Blow job
Ne vem... Moj se zna ful dobro zadrževat, tako da mu ne pride, dokler mu ne rečem, da mu lahko.
(Kar sicer ni vedno dobro, ker bi kljub vsemu rada kdaj doživela, da bi mu bilo tako dobro, da bi mu prišlo prej proti njegovi volji.
) Tako da lahko kar dolgo to počnem... Saj po mojem ti bo povedal, če bo začutil, da ne more več zdržat.
Hja, jaz bi tudi tako, da bi najprej do konca in potem pavzica in potem še seks... Ampak on nekako ni za to.
Al pa se samo pretvarja?
Ekrat sem mu omenila, da si želim tako... Pa je rekel, da imam očitno preveč energije in da me bo že on zmučil in ne bom imela nič pavze vmes.
Hmm... ne vem, zakaj noče... Mogoče pa rabi malo daljše "okrevanje"? 

Hja, jaz bi tudi tako, da bi najprej do konca in potem pavzica in potem še seks... Ampak on nekako ni za to.

xxwoman napisal/-a:Drugače pa včasih postanem malo panična, če sem pri 69 spodaj... ker takrat pa se res nimam kam umaknit in ga čutim ful globoko in se res bojim, da bom bruhala... kar ne bi blo ravno seksi
Js sem pri 69 bla samo 1x spodi in me je skor klavstrofobija primla.

I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
- Komunikatorka
ŽuŽa napisal/-a:Zdele sm prebrala v eni reviji, da če je tip okužen s HPV in mu ga ženska vleče...da lahko pol nastane zarad tega tud rak na grlu. Kao da so to ameriški znanstveniki odkril.
A ve to verjamete?
Hmmm... Mislim, da sem to že enkrat slišala...
Takole je, moje laično mnenje je, da če ima tip, s katerim sem bila, HPV bi me predvsem skrbelo, da tega nisem fasala.
Mislim pa, da je šlo tudi za nek zelo nizek procent in so bile to bolj hipoteze.
Kaj pa vem, nisem znanstvenik

Še zmeraj je najbolje se zaščititi pri odnosih (tudi oralnih) z moškimi, katerih zdravstvenega stanja ne poznaš.