"Keš pičke"

Pomoč iz čustvenih stisk.
maja200
Sramežljivka
Sramežljivka

"Keš pičke"

Neprebrana objava Napisal/-a maja200 »

imam problem. s fantom sva skupaj že pol leta, vedno mu posojam denar kadar ga potrebuje, seveda so manjše vsote, ampak se sčasoma nabere. izpita nima, baje se mu ga ne da delat. ali se vam zdi da sem keš p***a če gledam na ostale ženske, ki imajo fante, kateri jih vozijo na večerjo, v kino, jim kupujejo darilca? rada ga imam ampak istočasno me taka dejanja odbijajo. niti ene stvari(npr. svečke, mirna glasba, romantika) ni naredil, da bi pokazal svojo romantično plat. poslušam pa zgodbe kje je že bil, sklepam da z bivšimi itd. kaj bi ve nardile na mojem mestu? bi sprejele to, kot njegov način življenja in bi pač cele dneve presedele doma ali bi našle kakšno novo "robo"?
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Meni se zdi, da nisi K.P. Tudi jaz pričakujem, da dobim nazaj denar, ki ga nekomu posodim. In tudi vrnem ga, če sem nekomu dolžna. Tvoj fant je pač neodgovoren in se mu očitno ne da rit mignit da bi kaj naredil.

Glede romantike... ni vsak za to! Ne moreš pričakovat, da te bo vozil na večerjice s svečkami itd. Tudi jaz se nikoli ne spomnim, da bi kaj takega naredila za svojega fanta, ker pač nisem nek romantičen tip človeka. No, saj sem, ampak mi ni do tega, da bi to udejanjila.

Če ti to ne štima, povej svojemu fantu, da nisi zadovoljna in se pogovorita. Ne ga kar pustit, mogoče pa se on tega ne zaveda, kaj se tebi plete po glavi, pa kaj ti želiš. Probaj se pogovorit, počakaj, če bo kaj naredil, šele takrat začni razmišljat o drugih tipih.

Vse se da rešit, če sta oba za to.
You want me to be something I can never ever be.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Glede denarja- logično je da naj bi ti ta denar vrnu. Čeprov sta skupi to še ne pomen da mu boš pa ti posojala denar kadar bo hotu...A pa je kdaj reku da ga bo vrnu?

Kr se pa tiče romantike. Eni tipi so že sami po sebi romantični, drugi pa sploh ne pomislijo na take stvari in jim je treba očitno namigovat. Povej mu enkrat kaj si želiš, kaj ti je ušeč...mogoče bo potem kej od tega naredu.

Mi2 sva že 3 leta skupi pa sm si skos želela kakšno rožco od njega, pa sm mu enkrat za hec rekla: Nikol mi še nisi nobene rožce prnesu :D :oops: . No in po pol leta na rojstni dan mi jo je prnesu :) .

Tud jst mislm da nisi keš p***a, pač želiš si samo mal več romantične pozornosti- to je to.
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Dejstvo je, da če te karkoli moti v odnosu, se to najlažje in najboljše reši tako, da se obrneš na njega. Ne da mu namigneš, ampak (tako kot je dala primer Žuža) mu lepo poveš. Ne zdej pričakovat, da bo postal druga oseba zate, ker to ne bi bilo realno pričakovat, ampak na vsake tolk časa se bo pa mogoče vseen spomnil in ti skuhal kakšno večerjico, te peljal na sprehod, prinesu rožco ... Važno, da se potrudi in pokaže, da mu ni vseeno ne?

Glede denarja pa čim prej razčistita ker po moje lahko glih to najbolj "pokvari" vezo. Je malo delikatna tema, ampak če se lahko o sexu pogovarjata, se bosta pa še o posojanju in vračanju, a ne? :wink:
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

prej bi bla keš p***a če bi ON mogu posojat TEBI :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Keš p***a nisi in prav je, da ti denar vrne.

Kar se pa romantike tiče, je pa tako. Poznam ogromno dobrih fantov, ki so resni, odkriti, prijazni,... niso pa romantični na ta stereotipen način. In od njih punca verjetno ne bo nikoli spontano dobila šopka rdečih vrtnic, ji bo pa tip na lastno pobudo zapekel vse sezone Housa, ker se mu bo pač zdelo, da bi ji bilo to všeč. Pozornost fantje kažejo tudi na zelo nenavadne načine :)
Sama se moraš odločit, če ti tak odnos odgovarja, ker spremenil se verjetno ne bo.

Poleg tega pa, imam prijateljico, ki je po duši čisti romantik. Ljubezen v njeni glavi izgleda kot en tak velik roza srček s Frankom Sinatro kot glasbeno podlago. In ravno zato, ker se tako osredotoča na te pocukrane zadeve, vedno spregleda vse ostale (po mojem mnenju), precej bolj bistvene zadeve in konča s samimi kreteni. Premisli, kaj ti je v odnosu resnično pomembno.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: keš pičke

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

maja200 napisal/-a:kaj bi ve nardile na mojem mestu?

Najprej bi se z njim pomenila glede denarja.

Glede večerjic, svečk,.. Mogoče mu je romantika španska vas. In tuki ga ti ne morš prepričat, da bosta hodila na večerjice ob svečkah in mirni glasbi. Lahko mu predlagaš da kam gresta, sam v romantiko ga pa ne preveč silt, če vidiš da mu ni do tega.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

A maš mojga bivšga za tvojga sedanjega tipa? Ker mi je tale situacija totalno znana :roll:

Men je bivši še vedno dolžan ogroooomno, ampak res ogroooooomnooooo denarja, pa vem, da vrjetn denarja nikol ne bom več nazaj dobila. Jst sm mu vedno neki dajala, pr nas je že skor živel, jedu zastonj, okrog sm ga vozila zastonj, nikol ni dal za bencin, nč od nč pač ... in pol mi je, ko sm ga pustila po parih letih, naprej začel metat, kk mi je tv kupu pa to pa ono pa tretje ... ja okej, mi je kupu, ampak ga za nč nism silla, men je pa še vedno dolžan velik več denarja, kokr ga je on za mene kdajkol dal ...

Tk da ne, nisi keš p***a, lepo mu povej, da tko pač ne gre več, da ga ne boš zalagala, če nima denarja, naj gre delat, če že dela, naj še več dela al pa mal bl špara oz. nej porab denar za kako bolj pametno stvar, kot je na primer izpit za avto.

Glede romantike iz njegove strani ... nekaterim pač ni pomoči, spet drugi taki pač so in jih je treba take sprejet.

In tuki se mi spet poraja vprašanje: a je ta tip, k ga maš ti zdj, moj bivši?
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Najprej bi bilo dobro, da razčistimo kaj sploh pomeni izraz keš pi*ka. To bi bila v primeru, če bi padala na tipe, ki imajo dober avto in posledično debelo denarnico, ter bi v zvezi (ali pa tudi kar tako od f*ck frenda) živela na njegov račun - od kosil, večerij, pijač, potovanj, nakupovanja itd... Ti pa svojemu fantu posojaš denar, torej bi prej lahko rekli, da je ON keš pi*kec. :wink: Jaz ne bi mogla biti niti en dan v zvezi z nekom, ki se mu ne bi dalo delati izpita za avto :roll: (razen če bi bile finance problem, pa še to se da rešit, da greš delat) in bi mu jaz morala plačevati, da bi lahko dostojno živel. Lepo te prosim, kaj si ti njegova socialna podpora ali kaj?
Mimogrede, koliko pa sta stara?
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Nikakor nisi keš p***a; prej bi se zanj to reklo...

In ni prov da mu vse ti plačuješ... Najbolš da mu direkt rečeš; pač v stilu da bi šla rada npr nek film gledat, pa da bi te lahko povabu (tko bl v šali rečeš, p upam da mu bo kapnilo kaj hočeš povedat)

Pa je kdo od vaju zaposljen al pa kj?
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Denar ti naj vrne.

Keš peečka si pa vseeno. Žal.

p.s.

Fakof pa cenzura foruma.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

miteq napisal/-a:Denar ti naj vrne.

Keš peečka si pa vseeno. Žal.

p.s.

Fakof pa cenzura foruma.

Po čem sklepaš da je keš p***a?
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Re: keš pičke

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Po tem, ko je napisala, da si želi...

maja200 napisal/-a:kateri jih vozijo na večerjo, v kino, jim kupujejo darilca

...in da se ji moški, ki ne počne teh stvari, zdi čuden, razmišlja pa celo o tem, da bi si našla novo "robo."

Keš peečka. Simpl.

EDIT: Pa da se ne bo sedaj katera obesila na to, da je potrebno vedno bit doma in gledat v luft. Saj se ve, kaj mislim z napisanim.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Jebat ga, pol smo pa vse keš pičke, a ne :)

Sanm boli me k***, da bom jst enmu tipu neki dajala, on pa men nič?? Ja itak. Call me egoistic, pa kaj?
Nihče na tem svetu pač ni altruist.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Če so punce keš pičke po kriteriju miteq, ben pol se javljam, da sm med njimi. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Odgovori