On & druga punca

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Love RD

On & druga punca

Neprebrana objava Napisal/-a Punchee »

Moja situacija je taka:
Že ful časa nazaj sm zvedla da je pač ušeč eni punci. Nikol mi pa ni reku da bi bla ona njemu ušeč al kej takega. Pol pa učjri jst hočem poklicat kolegico z njegovega telefona pa vidim notr njeno ime pod klicane št. in med prejetimi klici. In same neke sumljive ure: 23.15, 21.10 in take. kr mi radovednost ni dala miru sm pogledala še čas trajanja in vidla da skori vedno govorita po 7 min. Meni on nje sploh nikoli ni omenu da bi jo kej klicu al pa ona njega. PS: on nima pojma da sm jst vidla kar sm vidla. Višek usega pa je blo ko mi je danes med sexom reku da kaj bi on dau da bi bla zdej tista punca na njemu. Jst sm se pa nrdila kot da mi je useeno kaj govori čeprou me je notr začelo razjedat.
Kaj bi si ve misnle?
Bi mu povedale?
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

Reku je,da si želi, da bi bla tista punca na njem?! In ti si to čist tko sprejela? Ojej! :eek: Men se to ne zdi normalno. Jst bi čist znorela!

Nasvet, ki vedno pride v poštev je POGOVOR! Namest, da sprašuješ nas kaj nardit, vprašaj njega. :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Čaki mal, med seksom ti je rekel, da si želi, da bi seksal z drugo, ti se pa ukvarjaš s klici na telefonu in tuhtaš o tem, kaj narest? Ena zdrava mera samospoštovanja ti ne bi škodila.
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja sam jst sm u upanju da je to reku zarad tega da bi me spravu ob žiuce.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Tudi pogledala ga ne bi nikoli več. Glede na to, da sta se tudi veliko pogovarjala, se najbrž niti hecal ni (čeprav bi bila to one sick, very sick, joke). Ne vem, če bi men moj kaj takega prijavil ... :box:
Uporabniški avatar
kittyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a kittyka »

Georgia napisal/-a:Reku je,da si želi, da bi bla tista punca na njem?! In ti si to čist tko sprejela? Ojej! :eek: Men se to ne zdi normalno. Jst bi čist znorela!

Enako!!! :roll:

Mislim, da sta potrebna enega konkretnega pogovora. Pa ne rabiš mu povedat, da si mu karkoli po telefonu brskala...začni s tem kar je izjavil v postelji...

Pa veliko sreče,

Lp
Live like there`s no tomorrow!
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Zakaj pa si se pravzaprav naredila, da ti je vseeno?
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Grdo slišano, ampak če bi meni to Moj reku bi blo uprašanje kdaj bi lahko naslednič seksu. Slika

Itak ti bomo usi svetovali, da se pogovorta. Sam on ti bo znau povedat kaj ti prikirva ( če ti kej ) in zakaj.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

No to mu je pa definiitvno uspelo. :)

Lej, itak vem, da boš tu dobila še 15 nasvetov v stilu "pogovorita se", potem ga boš šla plašno vprašat, kako je bila izjava mišljena, on bo nekaj zbluzil o tem, kako si tečna in nemogoča, tebi bo gadno in ga boš poskušala na vsak način zadržat ob sebi, take scene se bodo ponavljale in te psihično uničevale.
Ampak daj se najprej vprašaj zakaj. Koliko je njemu v resnici do tebe, če te poskuša med seksom spravljat ob živce samo zato, da bo videl reakcijo?
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka

*skokica* napisal/-a:Zakaj pa si se pravzaprav naredila, da ti je vseeno?

Zato kr me je tolk šokiralo da sm kr pustila da gre mimo kr se mi je zdelo skori mal nenormalno da je to res.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

kreten... :roll:
Drugič ko bo hotu seksat mu v ""šali"" reci da zakaj ne pokliče nje... Me zanima če bo potem tiho ostal... :?
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

Jst bi popizdila, pa mislm da nisem edina.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

čak a vidva sta bl fukfrenda al kako? ker če sta v resni zvezi mi ni jasno kaj še delaš z njem :?:
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka

Že skori 1 leto sva skupi. Z njim sm pa še vedno za to kr ga mam rada.

Sej bi se rada pogovorila z njim sam zdej res ne vem kako načet temo glede na to da sm takrat ko mi to reku tolk mirno odreagirala.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

sarci* napisal/-a:Jst bi popizdila, pa mislm da nisem edina.

Nisi ne, jst sploh ne vem, kaj nej napišem, k me takle tok fejst razpizdi, da mam maljon stvari za napisat, pa nobena niti prbližn ni za v javnost :evil: :evil:

Ja ja ja, rada ga maš, v redu, sej lepo, da ma človk nekoga rad, ampak dej no ... lej, kak bedak je. Če ne bi bil bedak, ne bi tega reku, tud če je blo sam v šali rečen. Pa gleede na to, da se nikol ne pogovarjata o tej ženski, dvomim, da bi kr njo v šalo vtaknu. Đizs no, punca odpri oči, res.
Odgovori