Krepka, krepko pretiravaš s svojevrstnim bluzenjem (pa če si slavistka ali računalničarka ali ekonomistka ali karkoli že), naj ti bo v veselje, čeravno zelo verjetno v tem ne uživaš niti pol toliko, kot jaz. Zelo dvomim, da v svoji blaženi "razsvetljenosti" vsaj približno veš, čemu je ta tema sploh tukaj.
Krepka napisal/-a:Ze mogoce, pa tudi razvpitih. Ampak njegova bluzenja, tam kje bi moral predavat o algoritmih nimajo kaj za iskat, ...
Si ti birokrat, ali zagovornik birokracije morda? A ko Slivnik pripoveduje o znanstveni fantastiki, je tudi narobe? Ali pa ko Divjak duhoviči s svojimi okrasnimi dodatki na PP prezentacijah? Zame ni narobe, ker skušam biti malo življenjski, tako da mi je tudi to, kar Kononenko pove v parih minutah o modrecih, znanstvenem
dokazovanju telekineze s pomočjo generatorja naključnih števil, dokazovanju telepatije, OK. Pa tudi v krvi nimam, da bi se šel diskriminatornih igric "ti si drugačne ideologije kot jaz, zato si čuden in bodi tiho, oni drugi, tretji in pa opa! morda celo četrti pa se lahko oddaljijo od srža mojega zanimanja, pa bom tiho jaz, ker je oh oh, tako moj moj, in mu prizanesem vsako neformalnost, pa čeravno o tem sploh ne razmišljam, ker mi je itak samoumevno". Sicer si pa
poglej tole temo s slo-tech foruma. Če bi profesor govoril 1 uro o tem, kako so ga pili v študentskih letih, opisal žuriranje in vse to malo povezal s svojimi začetki v stroki, bi bila to za 90% študentov špica tema in se ne bi nihče pritoževal.
Zdaj pa hitro priznaj, da si dec, saj mene itak ne pozna nobena ženska (razen ene od včeraj, ampak tista ne šteje). Da je pa to res, pa vprašaj stevensa, ki me je zaznal in povsem prebral s svojimi empatičnimi, jasnovidnimi, visoko inteligentnimi in telepatskimi sposobnostmi. To vse se je zgodilo zelo hitro in sem lahko vzhičen, da me je razkrinkal, sicer bi se lahko že krivega počutil, ko sem celih 15-20 minut ohoho! vohunil (in potem, čez 5 minut vso stvar zajebal malo, ker nisem vzdržal več nadaljevati s prikritim poizvedovanjem o njem, ker sem se imel za preveč blaznega, in sem vse objavil na forum v sebični želji, da bi to celo komu koristilo ali koga nasmejalo; da bi se on sam zamislil nad kruto (ne)resnico o povedanem, v to hudo dvomim) za njim in v tem času verjetno prebral večino tega, kar je v svojem dolgem življenju napisal. Med tem časom sem razmišljal tudi o tem, kaj vse bi storil 10 letnikom in kako bi se sladko maščeval svoji materi, ker ni zasadila hruškastih paradižnikov, pa o tem, kako bi si dobil življenje in kako bi prinesel radost vsem ljudem, ki si je želijo, mimogrede pa še o tem, ali ni pasja radost sporen izraz za klobaso.
Multitasking se reče temu, dragi moji.
Lista?
Friclista morda. Ja, ugotovil sem, da Mitar ni le na oko eden najbolj pametnih študentov (da ne govorimo o brihtnosti, zagnanosti, pridnosti), je celo tako komunikacijsko sposoben, da sva o temi
Tehnologija znanja "bluzila" (tvoj izraz) "izven" fricliste preko mailov z vsem veseljem še celo zimsko izpitno obdobje, na kar sem se, po par stotih traktatih, kjer je iz obeh strani mrgolelo ustreznih argumentov in protiargumentov, pač odločil, da ga bom volil za predsednika (to resno mislim, če bo le priložnost). Do končnega sklepa o
Bronnikovempa nisva prišla, čeravno sva izmenjala vse polno konstruktivnih kritik glede njegovega dela. To omenjam tu zato, ker se da tisto temo povezati s tem, o čemer govorimo. Če seveda koga zanima.
Gremo zdaj raje prenehati z OT?
Odgovori na že podana vprašanja.
Recimo povej kaj o znanju rastline. In pa o rečeh, ki bi ji lahko omogočile (oziroma ki ji omogočajo (če obstajajo)) funkcijo čustvovanja.
P.S.: Lahko imaš več logično enakovredno močnih sistemov, ki pa izhajajo iz različnih premis, tako da jih (razen svojih) fundamentalistični bluzer opredeli za edina obstoječa bluzenja.