Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

classy napisal/-a:A se na jesenskem kej zniža kriterij?

Ne, baje je gaussova ista k na spomladanskem roku.

Jemina rezultati se zvejo 17.9., če si pa sprejet pa potem neki dni kasnej.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ :eek: :eek: Jst sm bla pa prepričana da so rezultati že 5.9.2009..pa sploh ne vem kje sm to prebrala. Ups.

Dodajam: Zdj sm vidla od kje men una informacija..5.9.2008 zvejo za poklicno maturo rezultate.
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

držte pesti jutr..mam ob dveh matematiko ustno :( nimam blage :cry:
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

jst mam pa GPO ustno ob 12h.

good luck jutr vsem! :wink:
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

love18 napisal/-a:držte pesti jutr..mam ob dveh matematiko ustno :( nimam blage :cry:

Hehe js isto ob dveh. Tole bo polomija. :cry:
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Kakovam je šlo?
jaz se učim te bedne pisatelje in pesnike pa tud ne pogledam n iz prvega letnika...in na nesrečo in srečo ven potegnem odisejo in antično knjizevnost :)

Mi izvemo 5.9.2008 rezultate...ampak me zanima kako gre to? Na ta dan prideš dopoldan pogledat v šolo? Kako so potem na oglasni deski napisani rezultati pod šiframi al kako?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Prideš v šolo. Najprej ti tam prfoksi nakladajo kolk jih je padlo, živčen si ko pes. Rezultate izveš šele ko dobiš maturitetno spričevalo, pogledaš noter in vidiš rezultate.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

McLarnovc napisal/-a:Prideš v šolo. Najprej ti tam prfoksi nakladajo kolk jih je padlo, živčen si ko pes. Rezultate izveš šele ko dobiš maturitetno spričevalo, pogledaš noter in vidiš rezultate.

No to je pa odvisno od šole do šole. Mi ko smo pršli v šolo, nam je ena profesorca kar začela čestitat, da smo naredl maturo (očitno nisi bil tisti, ki jo je padu), pol smo šli pa vsak posebi v razred do razrednika, nam je čestital, smo pogledal rezultate in šli ven. Pol je bla pa še podelitev spričeval.
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

evo jaz sem fertik uradno.. ustnega matematiko sem dala ravno pred eno uro skoz.. šlo fajn :D thank god.
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

red*cherry napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Prideš v šolo. Najprej ti tam prfoksi nakladajo kolk jih je padlo, živčen si ko pes. Rezultate izveš šele ko dobiš maturitetno spričevalo, pogledaš noter in vidiš rezultate.

No to je pa odvisno od šole do šole. Mi ko smo pršli v šolo, nam je ena profesorca kar začela čestitat, da smo naredl maturo (očitno nisi bil tisti, ki jo je padu), pol smo šli pa vsak posebi v razred do razrednika, nam je čestital, smo pogledal rezultate in šli ven. Pol je bla pa še podelitev spričeval.

Ne, nisem bil med tistimi ki smo jo padli. Je pa tisto čakanje na rezultate definitino obdobje za živčni zlom dobit.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

^^ ja tisto čakanje pred računalnikom da bo ura 5, je itak grozno.. samo potme kog reš v šolo itak že veš razultate tko da ne vem kaj je tko težkega čakat da bojo šli vsi govori mimo..?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Na poklicni maturi izveš rezultate šele v šoli. Jih ni na internetu, tako kot za splošno maturo... :wink:
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a red*cherry »

McLarnovc napisal/-a:Ne, nisem bil med tistimi ki smo jo padli.

Narobe si razumel. Nisem mislna tebe, ampak nas, ki nam je profesorca takrat začela čestitat. :wink:
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

konc matematke.. občutke mam zlo mešane..zadn vprašanje sem mela geometrijsko zaporedje pa sm kr neki mešala..pa geo.sredine nism znala povedat..pa pr nalog so mi mogl pomagat :( pa pri ostalih nalogcah sm take osnovne napake delala..kr neki :cry: upam da bojo radodarn :? ker rabm najmanj 10% :cry:
*AnNy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *AnNy »

jst sm mela dons GPO ustno in sm dobila eno vprašanje k ga sploh nismo mel na listih za učit. wtf?!sm rekla prfoksi, pa je nazaj zabila da to pa morm znat! "kaj je franšizing"? :roll: druga vprašanja sm na srečo vse znala.

jutr še slova, 5.9 pa rezultati. do takrat bom mogla vrjetn kr tablete za živce jest..
Zaklenjeno