelo... :bussi:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

ki je fora da punce tko rade letajo iz zveze v zvezo...pa lih to ni to to...
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

Maped100 napisal/-a:ki je fora da punce tko rade letajo iz zveze v zvezo...pa lih to ni to to...

na ka se pa zdj to nanaša?? :?
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Maped100 napisal/-a:ki je fora da punce tko rade letajo iz zveze v zvezo...pa lih to ni to to...

Kaj si mogoče temo zgrešil al kaj hočeš povedat s tem?
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

razlagalka :knuddel:
kar potolaži se...zelo težko je, tudi če se človek nekaj odloči, ga srce zelo rado izda. če maš bolj stresne dni, sploh pa sanje so tudi zame najbolj zahrbtne, ker te vržejo popolnoma iz tira. ne počuti se zdaj krivo, ker si mu poslala sms, sm prepričana da si se potem počutila pomirjeno, on pa mislim, da je tudi razumel zakaj se gre...
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka

veronika_ mislim, da on tega da mu je poslala sms ni razumel. Bojim se, da je bil spet nesramen do nje zaradi tega. Govorim ti to zato, ker poznam njo osebno in njeno situacijo.
veronika_
Komunikatorka
Komunikatorka

joj, grozno :(
sm sklepala po njenih postih, da on razume oz je vsaj prizanesljiv...
jst sm isto počela, ampak me je probu potolažt...
pol pa razlagalka sploh en velik objem! :knuddel: :bussi:
Zaklenjeno