razmazena_maca ta "ubijalec rumenega pigmenta" se uporablja npr. takrat, ko se barvas na blond (lahko so tudi naravne blond) pa ti barva vlece na rumeno. Skratka posvetli lase. Uporablja se pa lahko kot sampon, jaz npr. vsak tretji teden lase operem s tem "samponom", in lasje niso rumeni Navodila pa imas na "samponu", ceprav jaz ga na laseh pustim kasne 3min. Mas jih pa vec vrst, jaz sem ga kupila pri frizerki, za 8€. Se splaca
jaz pa nekaj ne razumem sama velikokrat barvam svoje kolegice, pa sem vse do zdaj, ki so bile temne, uspela pobarvati z navadno barvo doma na svetlejso...in use so bile do zdaj zelo zadovoljne z rezultatom.
missy* napisal/-a:jaz pa nekaj ne razumem sama velikokrat barvam svoje kolegice, pa sem vse do zdaj, ki so bile temne, uspela pobarvati z navadno barvo doma na svetlejso...in use so bile do zdaj zelo zadovoljne z rezultatom.
odvisno, koliko časa so se barvale na črno. Jaz sem se skoraj 3 leta in ko sem hotela na svetlejše, seveda ni šlo.
jesat sm mela pa zdej pepelnato blond barvo od subrine in sem dobila po glavi hraste, pa vse je blo vneto, dobr da so lasje ostal.. tko da se nikol ne barvam več sama..
densy, to nima veze, ali se barvas sama ali ne. V navodilih ti pise, da pred tem nekaj dni prej probas za usesom na kozo dat malo barve, zaradi alergicnih reakcij