Jst pa kr Markc, al pa lubi (sam to kadar sva sama, ker se mi zdi preveč pocukran ga v javnosti tko klicat), al pa sm pa tja kadar je tečn mu rečem drekc-pekc .
On pa mene tamala, muci(ca), srči, največkat pa bejbi...pa še miljon druzga .
Tud medva se ljubkovalno kličeva sam takrat, ko sva sama. Jst njega včasih pokličem z lubi, muc, smrkc, maček, pošast al pa po imenu na sto načinov On pa mene največkrat muca al pa lubi
on: luštka, backa, srčika, potička, šnupsika,lumpa... js njega: bacek, rakunček, luštek, srčko, k je poredn je vagabundek,pol pa pridejo iz tega izpeljanke ala luštkanček, rakunčkanček hehe
Midva imava en kup vzdevkov, od takih, da sladkorno dobiš, pa do skrajno pokvarjenih. Ampak izključno ko sva sama. V družbi po imenih ali pa kakšna draga oz. dragi.
Haha, no, nek moj bivši skoraj fant si je izmislil najprej "ljubkovalno" ime zame: srnica. Ker nisem palila in ga je jezilo, sem sčasoma postala košuta, preden sva (seveda prijateljsko in v hecu) prekinila nekaj med prijateljstvom in zvezo, pa sem postala gašerca.
Kaj češ, tudi specifična ljubkovalna imena obstajajo. In zelo inovativni ljudje, ki si jih izmislijo. Ta dečko me še vedno kdaj za hec pokliče "gašerca" (=martinček). Potem jo seveda dobi z vedrom po glavi. No ja, saj ni res to z vedrom.