Definitiuno športn stil, bl natančno borderski (z manjšimi zanimivimi odstopanji).
Usi moji dečki so spadal u omenjeno kategorijo (prznam, da si kšnga drgačnga pajaca ob seb sploh ne predstaulam), ampak noben izmed njih ni biu res "hard" varjanta (najbrž zato, kr so bli usi krepko nad 20 let).
Zdejšnega sm uspela (pre)usmert u moško različico meni najljubše znamke, tko da je hit fasu popust in dostkrat spoku iz štacune z več cotami k js

. In ne, nism se prtožvala.
Đinske (ne prešroke, ne preozke, seveda nujno nizko na bokih), t-shirt majčke s potiski (definitiuno krajša varjanta, predusm rokavi, kar je večje od L, odpade), polet krajše športne srajčke (moj ma par u-b-i-j-a-l-s-k-i-h), pas obvezen, hoodie-ji, športni reklci, skejt patike (spodobne, ne tiste za 15-letne afnaste fantke, najraj old skul) in surf flip-flopi, pozim vounene (in tiste s šiltkom), polet truckerske kapce, ray ban-ke za na lepš, surf športne špegle za akcijo, hlače pod koleni, boardshortsi, ...

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...