...ko človek vse skupaj premisli...
men se pa zdi, d je ful težko nekoga poklicat, katerega si zanemarjal par let.
nikol ne veš al te bo vesel, al si bo mislu:aha, kliče, ker nima nikogar...
ma nikol ne veš kdaj boš zaželjen al pa ne...sam dejstvo je, da sam ostat je tuga!
prporočam klic tistih frendic, s katerimi ste se družile, pa obudite kake zanimive spomine...in pol za dobre stare čase greste kej ponovit, kak dobr žur! za to se bodo že pomuzale. Pa tiste, k majo tipe, povpraši mal za pijačko, mogoče imajo kakšne frende, ki bi jih lahko spoznala tam...
srečno!
ma nikol ne veš kdaj boš zaželjen al pa ne...sam dejstvo je, da sam ostat je tuga!
prporočam klic tistih frendic, s katerimi ste se družile, pa obudite kake zanimive spomine...in pol za dobre stare čase greste kej ponovit, kak dobr žur! za to se bodo že pomuzale. Pa tiste, k majo tipe, povpraši mal za pijačko, mogoče imajo kakšne frende, ki bi jih lahko spoznala tam...
srečno!
snow_kepa napisal/-a:men se pa zdi, d je ful težko nekoga poklicat, katerega si zanemarjal par let.
Z vidika zanemarjene prijateljice lahko povem, da bi si mislila, da kliče zato, ker nikogar nima. Sam ostat je tuga ja, ampak takšno neumnost pa lahko samo vsak sam sebi pripiše.
Poleg tega pa, jst sicer nisem ostala sama, sem pa izgubila najboljšo prijateljico, ker pač ni rabila nikogar razen tipa in samo poskusi naj zdaj klicat ko sta nehala.
Sweet Princess napisal/-a:Prej kot karkoli drugega predlagam da se nekaj časa ukvarjaš sama s sabo. Najprej poišči sama sebe, upoštevaj samo sebe in počni stvari ki so tebi všeč. Kaj za vsako stvar rabiš še nekoga drugega? Nauči se početi stvari sama...najdi nek nov hobi, ustvarjaj, športaj...ob teh dejavnostih spoznaš veliko novga folka. Tut na forumu recimo. Predvsem si pa daj u glavo da ne rabiš skoz nekoga poleg sebe da bi se dobro počutila. Če imaš 1 ta pravo/prauga prijetelja/prijateljico je to že veliko. Pa sej ne rabiš 10 frendic katere ti bodo skoz na voljo....? Pač majo svoj lajf...otroke...fante...sej ti ne rabijo bit skoz na voljo...itak da zmeri kdo nima časa...
Maš preveč časa da razmišljaš o teh stvareh...keep yourself buissy!!!
Didl didl, točno to! ...
Delaj stvari k te veselijo, uživaj v njih in potem neboš imela čas veliko razmišljat, ponavadi o kakih bednih stvareh in si zamorit in zakompleksat in... in... in... BLAH!
Jst sm to naredu,...enkrat
-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
Evo še ena zgubljena dušca kle... Končala s fantom po 4ih letih in nenadoma ugotovila da so ubistvu vse frendice al zasedene, al se jim ne da žurat, al skos delajo, al so pa čist v drugem svetu k jst.. Tista edina s katero smo žurale mi je pristala na horsu pa ji pač ne morm pomagat in se je odstranla... Škoda k je res supr punca.... jo full pogrešam, sam pač ne morm it še enkrat čez to, sploh če ona sama noče pomoči.
Druga s katero smo pa tut v mal boljših odnosih ma pa fanta in svojo družbo pa navadno tut nima časa... bz.
Mam pa ogromno moških prijateljev k se pa vsi neki slinjo čim slišjo da sm samska. BZ.
Druga s katero smo pa tut v mal boljših odnosih ma pa fanta in svojo družbo pa navadno tut nima časa... bz.
Mam pa ogromno moških prijateljev k se pa vsi neki slinjo čim slišjo da sm samska. BZ.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
men se tudi zdi,da je super že to,da maš 7 dobrih prijateljic,ki jih lahko kadarkoli pokličeš.pač niso vse v obdobju,da bi se jim dalo ven hodit (zvečer žurat),vseeno pa mislim,da bi si dobra prijateljica morala vsaj enkrat na teden vzeti čas zate (za kavico,sprehod...).sama sem v resni zvezi in razen prvega leta (ko sem videla samo fanta) mi nikoli ni problem vzeti si časa za prijateljice,ker mi veliko pomenijo pa tudi itak ne morem skoz bit nalimana na fanta! drugače pa ja,vpiši se na kak tečaj ali v kakšno društvo,ali pa pokliči kakšno staro prijateljico. tud jest mam eno kolegico,s katero sva v on-off razmerju,se ne slišiva po par mesecev ampak nikoli še ni nobena drugi zamerla zarad tega.pač mava vsaka svoje obveznosti in se težko uskladiva... zgubit itak nimaš kej
Najbl grdo se mi zdi da pač ena kolegica dobi tipa, in svoih frendic skorj ne pozna več, pol pa k je s tipm konc pa kr misl da so vse samo njo čakale, da bojo zdj vse kr skenslale kr so si ustvarle ta čas ko ga je ena zabijala samo s tipm in pol prčakujejo da bojo vse spustile in hodile z njo okol ker je ona pač zdj mogoč glih samska.
Sama mam tako izkušnjo. Ena je bla v vezi s tipm 2 let, ni me povohala odkar ga je dobila, razn kadar smo bli v šol. No pol se je pa njena romanca končala in pol je pa kr neki časa me po cele dneve samo klicala, kot da js nimam kej bl pametnga za počet kot pa njene bedarije poslušat. Pa k že nima kej več za povedat pol pa dela u telefon "ja ja...oh ja..." .
Enkrt mi je clo rekla, k sm bla s tipm zmenjena da greva žurat zvečer, nej njega skenslam pa nej grem z njo vn, njemu nej pa rečem da je ona zdj samska da rab družbo....hahaha takrt sm umrla od smeha in sm ji prov grdo povedala da nej tega od mene ne prčakuje, da je bil moj ti tut te dve let ob men k ona ni mela nikol časa, da zdj pa nej kr pozab da bom js tipa skenslala zart nje, da si tega ne zasluž.
Js si zmer najdem čas za svoje kolegice in kolege in tut skos si ga bom.
Sama mam tako izkušnjo. Ena je bla v vezi s tipm 2 let, ni me povohala odkar ga je dobila, razn kadar smo bli v šol. No pol se je pa njena romanca končala in pol je pa kr neki časa me po cele dneve samo klicala, kot da js nimam kej bl pametnga za počet kot pa njene bedarije poslušat. Pa k že nima kej več za povedat pol pa dela u telefon "ja ja...oh ja..." .
Enkrt mi je clo rekla, k sm bla s tipm zmenjena da greva žurat zvečer, nej njega skenslam pa nej grem z njo vn, njemu nej pa rečem da je ona zdj samska da rab družbo....hahaha takrt sm umrla od smeha in sm ji prov grdo povedala da nej tega od mene ne prčakuje, da je bil moj ti tut te dve let ob men k ona ni mela nikol časa, da zdj pa nej kr pozab da bom js tipa skenslala zart nje, da si tega ne zasluž.
Js si zmer najdem čas za svoje kolegice in kolege in tut skos si ga bom.
kiny napisal/-a:Najbl grdo se mi zdi da pač ena kolegica dobi tipa, in svoih frendic skorj ne pozna več, pol pa k je s tipm konc pa kr misl da so vse samo njo čakale, da bojo zdj vse kr skenslale kr so si ustvarle ta čas ko ga je ena zabijala samo s tipm in pol prčakujejo da bojo vse spustile in hodile z njo okol ker je ona pač zdj mogoč glih samska.
To se pa čisto strinjam s tabo ja. Smešne so ženske, ki prebijejo leta in leta izključno v družbi tipa, ker "jim ni do žuranja", "so to že daleč čez", "jim je doma v hanijevem objemu lepše"... (takih je tudi na tem forumu kar nekaj) in v vsem tem času ne čutijo nobene potrebe po druženju z ostalimi ljudmi, ko je pa zveze konec, so pa ogorčene, kako si nihče ne vzame časa zanje, da bi šli skupaj ven.
jullia_ napisal/-a:kiny napisal/-a:Najbl grdo se mi zdi da pač ena kolegica dobi tipa, in svoih frendic skorj ne pozna več, pol pa k je s tipm konc pa kr misl da so vse samo njo čakale, da bojo zdj vse kr skenslale kr so si ustvarle ta čas ko ga je ena zabijala samo s tipm in pol prčakujejo da bojo vse spustile in hodile z njo okol ker je ona pač zdj mogoč glih samska.
To se pa čisto strinjam s tabo ja. Smešne so ženske, ki prebijejo leta in leta izključno v družbi tipa, ker "jim ni do žuranja", "so to že daleč čez", "jim je doma v hanijevem objemu lepše"... (takih je tudi na tem forumu kar nekaj) in v vsem tem času ne čutijo nobene potrebe po druženju z ostalimi ljudmi, ko je pa zveze konec, so pa ogorčene, kako si nihče ne vzame časa zanje, da bi šli skupaj ven.
če bi vse prebrala, vključno z naslovom teme bi videla, da nisem nič ogorčena, ampak sem napako že takoj na začetku priznala
beba24 napisal/-a:sem se iz tega naučila da ne smeš nikol zapostavljat prijateljic in nekoga okupirat z tem da ne sme živet svoje življenje ......jaz še vseeno pravim da so tisti pravi prijatelji na prvem mestu, ker nikol neveš kaj se ti lahko zgodi.
evo boljš sploh ne bi mogla povedat

Lej jaz bom tko rekla..predvidevam, da preden si začela z fantom si imela prijateljice(seveda si jih imela saj jih imamo vsi)pol pa ste se z časoma oddaljile..ti jih nisi "pogrešala" ker si pač imela njega..in šele zdaj, ko si ostala sama(kot praviš) si se začela zavedati, da tud prijatelji pomembni v življenju in ne le fant. Tebi podobnih primerov je ogromno...v kakšnih odnosih si bila z prijateljicami prej ne vem, niti ne vem koliko si se družila z njimi ko si bila v vez..sicer to zdaj niti ni tko pomembno..pomembno je to, da se zavedaš napake, ki je več ne boš nardila.Vem lepo je bit zaljubljen, lepo je met fanta, še lepše pa iskrene prijatelje na katere se lahko obrneš kadar koli..
Bom čist tko na kratko povedala svojo zgodbo..imam oz. imela sem prijateljico na začetku sva se razumele je bilo vse tko kot je treba..pol pa je ženska spoznala enga tipa se zaljubila in postala sta par...saj hvala bogu sem jima privoščila..sam najin odnos se je obenem začel zelo slabšat, klicala je vedno manj, da bi mi kaj zaupala tud več ne..skratka postali sva le še sošolki, ki se dobro poznata..no vsaj z moje strani, ker pod besedo dober prijatelj si jaz predstavljam vse kaj drugo kot pa to kar sva bile midve! Na začetku sem še klicala pa jo vabila sem in tja..sam ko nekega dne ko mal razmisliš in vidiš, da itak nikoli nima cajta zate..ali pa če že tiste pol urce dokler ne zazvoni telefon in že leti ker kliče on

Vem, da bodo kritike na post kar letele..sam mi je vseeno,sem pač povedala kaj mislim..in mislim to, da je vse preveč ljudi takšnih, ki prijateljev več ne potrebujejo, ko dobijo fanta..sam ko pa gresta narazen pol pa pričakujejo da jih bodo vsi čakali tam odprtih rok in bo tako kot je nekoč bilo. Bom rekla tako, če nič ne vložiš nič ne dobiš

Ok priznam obstajajo tud ljudje, ki jim laufa vse normalno in fant in prijatelji..in hvala bogu, če gre njim neverjetno, da pol enim pa ne rata to..
No zdaj pa lahko skritizirate moj post po dolgem in počez

Aja tebi pa želim veliko sreče, pojdi mal med ljudi..verjamem, da boš prej ali slej spoznala nove ljudi, nove prijatelje..samo pol si pa le vzemi čas za njih, pa ne zdaj ko si samska, tud ko boš imela fanta..a ni fino živet, ko veš, da imaš dve osebi ali morda tri v življenju, ki ti velik pomenijo in veš, da bodo tam tud ko bo fan šel svojo pot. Velik sreče

Jaz sem imela kar nekaj težav zaradi fanta in prijateljice. Že ko sva začela, se je ona pač odločila, da se bom jaz spremenila in jo zapostavljala. In sve se kregale 2 tedna ker punca ni hotla dojet, da ne bom kar pobegnila. Kasneje naj bi bilo kao ok, ampak še zdaj vidim, da je ONA tista, ki mi ne pusti več tako blizu.
Res se zadnje leto nisva družile toliko kot prej, ampak izključno zato, ker delam vsak dan 8 ur, zvečer pa imam faks (izredna študentka).
Hočem povedati samo to, da včasih dejansko ni "kriva" samo tista prijateljica, ki dobi fanta, ampak je lahko tudi tista druga. Žal.

Hočem povedati samo to, da včasih dejansko ni "kriva" samo tista prijateljica, ki dobi fanta, ampak je lahko tudi tista druga. Žal.
stelly84 napisal/-a:jullia_ napisal/-a:To se pa čisto strinjam s tabo ja. Smešne so ženske, ki prebijejo leta in leta izključno v družbi tipa, ker "jim ni do žuranja", "so to že daleč čez", "jim je doma v hanijevem objemu lepše"... (takih je tudi na tem forumu kar nekaj) in v vsem tem času ne čutijo nobene potrebe po druženju z ostalimi ljudmi, ko je pa zveze konec, so pa ogorčene, kako si nihče ne vzame časa zanje, da bi šli skupaj ven.
če bi vse prebrala, vključno z naslovom teme bi videla, da nisem nič ogorčena, ampak sem napako že takoj na začetku priznala
Moj post sploh ni letel direktno nate, čeprav si ti odprla temo. Že na prvi strani sem ti odgovorila na vprašanje, kaj sedaj. Ta zadnji post je bil pa pisan bolj na splošno. (In kot ena taka mala prerokba, kaj se bo zgodilo tistim, ki v življenju vidijo samo tipa. Take zveze ne zdržijo.)
o ja.. js sm isto končala z enmu tipam, in sm čist zapostavla družino, frende, sošolce itd itd.. vidnla sm samo njega.. in pol k sva končala, sm bla itak najbl slabe volje in to use zarad njega, poleg tega sm bla pa še brez frendou.. in najprej sm probala sama sebe skulirat, pooooočas poiskala frende, začela vn hodt.. in zdej k sm u zvezi, se full držim tega, da si uskladim čas s fantom in s prijatelji/cami..
splača se..
Tko da ti toplo priporočam, d najprej sama sebe najdeš.. pol pa začni počas vn hodt..

Tko da ti toplo priporočam, d najprej sama sebe najdeš.. pol pa začni počas vn hodt..
-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
Jst svojih frendic nisem nikol zanemarla. Sem pa bila zanemarjena ja sam s to razliko da sm jst vse to razumela in ni blo nobenih hard filingov. Samo se pa zgodi da se poti enostavno ločijo, nekdo mal odraste, počne druge stvari k jih je prej počel itd. in počas nimaš s starimi znanci se o ničemer pogovarjat al pa se ti ne lup zgovarjat o srednješolskih temah ala karikiram. o koga je kdo zaljubljen, s kom se je kdo dol dal... pač svet se ne vrti samo okol partijev, popitih količin alkohola in raznih opojnih substanc, kolk jih je kdo položil jadi jadi jadi. Ljudje se spreminjamo. Eni na boljš, drugi ostanejo tm k so bli, tretji se pa lahko spremenijo tudi na slabše. Torej kaj boš potem?
Tut dans je zlo težko najdet nekoga s katerim se ujameš, k te šteka...
Tut dans je zlo težko najdet nekoga s katerim se ujameš, k te šteka...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
jah.. po mojem ne rabš 123456 FRENDIC/FRENDOU.. Mislm da sta 1 DOBRA frendica & 1 DOBR frend, čez glavo dost (pogovori, pohajkovanje itd itd..). Ostali so pa men ZNANCI, so pa genau tapravi za na kšno pjačko, pa zabijanje cajta če ga MAŠ preveč & če maš veliko volje d poslušaš nove trače.. Jz osebno sm raj tisto urco al pa dve doma in si uzamm cajt zase (tv, kniga, muska.. kar mi paše..), ampak učasih pa tud paše jt zabluzit svoj cajt.. in tak folk rabš za žurat
ne pa da maš z njimi globoke pogovore..