On & druga punca
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Ja res je sm mu dala še eno šanso kr mi je 2h zatrjevau da mi je reku tisto sam zato da bi me naredu ljubosumno, kr češ da jst njega delam vedno (kar pa sploh ni res, sam on vidi povsod potencialne kandidate). Ugl še sva skupi sam prvič ko slišim/če slišim kakšno podobno izjavo je konec. Sm pa govorila tudi z njegovim najbolšim kolegom (ki je hkrati tudi moj najbolši kolega) in mi je reku da mu moj fant vedno pravi kolk je zaljubljen in da ni še do nobene tko čutu tako da se sploh ne sekiram več glede tiste izjave, čeprav je bila res malo neumestna. Tak pač je. : )
To je to z moje strani.
PS: Hvala za vse predloge.
To je to z moje strani.
PS: Hvala za vse predloge.

I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Nesramno, ampak morem komentirat: Tud jz lahko moji kolegici povem kaj more rečt Mojmu pa čeprou to sploh ni res ( preverjeno ) .
Sicr pa če si se odločla mu dat šeno šanso šanso upam, da vama rata.
Sicr pa če si se odločla mu dat šeno šanso šanso upam, da vama rata.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
bog ti pomagi, kaj nej druga rečem... očitno tvoj "dragi" že ve ka treba rečt, da boš vsa sladka prletela k njem in mu vrjela vse kar ti bo reku. Srčno upam da se motim glede tega, ampak, da se ne vem kok minut meni z drugo žensko, in to ne samo 1x, in za povrh vsega še ti o tem ne veš nič in da ti reče, med sexom, da bi vse dau, da bi bla zdej druga na njem... mislim, da človek ostane brez besed. Ni ti mogu ponudit bolj jadnga razloga, zakaj nej bi to reku! res ne.. in ti mu seveda slepo vrjameš..
Po tvojem postu sodeč, mi ne zgledaš glih samozavestna.
aja pa ne to vzet kot napad, enostavno se ne znam drgač izrazit, ko preberem kej takga.
SREČNO!
Po tvojem postu sodeč, mi ne zgledaš glih samozavestna.
aja pa ne to vzet kot napad, enostavno se ne znam drgač izrazit, ko preberem kej takga.
SREČNO!

[quote="Punchee"] Tak pač je. : )
quote]
Ja tak je-poniževalen,nespoštljiv,ljubosumen,postal bo tudi posesiven,kar gre z roko v roki z ljubosumjem,zdaj te ponižuje z besedami,kasneje pride na vrsto še kaj hujšega.Tipično za take moške je,da si najdejo ženske kot si ti-naivne,lahkoverne s pomanjkanjem samozavesti.Punchee,če razumeš pomen besede "samozavest",še ne pomeni,da jo imaš.Če bi jo imela,mu nebi dala prilike niti za opravičilo,ko je rekel,da si želi biti tisti trenutek z drugo.
Oprosti,ker sem tako ostro napisala tole,ampak obnašanje takih moških me res ujezi,še bolj pa me ujezi toleriranje takšnih napak s strani žensk.
Žal mi je,da se bolj ne zavedaš teže njegovih besed...
quote]
Ja tak je-poniževalen,nespoštljiv,ljubosumen,postal bo tudi posesiven,kar gre z roko v roki z ljubosumjem,zdaj te ponižuje z besedami,kasneje pride na vrsto še kaj hujšega.Tipično za take moške je,da si najdejo ženske kot si ti-naivne,lahkoverne s pomanjkanjem samozavesti.Punchee,če razumeš pomen besede "samozavest",še ne pomeni,da jo imaš.Če bi jo imela,mu nebi dala prilike niti za opravičilo,ko je rekel,da si želi biti tisti trenutek z drugo.
Oprosti,ker sem tako ostro napisala tole,ampak obnašanje takih moških me res ujezi,še bolj pa me ujezi toleriranje takšnih napak s strani žensk.
Žal mi je,da se bolj ne zavedaš teže njegovih besed...
- *arabic_girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Nova Gorica
PeggySue*-se strinjam
Pa še nekaj iz moje strani: nekateri pravijo da ni nič narobe če med seksom razmišljaš/sanjariš o nekom drugem, ampak jaz se s tem ne strinjam. Če se imata dva rada, in je seks odraz ljubezni, potem druga oseba tam nima kaj delati. Zelo nesramno ter egoistično od njega da ti je celo povedal naravnost da si nje želi bolj kot tebe. Na tvojem mestu bi odkorakala iz zveze še pred koncem seksa, a odločitev je tvoja.
Pa še nekaj iz moje strani: nekateri pravijo da ni nič narobe če med seksom razmišljaš/sanjariš o nekom drugem, ampak jaz se s tem ne strinjam. Če se imata dva rada, in je seks odraz ljubezni, potem druga oseba tam nima kaj delati. Zelo nesramno ter egoistično od njega da ti je celo povedal naravnost da si nje želi bolj kot tebe. Na tvojem mestu bi odkorakala iz zveze še pred koncem seksa, a odločitev je tvoja.