...ko človek vse skupaj premisli...
...ko človek vse skupaj premisli...
...saj vem da se bo komu ta tema lahko zdela brezvezna, mogoče pa se bo še kdo našel v njej..že nekaj časa z grozo ugotavljam, da sem po eni strani ostala "sama"...pa tega ne mislim dobesedno...ampak tako....naj povem zgodbo...
s fantom sem bila skupaj skoraj 6 let, vmes spoznala dosti ljudi, ampak vsi vemo kako je ko smo vezani....najprej je bil fant in srednja šola, potem je bil fant in fax, potem je bil fant in služba...nakar sva se pustila...imam dosti znank in znancev, vendar pravih prijateljic malo....z grozo ugotavljam da za tisto pohajanje ob vikendih skoraj nobene...ker...recimo da imam 7 super prijateljic... 4 so v vezi in preživijo vikende s fanti, 1 je ravokar rodila, 2 pa nimata časa ker ponavadi za vikende delata....tako sem sedaj ostala samska in sama....če se kdo vidi v tem, zanima me če mi lahko podate kaki nasvet, kje poiskati nove prijatelje? ne, namena res nimam sama zahajati ob sobotah zvečer okoli vendar čakati, na te moje prijateljice ki imajo vedno kaj drugega pa tudi ne morem...zanimivo, da tega nisem pomislila prej, ko sem bila sama v vezi...takrat vidiš le in samo fanta...velika napaka, ki se ne sme ponoviti...
s fantom sem bila skupaj skoraj 6 let, vmes spoznala dosti ljudi, ampak vsi vemo kako je ko smo vezani....najprej je bil fant in srednja šola, potem je bil fant in fax, potem je bil fant in služba...nakar sva se pustila...imam dosti znank in znancev, vendar pravih prijateljic malo....z grozo ugotavljam da za tisto pohajanje ob vikendih skoraj nobene...ker...recimo da imam 7 super prijateljic... 4 so v vezi in preživijo vikende s fanti, 1 je ravokar rodila, 2 pa nimata časa ker ponavadi za vikende delata....tako sem sedaj ostala samska in sama....če se kdo vidi v tem, zanima me če mi lahko podate kaki nasvet, kje poiskati nove prijatelje? ne, namena res nimam sama zahajati ob sobotah zvečer okoli vendar čakati, na te moje prijateljice ki imajo vedno kaj drugega pa tudi ne morem...zanimivo, da tega nisem pomislila prej, ko sem bila sama v vezi...takrat vidiš le in samo fanta...velika napaka, ki se ne sme ponoviti...
Sama sicer še nisem bila v podobni situaciji, poznam pa nekaj kolegic, ki so prav tako ostale "same".
Jaz bi na tvojem mestu najprej pogledala okrog sebe; sigurno imaš kašno sodelavko, sosedo itd približno tvoje starosti, s katero se niti ne poznaš še tak dobro... Pa predlagaj kakšno skupno pijačo...
Lahko kontaktiraš frende, s katerimi si se več družila včasih, in si jih začela zanemarjat, ko si imela fanta... Sigurn je še kdo kje z akcijo
A ko si bila v zvezi si hodila samo s fantom ven al kako?
Jaz bi na tvojem mestu najprej pogledala okrog sebe; sigurno imaš kašno sodelavko, sosedo itd približno tvoje starosti, s katero se niti ne poznaš še tak dobro... Pa predlagaj kakšno skupno pijačo...
Lahko kontaktiraš frende, s katerimi si se več družila včasih, in si jih začela zanemarjat, ko si imela fanta... Sigurn je še kdo kje z akcijo

A ko si bila v zvezi si hodila samo s fantom ven al kako?
Re: ...ko človek vse skupaj premisli...
stelly84 napisal/-a:ko sem bila sama v vezi...takrat vidiš le in samo fanta...velika napaka, ki se ne sme ponoviti...
Velika napaka ja.
Jest ti isto predlagam, da obrneš na kake znanke, sodelavke, sestrične, sosede, bivše sošolke itd.
Pa še mal črnega humorja --> glede na to, da praviš, da imaš 4 vezane prijateljice, je zlo velika verjetnost, da se bo v roku kakega leta kakšna znašla na tvojem mestu

Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
ma prej smo pohajali skupaj tiste punce ki so v vezi smo šli ven v parih...prav tistih pravih babjih žurov pa ni bilo, ker nekako ni bilo niti potrebe po temu...pa še nekateri izmed fantov so ljubosumni in jim niso pustili...
če ne pa....bivše sošolke...ne, s tistimi ki smo se razumeli imam stik vendar so vsi daleč....saj tako za iti na kafe in čvek ter podobne stvari ni problema, problem nastane, za tiste petke in sobote, ko bi človek šel kam plesat...
drugače pa sem s Primorske, tako da če je kakšna Primorka v podobni situaciji naj se kar javi he he he
imam pa 24 let
če ne pa....bivše sošolke...ne, s tistimi ki smo se razumeli imam stik vendar so vsi daleč....saj tako za iti na kafe in čvek ter podobne stvari ni problema, problem nastane, za tiste petke in sobote, ko bi človek šel kam plesat...
drugače pa sem s Primorske, tako da če je kakšna Primorka v podobni situaciji naj se kar javi he he he

Re: ...ko človek vse skupaj premisli...
stelly84 napisal/-a:...zanimivo, da tega nisem pomislila prej, ko sem bila sama v vezi...takrat vidiš le in samo fanta...velika napaka, ki se ne sme ponoviti...
mene so se pa vse "izogibale" ko sem bila v vezi. še ko smo šli ven žurat so vsi spraševali kje imam pa fanta in oh in sploh... prav nadležno. še ob koncu tedna se ni nobenemu ni dalo it ven ker imam fanta in naj se z njim družim...
js bi na tvojem mestu poklicala kakšno kolegico s katero sva se oddaljile pa sva se drugače kar dobro razumeli. mogoče v kakšni lokalni skupini za mlade(pevski zbor, podmladki turističnih društev,...)
- Miss September
- Debatorica
Hmm... Verjameš ali ne, danes sem razmišljala na sprehodu prav o tem, kako punca ponavadi vidi samo svojega fanta, za prijatelje pa kar naenkrat več nima časa... In si ne želim tudi sama tega početi, čeprav sem najbrž že- videla samo njega. Ampak za prijateljice sem pa imela vedno čas... toda dovolj o meni.
Želela sem samo reči, da je res to napačno.
Mogoče bi morala kontaktirati kakšne sorodnike (bratrance, sestrične...), stare prijateljice, bivše sošolke... Te zanima kakšna stvar? Npr. joga, aerobika, ples, plavanje... kaj pa vem? To je idealen kraj za nova poznanstva, ki imajo celo podobne interese kot ti.

Mogoče bi morala kontaktirati kakšne sorodnike (bratrance, sestrične...), stare prijateljice, bivše sošolke... Te zanima kakšna stvar? Npr. joga, aerobika, ples, plavanje... kaj pa vem? To je idealen kraj za nova poznanstva, ki imajo celo podobne interese kot ti.

Worship me or walk away.
jaz se bom kr strinjala z večino.....sem mela fanta sicer samo 3 leta in ko sem postala samska mij e tud blo full muka...
v bistvu sem se iz tega naučila da ne smeš nikol zapostavljat prijateljic in nekoga okupirat z tem da ne sme živet svoje življenje ......jaz še vseeno pravim da so tisti pravi prijatelji na prvem mestu, ker nikol neveš kaj se ti lahko zgodi.
v bistvu sem se iz tega naučila da ne smeš nikol zapostavljat prijateljic in nekoga okupirat z tem da ne sme živet svoje življenje ......jaz še vseeno pravim da so tisti pravi prijatelji na prvem mestu, ker nikol neveš kaj se ti lahko zgodi.
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Prej kot karkoli drugega predlagam da se nekaj časa ukvarjaš sama s sabo. Najprej poišči sama sebe, upoštevaj samo sebe in počni stvari ki so tebi všeč. Kaj za vsako stvar rabiš še nekoga drugega? Nauči se početi stvari sama...najdi nek nov hobi, ustvarjaj, športaj...ob teh dejavnostih spoznaš veliko novga folka. Tut na forumu recimo. Predvsem si pa daj u glavo da ne rabiš skoz nekoga poleg sebe da bi se dobro počutila. Če imaš 1 ta pravo/prauga prijetelja/prijateljico je to že veliko. Pa sej ne rabiš 10 frendic katere ti bodo skoz na voljo....? Pač majo svoj lajf...otroke...fante...sej ti ne rabijo bit skoz na voljo...itak da zmeri kdo nima časa...
Maš preveč časa da razmišljaš o teh stvareh...keep yourself buissy!!!
Maš preveč časa da razmišljaš o teh stvareh...keep yourself buissy!!!
Meni je že to wow, da imaš 7 super prijateljic. Jst imam recimo 2.
Po drugi strani pa, če sem malo zajedljiva (kar ponavadi sem), tvoje prijateljice že niso tako super, če nobeni ne potegne, da trenutno rabiš malo več družbe in bi lahko ena od tistih vezanih štirih "samo" pol vikenda preživela s fantom, enkrat bi šla pa s tabo ven.
Kje najt nove kolegice? Poskusi s kakšno aerobiko in drugimi tipično ženskimi aktivnostmi. Pa jih pač po treningu tako čisto mimogrede povabiš še na sok in vidiš, če se ujamete.
Ampak za tako navezovanje stikov moraš bit kar odprt in zgovoren človek, meni to recimo ne bi ratalo, ker vedno rabim zraven nekoga, da mi folk predstavi in začne pogovor.
Po drugi strani pa, če sem malo zajedljiva (kar ponavadi sem), tvoje prijateljice že niso tako super, če nobeni ne potegne, da trenutno rabiš malo več družbe in bi lahko ena od tistih vezanih štirih "samo" pol vikenda preživela s fantom, enkrat bi šla pa s tabo ven.
Kje najt nove kolegice? Poskusi s kakšno aerobiko in drugimi tipično ženskimi aktivnostmi. Pa jih pač po treningu tako čisto mimogrede povabiš še na sok in vidiš, če se ujamete.
Ampak za tako navezovanje stikov moraš bit kar odprt in zgovoren človek, meni to recimo ne bi ratalo, ker vedno rabim zraven nekoga, da mi folk predstavi in začne pogovor.
js mam pa drugačn problem, pa ne dost drugačn. preden sem dve leti nazaj spoznala svojega fanta je naša družba začela razpadati (prepiri, v družbi je biu tudi biuši, ki si je kmalu potem našel punco in to pol itak ni dobra kombinacija). dobivam se samo še z eno prijateljico iz te družbe, z ostalimi smo na živjo ali pa se enkrat na mesec dobimo na kavi. problem je v tem da moj fant študira v mariboru sva pa iz kranja in ne hodi ravno vsak vikend domov. Sicer veliko delam tudi med vikendi, ampak včasih pa sem frej in mi paše it ven, mal žurat, takrat pa nobenega nikjer:( sej grem na kavo sem pa tja, ampak za žurat pa nobenega...nikol noben nima časa, so že zmenjeni, se učijo...
-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
- trepalnica
- Debatorica
jaz imam samo eno prijateljico... in je ona prava, ni me "zapustila" niti, ko sem bila v zvezi, niti, ko sem se odselila,... mislila pa sem, da ze imam prijateljico, ampak je bila dalec od prijateljice, ceprav sem ji namenjala najvec casa... mene kdaj pa kdaj zagrabi taksen obcutek, ampak potem grem poslusat glasbo, mislim na morje, na lepe stvari in potem pocasi mine... pa tudi nasla sem si nekaj kolegic, ki sem jih poznala od prej pa nismo ravno bile v stiku, sem jih poklicala, smo sle na kavo in se odlicno razumemo...