On & druga punca

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

sarci* napisal/-a:Jst bi popizdila, pa mislm da nisem edina.

Jst bi šla stran. Pojasnila me sploh ne bi zanimala. Takšna izjava je izrečena zato, ker te nekdo hoče prizadet. In s takih človekom jst ne bi bila.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Ja povej mu, da te je tako šokiralo, da sploh nisi mogla ust odpret. Tako kot si povedala nam. Če sta že skoraj leto dni skupaj in ga imaš rada, najbrž ne bo problem začet pogovora? Pa če bo kaj bluzil, mu povej tudi za telefon. Ne sme se kar tako izmazati, ker ti ne bo dalo miru ...
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Oh jej. Nedopustno. Že to, da ti ni povedal, da jo kliče po telefonu je sumljivo. Pol ti še pa pr seksu pove, kaj bi dal da bi ona bla na njemu. Tud če se je hecal (kar se po mojem ni) je žalostno, ker to že pomeni da med tem ko s tabo seksa misli na njo. Iz lastnih izkušenj ti lahk povem, da je najboljše da se z njim pogovoriš... pa v mirnem tonu brez dretja. Verjetno bo mel kake izgovore, katerim boš slepo verjela. Jaz sem se na žalost razšla čez nekaj časa s fantom, ker sem ugotovila da me veselo vara. Upam, da boš rešla situacijo... želim ti vse najboljše. Lp
Yada, yada, yada...
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Punchee napisal/-a:Z njim sm pa še vedno za to kr ga mam rada.

Ja ja seveda, pa rada bi ga tud mela, če bi te pretepal. Ljubezen ni edini pogoj, zaradi katerega ostaneš s fantom. :!:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
snow_kepa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snow_kepa »

Vpraši ga, kaj nj bi to pomenil, kar je izjavu. Zakaj je to reku, ker če hočš nekoga przadet, ni ravno način, da to storiš med seksom in s tako psiho izjavo. In ti si z njim poseksala do konca?

Postopno skušaj izvabit iz njega, da sam prizna telefonske pogovore. Če bo zanikal, mu pa kar povej, da si vse vidla in nej se ne dela budale iz tebe... Pač bo mogu najdet drug stolček, da bo lahk na dveh sedel!!! Idiot, še zmer ne morm verjet, da je to izjavu. Kar zavrel mi je!!! :evil: :motz:
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

Men bi se utrgal. Ze zdrav razum in spostovanje do same sebe mi ne bi dopustilo, da bi ignorirala taksno izjavo, ki (skupaj z ostalimi znaki) kaze, da je v tej zvezi nekaj precej narobe. Jaz bi se na tvojem mestu zacela sprasevat, kaj mu sploh pomenim, zakaj oz. za kaj me sploh ima in kam vse skupaj pelje. Glede na to, da je nekaj takega bil sposoben blekniti (da si zeli, da bi bila ona na njem); mogoce je pa ze bila oz. je.
Sej vem, da ima zgodba tud drugo plat medalje in da ga ne poznam dovolj dobro (oz. ga sploh ne) ampak se mi slis kot en zarukan kreten. Cist sm se raz*?#$*#%.
In se to. Pravis, da ga imas rada in si zato z njim; Imej rada predvsem sebe in se spostuj, le tako lahko podobno pricakujes tud od ostalih.
Zadnjič spremenil Miss M., dne 29. Avg. 2008 15:05, skupaj popravljeno 1 krat.
What's the story, morning glory?
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

razumem da ga maš rada, da eno leto ni malo in tko naprej.. samo da po taki izjavi si še vedno z njim, ne morem verjet :eek: tko malo da se spoštuješ?
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Re: On & druga punca

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Punchee napisal/-a:Višek usega pa je blo ko mi je danes med sexom reku da kaj bi on dau da bi bla zdej tista punca na njemu.

Berem, preberem in se mi še vedno zdi, da razumem narobe.
Uporabniški avatar
mikimišššš
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mikimišššš »

Pa sta že prej mela kakšne scene? Al je blo to prvič kaj takega? Tudi js mislim da se morta pogovorit, ker tule nobena ne ve kaj je res, ker ti edino on lahko pove kaj se mu po glavi plete v zvezi s to punco (upam da nič).
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ti si pa res ena mikimiš iz risanke očitno. Kako nobena ne ve, kaj se mu plete po glavi? Kako upaš, da nima s to punco nič? Dobesedno rekel je, da si želi, da bi bila ta druga na njem, ne pa Punchee.
Sori, ampak res ne vem, kje ti tu najdeš alternativno razlago, po kateri bi bilo pametno, da Punchee še naprej ostane z njim.
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

jullia_ napisal/-a:Ti si pa res ena mikimiš iz risanke očitno. .

Ej prisežem da si bom začela pisat tele tvoje izjave, ker me vsakič nasmejiš s temi nepojmljivimi primerjavami :)
No, konc OT - da men to en tip reče med seksom mu najprej tiča odrežem pol pa naženem. Mislm, kam gre ta svet...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Tako nekako. Letel bi... in to s takimi pospeški kot jih ima najhitrejši audi. Punca, malo samospoštovanja je pa tudi treba imet.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Sekhmet
Debatorica
Debatorica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a Sekhmet »

Jst mislem, da se ni več o čem pogovarjat...sej ti je vse povedu :?
Ei incumbit probatio qui dicit, non qui negat!
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

fun napisal/-a:kreten... :roll:
Drugič ko bo hotu seksat mu v ""šali"" reci da zakaj ne pokliče nje... Me zanima če bo potem tiho ostal... :?

Jo bo pa res poklical.

Ta razlaga, da je hotel videti tvojo reakcijo, se mi zdi metanje peska v oči. Če se redno z njo sliši po telefonu, tebi tega sploh ne omeni oz.prikriva, potem jo pa ''slučajno'' omeni med seksom...
Saj menda znaš sešteti 1 + 1, tako da tudi če (še?) nič ni imel z njo, zelo očitno vsaj premišljuje o tem. Kar ti je tudi povedal.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Punchee brez zamere, ma kaj nisi že prej neki časa pisala, da masta probleme al sm te zamenjala s kero drugo ( ne z mano Slika ) ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Odgovori