48-72 ur (se lihkar pozanimala).
Nisem vedela da tako dolgo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
positive vibration napisal/-a:Ne vem, ampak po mojih informacijah spermiji crknejo takoj, ko pridejo na suho površino. 3 dni pa preživijo v ženskem telesu.
točno tako..od kje pa vam informacija da na prostem(torej na zraku) preživijo spermiji 3 dni???....
3 dni preživijo v ženskem telesu....na zraku se posušijo takoj!!!..in posledično tudi "crknejo"..
Ne bluzite neumnosti. Spermiji nič ne crknejo takoj, ko pridejo na zrak.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
miteq napisal/-a:Ne bluzite neumnosti. Spermiji nič ne crknejo takoj, ko pridejo na zrak.
no malo ste čudni vsi skupaj.......3 dni na suhem ja valdaaaa.....3 sekinde na zraku spermiji izgubijo svojo učinkovitost......
in ja zakaj bi bluzli ???tak je lahko pa se malo pozanimaš da bo ti za drugič na znanju........!
Torej 48-72 ur, če ugodni pogoji, kar pa niso, torej povprečno eno uro.
Zadnjič spremenil *mala*, dne 31. Avg. 2008 19:35, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
beba24 napisal/-a:3 sekinde na zraku spermiji izgubijo svojo učinkovitost.
Spermiji na prostem v povprečju preživijo par urc.
ja samo še manjka da nekdo reče da če jih spiješ da zanosiš.....in ne vem če gledate kaj discovery ampak kakorkoli....tam je bil dokumentarec o tem.....
glej what facking ever ......mogoče je pač odvisno od situacije to da spermiji preživijo na zraku 3 dni mi je najbolj idiotska izjava kar jih je ....pač internet....
bom rekla da maš prav da bo mir...