Žanna napisal/-a:Moje skromno mnenje je tako, da je sex v troje za samske. Če bi šla v troje, bi morala bit zraven dva moška, ker nebi mogla gledat ženske zraven.
aha ahaa sejjjj drugače polovica slovencov v dvoje ann kk v troje si neupajoo fulll k so raj s svojim partnerjem ann, Če si hoč novih avanturr pol že drugač .Eni se naveličajo skos z isim partnerjem pa pol v trojee grejoo.
Žanna napisal/-a:Moje skromno mnenje je tako, da je sex v troje za samske. Če bi šla v troje, bi morala bit zraven dva moška, ker nebi mogla gledat ženske zraven.
se strinjam s tabo. ko si v vezi take stvari niso priporočene, razen seveda če imaš dogovor. jaz močno dvomin da bi se spustil v kaj takega, če pa bi se že bi bla dva tipa zraven
Mogoče kdaj.. kaj pa veš.. ampak to itak ne s svojim fantom.. to ne bi šlo.. mogoče s kakšnim neznancem, pa obvezno z dodatno punco.. ne z dvema fantoma, to tut ne bi šlo.. mogoče če bo kdaj priložnost, nč pa ne planiram, ker tok nism zainteresirana..
(__/) ( o.O) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
bubyka napisal/-a:Joj js si pa ne morm predstavljat mojga srcka da bi eno drugo f***, js bi bila pa zraven....mi je tok lepo in noro sexat z njim da nocem se ksne zraven!!!