Kaj bi v Sloveniji spremenili?
- razmazena_maca
- Debatorica
- razmazena_maca
- Debatorica
- razmazena_maca
- Debatorica
je pa vsekakor moj denar
kaj ti s tem hočem povedat? da ima redkokateri slovencelj pri mojih letih materialno toliko kot jaz ali v celem življenju toliko uspeha kot moja družina. in ne, meni v podjetju ni treba delat. v ta namen imam delavce.
osebno sem mnenja, da lahko to uspe človeku ne glede na rasno ali nacionalno pripadnost, a ko si že dreznil vame, ne bom tiho. se nimam, za razliko od nekaterih, česa sramovat.

osebno sem mnenja, da lahko to uspe človeku ne glede na rasno ali nacionalno pripadnost, a ko si že dreznil vame, ne bom tiho. se nimam, za razliko od nekaterih, česa sramovat.

- bLack&white
- Komunikatorka
- Kraj: Koper***
Re: Kaj bi v Sloveniji spremenili?
INKA_ napisal/-a:Kaj bi spremenili, da bi bili življenje tu lepše in lažje (dali vsem študentom štipendije, mladim družinam stanovanja...)?
vrgla bi Janšo s prestolčka... :box:
- bLack&white
- Komunikatorka
- Kraj: Koper***
- razmazena_maca
- Debatorica
"Kaj bi spremenili, da bi bili življenje tu lepše in lažje (dali vsem študentom štipendije, mladim družinam stanovanja...)?"
Dvignila bi zdravo samozavest in samospoštovanje vsem Slovencem ter jim okrepila zavedanje, kakšno čudovito kulturno/naravno,...(univerzalno) dediščino imajo. Ohranila pa bi njihovo skromnost in delavnost.
V šole bi uvedla predmet Osebnostna rast. Med drugim.
Dvignila bi zdravo samozavest in samospoštovanje vsem Slovencem ter jim okrepila zavedanje, kakšno čudovito kulturno/naravno,...(univerzalno) dediščino imajo. Ohranila pa bi njihovo skromnost in delavnost.
V šole bi uvedla predmet Osebnostna rast. Med drugim.
OT:
Lahko si ddr., kar pomeni, da si dvakratni doktor, in to je več kot doktorat. Če se ne motim, je v Sloveniji samo eden, ki ima tak naziv, in je - v praksi gledano - to največ, kar lahko dosežeš.
razmazena_maca napisal/-a:če ciljaš na docentstvo, to ni izobrazba, ampak službeni nazivana27 napisal/-a:razmazena_maca napisal/-a:samo ena lepotna napaka: več kot doktorata ne moreš doseči
Lahko
Lahko si ddr., kar pomeni, da si dvakratni doktor, in to je več kot doktorat. Če se ne motim, je v Sloveniji samo eden, ki ima tak naziv, in je - v praksi gledano - to največ, kar lahko dosežeš.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
- red*cherry
- Kofetarica
frigga napisal/-a:OT:
Lahko si ddr., kar pomeni, da si dvakratni doktor, in to je več kot doktorat. Če se ne motim, je v Sloveniji samo eden, ki ima tak naziv, trojni doktorat pa imata dva, samo ne vem, če sta še živa, in je - v praksi gledano - to največ, kar lahko dosežeš.
Ups, sem šele zdajle vidla, da mi je en del teksta odsekalo (mam tisto butasto miško na laptopu in mi skače sem in tja)... skratka, odebeljeni del je v prejšnjem postu manjkal.
Sicer pa imaš lahko tudi 4, 5 doktoratov, ampak v praksi gledano, jih ni, teoretično pa je seveda možno.
Zdej bom pa nehala smetit temo.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.