muffin napisal/-a:Roberta R. napisal/-a:o moj bogmi smo bli vsaj zmešani na Kelly Family.. če ne druzga, so vsaj peli v živo :)
drugač ideja za tale koncert je pa ful profitna.. otroci ki se bodo udeležil, so premladi da pridejo sami, in morjo še starše sabo vzet.. 2 ali 3 vstopnice namesto samo ene.. dobra fora..
Mislm iz tegale posta se pa vid, da nimaš pojma in da pišeš sm not sam zato, da loh pljuvaš.![]()
Nej ti povem, da RBD vedno pojejo v živo - poglej si kšn komad s kergakol koncerta na (Youtube-u).
Pa še to - mladoletne osebe grejo lahko na koncert brez spremstva staršev oz. odrasle osebe, zato ni tle nobene fore, da loh prodajo na ta način čimveč kart!
Đizs, dej ne šir dezinformacij pa če se že delaš norca, se prepriči kaj kvasš ...
za moje pojme ste falile obe

Roberta R. a otroc so šli pa sami na KF? je rajt, glih tko so starši zraven šli..
muffin in ja, mladoletni ne rabijo spremstva staršev/polnoletnih oseb - uradno, samo dej no.. lepo te prosim, ker normalen starš pa bo svojga froca (glede na to, da se začne ta rbd manija najbl masovno tam od okoli 8, 9 let dalje) spustu samega v to norijo v halo tivoli? đist, ne gluposti govort lepo prosm..

ne zastopm pa zakaj taka grozna gonja, zgražanje in nasprotovanje rbd.. res ne zastopm.. meni niso všeč, ne skupina ne nadaljevanka, pa ne razumem...
vedno(!) je neki tazga, recimo ko sm bla js stara tam okol 10, 11 let al kulk že, smo tud meli svoje skupine - pa so se starejši tud zgražali da groza, samo to kar se pa zdj dogaja je pa že glupost.. vsaka generacija ma kaj takega, jbg - ni treba zarad tega, ker pa vam niso všeč zdj celih izpadov in živčnih zlomov met kako so čist najbl možno za bruhat..
mislim, eni se glede tega res obnašajo, kot da so tud sami stari 12 let in ne vidjo dlje od svojga nosa