Fant, jaz in se ena

Pomoč iz čustvenih stisk.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

opala punce, seveda on ve kaj bi , ampak...
punc v katero je nanovo zaljubljen ga zgleda ne šljivi kej preveč, ker če bi ga bi bla verjetno happy together :)
in ker ga tista še ne šljivi čist, ima rezervo..tebe, za katero je očitno mnenja da bo na razpolago.
skratka, tip se gre eno svojo igrco tlele in če si kej pametna, jo boš prekinla.itak veš, da je zaljubljen v drugo..torej?
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

zanimivo... ponavadi je ravno obratno. po večih letih rada izhlapi želja po partnerju in ne ljubezen. tale tvoj (naj bo) bivši dečko želi od tebe le eno vrsto ljubezni tj. fizično. kar pa še zdaleč ni dovolj, da bi vidva obnovila odnos, ki sta ga imela. on naj si ustvari novo romatično razmerje z dekletom, v katerega je zaljubljen - čeprav me zanima, če ga tudi ta tako privlači kot ti :gruebel:

ti pa zakorakaj v svet in se prepusti spoznavanju novih ljudi. takih, ki si ne bodo želeli le fizične potešitve, ampak tudi hrepenenje, ljubezen... itd.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Zalubu se je v drugo, s tabo v resni zvezi zgleda nima namena več bit...za seks z njim si pa še vedno dobrodošla.

Sama se odloč če boš to sprejela al ga boš rajš za skos skenslala.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

nč nisi napisala ali je s tisto punco on bil skupaj,sta zdej skupaj?

mislim,da je nerealno pričakovat,da bo kdorkoli celo življenje zaljubljen v eno osebo.veze majo pač vzpone in padce.tud sama mam včasih podobne probleme in tud na forumu je blo že dosti tem,kjer so punce pisale,da so se zatrapale v kakšnega novega sodelavca,čeprav majo fanta.tam so se ponavadi pojavili odgovori da nikar pustiti fanta,zaradi nekoga,ki ti je samo trenutno všeč.tud men se je že zgodilo,da mi je bil en fant preveč všeč (čeprav sem v resni zvezi),ampak me je tudi minilo. možno,da je pri tvojem fantu enako,možno da je samo zatrapan v tisto punco.lahko da ga bo minilo.drugače pa se mi zdi,da je fer da ti je to povedal,čeprav je res,da kar ne veš ne boli.ampak v življenju ni vse črno-belo,je še veliko odtenkov vmes in treba je pač sprejet,da nič ni dokončno,da od nobenega ne moreš zahtevat in pričakovat da misli samo in edino na tebe,da mu nikoli ne bo všeč nobena druga punca....če s to punco torej ni bil,jest na tvojem mestu ne bi obupala.v nasprotnem primeru pa ga verjetno res ne bi več vzela nazaj.
marchei
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Portorož

Neprebrana objava Napisal/-a marchei »

Hvala za vse nasvete.

Da pa se malo razjasnim situacijo: on ni bil z njo, me ni prevaral,samo reku je da se je vanjo zaljubu, ona pa ne ve tega.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja to se men ne zdi konc sveta,vajino zvezo se pomoje da rešit.seveda si prizadeta (vsaj jest bi bla če bi mi fant kej takga povedal),samo če je bla vajina zveza do sedaj ok,gresta lahko tud čez to.ne bo pa lahko,vsaj zate ne...
marchei
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja meni je smotano,samo vem da sm tudi js delno kriva za to, saj sem mu prevec tezila za druge zenske,skoz sem bila neki ljubosumna,ker sem ful nasamozavestna.
Mi je pa smesno,ker v bistvu on te punce sploh ne pozna dobro, parkrat se je z njo pogovarjal.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Tip je zaljubljen v drugo..medtem k tebi blefira ko se vidita, da ga privlacis ti, oz.karkoli ze, in to s tem namenom, da dobi sexat..Js sm to razumela, da je tip zaljubljen v drugo, ta punca baje tega ne ve, vendar navsezadnje za sex si pa kljub vsemu dobrodosla se vedno.. Normalno, kateri tip, pa ne bi izkoristil taksne priloznosti...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

marchei napisal/-a:Hvala za vse nasvete.

Da pa se malo razjasnim situacijo: on ni bil z njo, me ni prevaral,samo reku je da se je vanjo zaljubu, ona pa ne ve tega.

Aia če ona niti ne ve pol je situacija mal drgačna. Čeprov jst ne vem no...če bi bla jst ti ...bi me v primeru da bi šla nazaj skupi vedno žrl un črv: kaj pa če me sploh nima zares rad? Kaj če je v drugo zalublen še vedno?

Upam da se ti vse lepo izteče.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Koliko sta pa stara?
Kaj pa on namerava sedaj? Kar čakati, da bo to dekle, v katero je zaljubljen, prišlo do njega in mu izpovedalo ljubezen in bosta živela srečno do konca dni?
marchei
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja nevem kaj namerava zdj, kr klice me vsak dan, pol ko se dobiva pa mi da lupcka na usta v slovo, samo sexala pa nisva vec od takrat.
Star pa je 27 let.
Problem je po mojm tudi v tem,da sm bila js njegova prva in tudi edina punca do zdj in me je v tolko letih kot sva skup spoznal tudi v slabi luči in dostikrat sem bila ze nesramna do njega. In se mi zdi,da mi ful zameri vse to.Ker pa nima tolko stikov z drugimi puncami, nima tko kake prijateljice ali pa kaj ,pa se mi zdi,da ful idealizira druge punce.
:roll:
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Rešitev bi bila, da on tej punci pove, kaj do nje čuti in če je tudi njej on všeč, boš ti lažje pozabila na njega, ker boš vedela, da je konec. Če bosta onadva skupaj, bo tudi k tebi nehal hoditi...
Če pa njej on ni všeč (kar se mi zdi bolj verjetno), si jo bo pa izbil iz glave (pa predvidevam, da niti ne bo trajalo dolgo) in se potem lahko vidva pogovorita, kako naprej.
Dokler pa on ne bo vedel, kaj ta punca čuti do njega, bo pa po mojem ostalo tako, kot je.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Ne se pustit izkoriščat. Imej malo ponosa.

Če se je zaljubil v drugo, naj pa pri njej dobi. Ne more, a? Prav mu je. :D
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

on se mora odločit al hoče bit s tabo,al mu to sploh ni več to in nehata in potem lahko proba pri drugi punci.glede na to,da ji ni povedal,očitno hoče bit s tabo.sicer pa te površinske zaljubljenosti hitro minejo.mislim,to se lahko vsakemu zgodi no. kakšna so pa njegova čustva do tebe? te še ljubi? se je že naveličal? je s tabo samo iz navade? to morata razčistit,da gresta lahko naprej
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica

Re: Fant, jaz in se ena

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda-malina »

marchei napisal/-a: Problem pa je v tem, da mi je priznal da je zaljubljen v drugo punco.Nevem kaj naj zdj nardim.K je vseeno ful hladen do mene in me skrbi,da si v bistvu on zeli biti z uno,pa ga js zadrzujem.

Eno je, da ti je všeč še kakšna druga, medtem, ko to da si vanjo zaljubljen je spet drugo. In če je do tebe hladen, potem očitno nisi ti tista, ki se te želi.
Kaj hočeš s takšnim fantom? Punca čimprej od njega stran.
Odgovori