Iskrene čestitke tudi od mene

Damyanchyka napisal/-a:Joooj jst pa kr ne morm vrjet,da se kljub rednemu jemanju tabletk lahk zgodi,da zanosš..fak no..kuk je parou,k si ful želijo otroka pa ga ne morjo met..medtem ko pa eni preprečujejo(preprečujemo),da bi spočel otročička se pa "zalom"..Kr ne dojemam dobr,sploh ker se je to zgodilo poznani osebi..pa še menstra normalnooo..Jst se kr psiheram doma zdej s tem..
Tamarra* napisal/-a::? pred približno mescem dni sva z fantom imela spolni odnos. ampak najprej sva kondom narobe obrnila in ga dala gor, nato pa vzela dol in ga prav obrnilakoliko je možnosti, da bi lahko od tistega zanosila, saj je fantu že prej enkrat prišlo in je mogoče še kaj ostalo gor?
Menstruacijo sem sicer po tem imela, naredila sem test, med 2-3 tedni po odnosu, kr enkrat, ne pa ko bi mi M zamujala in je pokazal negativno. Vseeno pa imam v trebuhu nonstop nek čuden občutek in ne vem kaj narediti. koliko je takrat bilo možnosti za zanositev?
softTouch napisal/-a:Tamarra* napisal/-a::? pred približno mescem dni sva z fantom imela spolni odnos. ampak najprej sva kondom narobe obrnila in ga dala gor, nato pa vzela dol in ga prav obrnilakoliko je možnosti, da bi lahko od tistega zanosila, saj je fantu že prej enkrat prišlo in je mogoče še kaj ostalo gor?
Menstruacijo sem sicer po tem imela, naredila sem test, med 2-3 tedni po odnosu, kr enkrat, ne pa ko bi mi M zamujala in je pokazal negativno. Vseeno pa imam v trebuhu nonstop nek čuden občutek in ne vem kaj narediti. koliko je takrat bilo možnosti za zanositev?
jao punca,itak da lahko zanosiš,če je na kondomu sperma.vzemita drugič rajši nov kondom!
drugače pa če si že mela menstruacijo pa test ti je pokazal negativno te najbrž samo živci dajejo
MsN napisal/-a:Pa narobe obrenjenega kondoma sploh ne moreš natakniti, ker se ne odvija do konca