Izpit za avto
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
nogica napisal/-a:O Bagerra, čist je kriza s tole avtošolo ja! Zakaj pa nisi šla k nam u Aurigo?
A ti si v Avrigi delala? Jz sm tm nardila pp in cpp, zdej pa ne vem še kam bom šla vozt. Sm razmišlala da bi kr v Avrigi ostala ... Je drgač fajn tm?
Mimgrede a je kdo mogoč delu v Zvezdi?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
- Sramežljivka
Jst sm delala pr AMD Moste pa ni blo lih optimalno. Ure nabijajo k zmešani pa še ful težko se zmenš za ure... čist so neprilagodljivi.
Drgač so pa dragi in njegova banda usi delal pri Aurigi pa so mel vsi okol 30 ur tko da zgleda kr dobr naučijo.
Sestrca je delala pa pr Zvezdi in je nardila v peto z neki več kot 70 urami. Sam ona je tok zmedena da sploh ne morm rečt da je blo kej z avtošolo narobe. Če se kdaj ne bom več oglasila, to verjetn pomen da sm se nekam z njo peljala. Sej men je blo že bad na konc da starši dajejo tok keša sam izpita ji pa vseen nebi dala. Obup.
Drgač so pa dragi in njegova banda usi delal pri Aurigi pa so mel vsi okol 30 ur tko da zgleda kr dobr naučijo.
Sestrca je delala pa pr Zvezdi in je nardila v peto z neki več kot 70 urami. Sam ona je tok zmedena da sploh ne morm rečt da je blo kej z avtošolo narobe. Če se kdaj ne bom več oglasila, to verjetn pomen da sm se nekam z njo peljala. Sej men je blo že bad na konc da starši dajejo tok keša sam izpita ji pa vseen nebi dala. Obup.
zalaL napisal/-a:Ej nogica a ti v AŠ delaš?
Ne ... A to sklepaš k sm napisala "K nam V Aurigo" ... to sm napisala zato, ker sva bli z Bagerro na isti šoli in Auriga je na našem dvorišču
Pa NaughtyGirl ... Jst ti Aurigo čist priporočam, men je blo dobr v tej avtošoli, na vožnje sm vedno full rada hodila ... Kdaj pa začneš vozt?
uff. ženske a ste vi resne k pravte da ste nardile pr 70 urah!!
pr nas jih ponavad nardijo tja z enih 25 pa do 40. vsaj moje sošolke so vse do zdej nardile ki so delale u postojni. hmj.. ste me kar malo prestrašle

pr nas jih ponavad nardijo tja z enih 25 pa do 40. vsaj moje sošolke so vse do zdej nardile ki so delale u postojni. hmj.. ste me kar malo prestrašle

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
gemini napisal/-a:uff. ženske a ste vi resne k pravte da ste nardile pr 70 urah!!
pr nas jih ponavad nardijo tja z enih 25 pa do 40. vsaj moje sošolke so vse do zdej nardile ki so delale u postojni. hmj.. ste me kar malo prestrašle![]()
eno je če delaš v Postojni drugo pa v Ljubljani (za Mb ne vem kako je) kjer te praktično ne spustijo če imaš pod 45 ur edin če RES dobro voziš..
Sicer imajo eno nenapisano pravilo, da moraš imeti minimalno 50 ur ko greš na glavno.. za moje pojme je to kr neki..
tamala82 napisal/-a:
Sicer imajo eno nenapisano pravilo, da moraš imeti minimalno 50 ur ko greš na glavno.. za moje pojme je to kr neki..

Ma ja??!!???
Kaj so fuknjeni? Kolko pa je pri vas kej ura???
Maaa dej, pol se pa bolj splača it kam drugam delat izpit. Pri nas te spustijo na glavno vožnjo, ko narediš vse vaje in ko inštruktor oceni, da obvladaš in da si sposoben za vožnjo.
Don't worry, be happy!!!
tamala82 napisal/-a:gemini napisal/-a:uff. ženske a ste vi resne k pravte da ste nardile pr 70 urah!!
pr nas jih ponavad nardijo tja z enih 25 pa do 40. vsaj moje sošolke so vse do zdej nardile ki so delale u postojni. hmj.. ste me kar malo prestrašle![]()
eno je če delaš v Postojni drugo pa v Ljubljani (za Mb ne vem kako je) kjer te praktično ne spustijo če imaš pod 45 ur edin če RES dobro voziš..
uff... ok bom vsaj enkrat hvaležna da živim u teh rovtah bogu za..

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast