analni sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

ali vam paše analni sex?

da
465
41%
ne
670
59%

Skupaj glasov: 1135

Uporabniški avatar
Traxie
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Traxie »

Moj je tud cist nor na ritko, jst pa nazalost ne. 1x me je ponesreci z vsem susom zabil noter k sva bla v takem cudnem polozaju...Kako je tist bolelo, men so kr solzice zacele tect od bolecine :( .

Tem sva pa 1x probala k sm bla jst mal pjana pa sm prvolila u to sam mi je bil tok cuden filing da sm mu rekla da naj neha. Pa not je mel samo glavco sam men je blo to tok cudno. K da me ze cel dan tisci na velko potrebo :roll:
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a pjotra »

Punce, dajte me poučiti, kaj je tako dobrega pri analnem sexu? Pri navadnem doživim orgazem, kaj pa je pri tem tok finega. Za brezveze ne bi tiščala korenjakov v tono bakterij, pa še zadnjič so anus moji kolegici zaradi tega šivali. Tako, da res ne vem, kaj je tako dobrega, da nekatere to prakticirate. Vem, da imajo moški erogene cone v zadnjici, ampak pri analnem sexu, sem ga probala, pa mi ni in ni do tega, da bi ga še kdaj. Pa ne mi prosim zdaj govorit, da moram biti sproščena, podmazana, pa lepo počasi. To že vem. Samo ne vem, kaj je tako dobrega.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

mah enim to pač paše, enim pa ne... tko kt kakšni ne paše cuzat tiča...
ženski ne eno ne drugo ponavad ne daje kakšnih posebnih užitkov, jih pa zato moškim...
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

......
Zadnjič spremenil LARIKA, dne 07. Okt. 2007 7:49, skupaj popravljeno 1 krat.
ballerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Venera

Neprebrana objava Napisal/-a ballerina »

men kr v želodcu slabo rata pr tem... Moj je nor na rito, meni pa res ne paše, pa če sem podmazana ali ne.
ps. pa to o da je vsa fora v tem ,da sem sproščena...prosm lepo, s fantom sem že dve leti in bolj sproščena sploh ne morem biti.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

nimam popolnoma nobene želje po tem, niti firbca in že ob misli na to kr živčna ratam. da pa ne bo kdo mislu, da obsoja tiste k to počnejo- sploh ne. kokr komu paše :)
...just breathe...
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Moj učas mal namiguje sam ne vem če bi spelu če bi do tega pršlo... Mene zaenkrat še ne mika... Pa tut če bi me se nikol neb počutla dovolj prazno da bi mu pustila. Men je moja Danka svet prostor :D in ne pustim nobenga bliz nje.
Sm pa tipu dala prst v rit pa je reku da je bil zanimiw občutek. :lol:
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

Kar se tega tiče, sem na začetku poskusila sama, z prstki, potem, ko je pa fant predlagal, da bi se tega lotila, sem bila takoj za. Seveda sem vedela, da bo na začetku prisotne tud mal bolečine, ampak ko se navadiš zna bit pa analni seks res super. Meni paše :oops:
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a satan28 »

nikoli nisem bila za analni sex,..
po dolgem prepričevanju sva z bivšim probala,zelo me je
bolelo,pa ga je imel čisto malo not,...
vse je pa drugače z mojim lubijom,dostikrat sva samo s prstki.
enkrat pa sem dala sama pobudo,brez razmišljanja,če bo bolelo,..
pa je bilo neverjetno!predvsem je bil zelo nežen,vzela sva si čas,
uporabila nisva nobenih mazil,prodiral je počasi,..
sedaj je analni sex redno na programu,paše po pasje,misijonarsko,
jaz zgoraj,...vse.mislim,da je ključ v zaupanju,sproščenosti,želji in
predvsem v nežnosti.nama paše
:razz:
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

hja midva sma tudi enkrat probala, pa emni ful ni blo.....pa je itak bolelo pa pol nisma več.....
ne vem.....mislim, da je to od posameznika in njegovega prepričanja odvisno.....lahko pa da bova čez par let (ko se navadim) to stalno počela, samo zdaj mi pa še ni do tega....
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shaMa »

jaz sem pa z bivsim neki probavala in mi je cez cas pasalo, itak, ko sva si uzela cas, pa lepo posasi in z obcutkom in tako ... Zdejsnjemu fantu pa niti oment ne smem :P :x no , ampak sej ...cas vse prinese :twisted: :P
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

V bistvu je res precej fantov, ki se jim to gnusi al se jim pa enostavno zdi preveč perverzno. Poznam par takih primerkov :)
Uporabniški avatar
Zvezdica007
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Med zvezdicami...

Neprebrana objava Napisal/-a Zvezdica007 »

Jst sm tudi že nekajkrat probala s svojim analni sex. Pri tem sva seveda uporabljala librikant, ker se mi zdi da brez tega pride še do večjih komplikacij, ker se ritka sama od sebe ne vlaži. To prakticiranje sva prenehala, ker je vedno prišlo do krvavitev. Sploh ne vem zakaj... Sj je biu vedno full nežen. Vrjetno je to zelo odvisno kako občutljivo je use tam spodi. Mi pa zelo paše, če me fant draži s prstom okoli anusa. Sj tipčkom tud to paše, ampak nekateri nočejo na glas povedat. :)
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Playgirl »

Ja, full je fajn občutek. Tko...povezanga se počutiš. Ker je predpogoj za analni sex, da si totalno zaupata, ker na začetku boli. In biti morš čist sproščena...
Sam paše pa še pa še
sweet n'' spicy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sweet n'' spicy »

Midva sva sicer ene parkrat... prvič na njegovo željo, potem pa nekajkrat sporazumno. Sam ni lih da bi človek vriskal od samih užitkov. Vsaj zaenkrat ne.
Aja pa glede seks shopov... tisti prodajalci tm so vsega hudega navajeni, tko da če ti prideš po en lubrikant te ne bojo nč čudn gledal. Midva s prodajalcem sva še celo debatu vžgala glede okusov lubrikantov pa use, na konc mi je začel še druge stvari kazat in sm šla s kr dost konkretno vrečko - od Špara :D - vn. In potem je bil moj dragi na enih ful dobrih počitnicah :D :D :D
Odgovori