aja, k si ze tolk pametn glede GOSPODARSKE RASTI... si pa ze slisal za inflacijo??! kaj ti nuca gosp. rast ce mas pa 6% stopnjo inflacije?

Če bi jst živela sama v celoti, bi bila pol meseca lačna, pa to še ne pomeni, da imam nizek standard.
gemini napisal/-a:Da o objektivnem poročanju Slovenskih novic sploh ne začenjam. Slabo mi pride, že ko na naslovki vidim rdeč kvadratek z napisom šokantno.
*purple* napisal/-a:julia, veš kaj si napisala?evo:Če bi jst živela sama v celoti, bi bila pol meseca lačna, pa to še ne pomeni, da imam nizek standard.
se pravi, da če pol mesca nimaš za jest ne spadaš pod nizek standard.
in sm te prašala, kam po tvoje spadaš?v sprejemljiv srednji razred?
*purple* napisal/-a:gemini napisal/-a:Da o objektivnem poročanju Slovenskih novic sploh ne začenjam. Slabo mi pride, že ko na naslovki vidim rdeč kvadratek z napisom šokantno.
to je to, o čemer jst veš čas govorim.od člankov iz slovenskih novic, ki so edin cajtng (razen občasno Jane), ki predstavljajo take zadeve, vam pride slabo.
Ok, zakaj vam pride slabo?ker so članki po vaše preveč napihnjeni.
gemini napisal/-a:Jst ne vem zakaj se tako jeziš. Jaz si sama kupujem hrano, plačujem sobo v študentskem domu in vse položnice s svojim denarjem. Pa se mi zato ne zdi, da nekdo, ki ga financirajo starši (pa ne pravim, da dotično osebo sploh) ve tako veliko manj o življenju kot jaz.
Ne razumem zakaj ste nekateri tako naprejeni proti temu. Jaz sem vesela za vse tiste ljudi, ki jim ni potrebe živeti v pomankanju.
kr.ena napisal/-a:Imam pa nek predlog: Za poslanca lahko kandidira vsakdo, ne glede na izobrazbo, inteligenco, ... Prav, naj bo. Mislim pa, da bi moral vsak, ki kandidira, opraviti strokovni izpit. (lahko tudi šele po izvolitvi, ampak potem bi postalo smešno, če bi kdo padel na izpitu in bi morali predlagati novega). Učitelji morajo po univerzitetni diplomi opraviti še strokovni izpit iz poznavanja ustave, šolske zakonodaje in slovenskega jezika. Tudi zdravniki imajo strokovni izpit.Glede na to, kake nepismene cvetke gledamo v našem parlamentu, predlagam, da mora vsak kandidat opraviti državni izpit iz ustave, slovenskega jezika in še enega zakonodajnega področja po lastni izbiri (recimo šolstvo, zdravstvo, kultura, pravosodje, gospodarstvo ...). Mislim, da je to minimum za ljudi, ki jim zaupamo odločanje o stvareh, ki vplivajo na vse nas.
O razmerju med gospodarsko rastjo in inflacijo je vse jasno. Obravnavamo ju loceno zato, ker si zelis visoko gospodarsko rast neglede na to, kaj se dogaja z inflacijo. Ugotovili smo, zakaj imamo visoko inflacijo. Pri tem sem pa jaz vesel, da imamo tudi rast dobro.linkica napisal/-a:pusmo MAHAGONIJA, ker se tak ne izjasni kako je z njegovim stanjem (verjetno od bogatih starsev al pa kaj podobnega)... BV.
aja, k si ze tolk pametn glede GOSPODARSKE RASTI... si pa ze slisal za inflacijo??! kaj ti nuca gosp. rast ce mas pa 6% stopnjo inflacije?sicer ta mesec naj bi bila deflacija (predvsem zaradi znizanja cene nafte, pa vendar).... si pozabil na lanskoletne stavke? proteste? uf, eni hitro pozabte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!