In ja dostikrat pretiravajo s svojimi nasveti in zgodbicami.Še najbolj pa me v reviji moti to da oglašujejo tako prekleto draga oblačila.Nevem kera Cosmo bralka si lahko to privošči.Čevlji Just Cavalli za 349€, kavbojke Diesel za 230€.

MilkyWay napisal/-a:Sama dobim revijo po pošti in jo samo založim v omaro, kjer je še cel kup neprebranih Cosmopolitanov.
kr.ena napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:Sama dobim revijo po pošti in jo samo založim v omaro, kjer je še cel kup neprebranih Cosmopolitanov.
Kdo ti jo pa vrže v nabiralnik? Dedek Mraz?
Saj se dokaj strinjam s tvojim mnenjem, samo ne vem, zakaj imaš potem revijo naročeno.
lolitaa napisal/-a:Js si vsak mesec kupim Cosmota, ker ga rada prebiram, nikoli pa ne upoštevam nasvetov ki se mi itak zdijo neresnični, preveč pocukrani in filmski.
In ja dostikrat pretiravajo s svojimi nasveti in zgodbicami.Še najbolj pa me v reviji moti to da oglašujejo tako prekleto draga oblačila.Nevem kera Cosmo bralka si lahko to privošči.Čevlji Just Cavalli za 349€, kavbojke Diesel za 230€.
srčica* napisal/-a:torej če naredim nek povzetek... najboljši nasvet ever: pogovor, pogovor in še enkrat pogovor...
jullia_ napisal/-a:Včasih je treba kakšno stvar tudi pustit, da gre pač mim, ker res ne vidim smisla v tem, da se razčiščuje in analizira vsak msg in vsako situacijo, ko je prišel pozno domov z žuranja, pa ženski to ni všeč.
jullia_ napisal/-a:Pač požreš in živiš naprej, ne pa da imaš stalno ene moreče pogovore, s katerimi pomoje zvezo uničuješ precej bolj.
tmis_ napisal/-a:Včasih je namreč bolje, da človek tudi sam s sabo razščisti v smislu- je moja reakcija na njegovo dejanje pretirana? Zakaj sem tako reagirala kot sem? Je moja reakcija res posledica dejstva, da me je njegovo dejanje zmotilo ali pa morda nezadovoljstva same/samega s sabo?
tmis_ napisal/-a:globoke debate, ki na dolgi rok le krhajo zvezo, ker počasi uničujejo občutek sproščenosti in medsebojnega sprejemanja med partnerjema.
tmis_ napisal/-a: neke globoke debate, ki na dolgi rok le krhajo zvezo, ker počasi uničujejo občutek sproščenosti in medsebojnega sprejemanja med partnerjema.