On & druga punca

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Melani »

no kje je zdaj avtorica da pove kako se odvija zgodba?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Yazmeen napisal/-a:V temi 'priznam da' je napisala, da sta še skupaj :wink:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Da mi to naredi, v tistem trenutku vstanem in grem. In tu se bi najina zgodba končala. Ti pa očitno sebe nimaš rada in se ne spoštuješ, da kaj takega sploh dopuščaš.
Uporabniški avatar
PuNcHKaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a PuNcHKaa »

Svašta :roll: Ne moreš no... Punca spoštuj se... Da mi to reče, od tistega trenutka dalje je moj bivši in ni debate več o ničemer...
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

Ja res je sm mu dala še eno šanso kr mi je 2h zatrjevau da mi je reku tisto sam zato da bi me naredu ljubosumno, kr češ da jst njega delam vedno (kar pa sploh ni res, sam on vidi povsod potencialne kandidate). Ugl še sva skupi sam prvič ko slišim/če slišim kakšno podobno izjavo je konec. Sm pa govorila tudi z njegovim najbolšim kolegom (ki je hkrati tudi moj najbolši kolega) in mi je reku da mu moj fant vedno pravi kolk je zaljubljen in da ni še do nobene tko čutu tako da se sploh ne sekiram več glede tiste izjave, čeprav je bila res malo neumestna. Tak pač je. : )
To je to z moje strani.
PS: Hvala za vse predloge. :)
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

No ja..uglavnem...upam da vama rata :) : Čeprov mene bi tist dvom vedno razjedau.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Nesramno, ampak morem komentirat: Tud jz lahko moji kolegici povem kaj more rečt Mojmu pa čeprou to sploh ni res ( preverjeno ) .

Sicr pa če si se odločla mu dat šeno šanso šanso upam, da vama rata. :wink:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

vso srečo, upam pa da si mu dala vedet da podobnih izpadov ne misliš več tolerirat ;)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Mogoč sem mal preveč radovedna, ampak vseeno me zanima... kaj je pa reko, zakaj jo kliče? Saj si napisala, da si vidla klice z njegovega telefona če se spomnim prav. Si mu sploh povedla za to?

No upam, da se je res hecal čeprav je bla kruta izjava. Pa vso srečo!
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
_just me_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _just me_ »

bog ti pomagi, kaj nej druga rečem... očitno tvoj "dragi" že ve ka treba rečt, da boš vsa sladka prletela k njem in mu vrjela vse kar ti bo reku. Srčno upam da se motim glede tega, ampak, da se ne vem kok minut meni z drugo žensko, in to ne samo 1x, in za povrh vsega še ti o tem ne veš nič in da ti reče, med sexom, da bi vse dau, da bi bla zdej druga na njem... mislim, da človek ostane brez besed. Ni ti mogu ponudit bolj jadnga razloga, zakaj nej bi to reku! res ne.. in ti mu seveda slepo vrjameš..
Po tvojem postu sodeč, mi ne zgledaš glih samozavestna.
aja pa ne to vzet kot napad, enostavno se ne znam drgač izrazit, ko preberem kej takga.
SREČNO! :wink:
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

[quote="Punchee"] Tak pač je. : )
quote]

Ja tak je-poniževalen,nespoštljiv,ljubosumen,postal bo tudi posesiven,kar gre z roko v roki z ljubosumjem,zdaj te ponižuje z besedami,kasneje pride na vrsto še kaj hujšega.Tipično za take moške je,da si najdejo ženske kot si ti-naivne,lahkoverne s pomanjkanjem samozavesti.Punchee,če razumeš pomen besede "samozavest",še ne pomeni,da jo imaš.Če bi jo imela,mu nebi dala prilike niti za opravičilo,ko je rekel,da si želi biti tisti trenutek z drugo.

Oprosti,ker sem tako ostro napisala tole,ampak obnašanje takih moških me res ujezi,še bolj pa me ujezi toleriranje takšnih napak s strani žensk.
Žal mi je,da se bolj ne zavedaš teže njegovih besed...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Dobr no, pomirte se, to je njena odločitev, pa sama se bo soočala s posledicam (če se bo), sj je ni treba zdj linčat tle. Pa ne zdj razumet, da se men zdi to prov.
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a *arabic_girl* »

ojej!!!tolk stvari bi ti zdej lahko rekla da nevem niti kje bi začela!ampak eno pa velja: zenska mej se rada in umakni se stran od takega tipa! :evil:
Uporabniški avatar
Jaded
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jaded »

PeggySue*-se strinjam

Pa še nekaj iz moje strani: nekateri pravijo da ni nič narobe če med seksom razmišljaš/sanjariš o nekom drugem, ampak jaz se s tem ne strinjam. Če se imata dva rada, in je seks odraz ljubezni, potem druga oseba tam nima kaj delati. Zelo nesramno ter egoistično od njega da ti je celo povedal naravnost da si nje želi bolj kot tebe. Na tvojem mestu bi odkorakala iz zveze še pred koncem seksa, a odločitev je tvoja.
BaBeBi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BaBeBi »

:eek: :eek: :eek: okej...da je tip bedak se vsi strinjamo...samo kako za boga pa take ženske obstajajo???? kok lahko ostaneš z nekom, ko te dejansko tko poniža????? :eek: :eek: :eek:
Odgovori