KristinĆk napisal/-a: pavza je začetek konca.. in ne sprenevedanje, da bo po pavzi vse vredu..
priznam, je nekaj zvez katere ugotovijo da se imajo po t.i. pavzi še raje, ampk jih je malo..
ni vredno časa izgubljat za pavzo, ni vredno presekiranih dni, polnih joka, kajti ve se, kaj bo pavza prinesla..
sočustvijem s tabo, ker vem kako ti v tem momentu je.
ampak naj še tole povem.od najine pavze in ponovnega začetka so pretekla že tri leta in tri mesece, tako da se mi ne zdi ravno tole začetek konca.nekje lahko pavza prekleto pomaga, drugje pač ne.neke splošne črte se tukej ne da potegnt, ker je od vsakega posameznika in zveze različno!
tko da nevem, jaz osebno bi še ponovila pavzo, dobro pri sedanjem si želim, da se take stvari nebi dogajale ampak vseeno.Nisem tip človeka, ki bi zabrisala takoj puško v koruzo.če bi jo že pri najini pavzi zabrisala kot so mi svetovali veleumni ljudje in mi razlagali, da me nima rad, da blablabla, bi še dandanes tolka z glavo v zid.razlog te pavze je bil pa daleč stran od tega da me nebi imel rad in da nebi želel bit z mano.samo trenutni preveliki pristiksi s strani staršev, ki jih ni več zdržal.Potem se njim je pa na veliko uprl in ostal še naprej z mano!
tko da ja, ne pomeni vsaka pavza začetek konca.