Blow job

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Moj prav, da mu je zelo všeč, ko to počnem. Jest ga samo opazujem, da vidim, kaj mu paše...mmmm...ga je fino gledat in vidt, da uživa :wink:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Men pa ni jasno kako bi celega spravla notri. Pomoje prej bruham :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a xxwoman »

Meni uspe, ampak preden pride do končne velikosti... ko je tako na 2/3 povečan :D :twisted:
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Drugače pa včasih postanem malo panična, če sem pri 69 spodaj... ker takrat pa se res nimam kam umaknit in ga čutim ful globoko in se res bojim, da bom bruhala... kar ne bi blo ravno seksi :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Men je tud to včasih malo klavstrofobično. Ker se mi zdi, da se niti premakt nimam kam :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
bucii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bucii »

jst tud nism tega še počela in sm mal panična zrad tega :? pa mene zanima kulk časa vi to delate? tolk časa da mu pride al prej končate?
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

^Včasih do konca, včasih pa samo kot predigra. Sama sicer raje do konca, pa mal pavze pa pol še seks. :)
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: medvode

Neprebrana objava Napisal/-a sm00tka »

bucii napisal/-a:jst tud nism tega še počela in sm mal panična zrad tega :? pa mene zanima kulk časa vi to delate? tolk časa da mu pride al prej končate?

ja to tut mene zanima... kolk časa to delate? k jz tut še nisem, pa recimo da hočem tako, da mu ne pride.
xxwoman
Debatorica
Debatorica

Ne vem... Moj se zna ful dobro zadrževat, tako da mu ne pride, dokler mu ne rečem, da mu lahko. :twisted: (Kar sicer ni vedno dobro, ker bi kljub vsemu rada kdaj doživela, da bi mu bilo tako dobro, da bi mu prišlo prej proti njegovi volji. :P ) Tako da lahko kar dolgo to počnem... Saj po mojem ti bo povedal, če bo začutil, da ne more več zdržat.

Hja, jaz bi tudi tako, da bi najprej do konca in potem pavzica in potem še seks... Ampak on nekako ni za to. :? Al pa se samo pretvarja? :?: Ekrat sem mu omenila, da si želim tako... Pa je rekel, da imam očitno preveč energije in da me bo že on zmučil in ne bom imela nič pavze vmes. :D Hmm... ne vem, zakaj noče... Mogoče pa rabi malo daljše "okrevanje"? :)
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

bucii napisal/-a:jst tud nism tega še počela in sm mal panična zrad tega :? pa mene zanima kulk časa vi to delate? tolk časa da mu pride al prej končate?

midva mava to kot predigro,razen če mam lih menstruacijo,pol mu ga ponavadi do konca
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

...
Zadnjič spremenil fun, dne 03. Mar. 2009 7:30, skupaj popravljeno 1 krat.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

xxwoman napisal/-a:Drugače pa včasih postanem malo panična, če sem pri 69 spodaj... ker takrat pa se res nimam kam umaknit in ga čutim ful globoko in se res bojim, da bom bruhala... kar ne bi blo ravno seksi :D

Js sem pri 69 bla samo 1x spodi in me je skor klavstrofobija primla. :D Tko da zdej sem js vedno zgori.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Zdele sm prebrala v eni reviji, da če je tip okužen s HPV in mu ga ženska vleče...da lahko pol nastane zarad tega tud rak na grlu :eek: . Kao da so to ameriški znanstveniki odkril.
A ve to verjamete?
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Men se zdi, da ameriški znanstveniki odkrivajo sam neke smrtonosne stvari.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

ŽuŽa napisal/-a:Zdele sm prebrala v eni reviji, da če je tip okužen s HPV in mu ga ženska vleče...da lahko pol nastane zarad tega tud rak na grlu :eek: . Kao da so to ameriški znanstveniki odkril.
A ve to verjamete?

Hmmm... Mislim, da sem to že enkrat slišala...
Takole je, moje laično mnenje je, da če ima tip, s katerim sem bila, HPV bi me predvsem skrbelo, da tega nisem fasala.
Mislim pa, da je šlo tudi za nek zelo nizek procent in so bile to bolj hipoteze.
Kaj pa vem, nisem znanstvenik :)
Še zmeraj je najbolje se zaščititi pri odnosih (tudi oralnih) z moškimi, katerih zdravstvenega stanja ne poznaš.
Odgovori