*Wham
*ABBA
*Bon Jovi
*The Cars
*Abc
*Bananarama
*Europe
*Duran Duran
*Aerosmith
Pa še kdo, sam se ne spomnim v tem trenutku...

, sm prešaltala na The Kelly family, no pol sm mislna, da mi je usojen Paddy, hehe. Ampak Kellyji so mi bli vedno neki posebnega, še zdej mi je fajn ko jih slišm na radiu. Sm bla tud na dveh koncertih v Ljubljani in oh in sploh je bla moja soba čist polepljena z njihovimi posterji, poslušala sm jih ene 5 let, pisala sm pesmice za Paddyja (joj kar sram me je to priznat
) in mi je kar mal hecno k jih 13-letnice ne poznajo (kar je logično) in norijo za NEKIMI rebelde-KR NEKI!

Pol kasnej sm pa začela plesat in mi je dogajala glasba od tam - Janet Jackson, Five, Christina Aguilera...
v današnjem času ima namreč Angelo po VSAKEM koncertu 'backsage'--v stilu 'autograph hour', ko se lahko z njim slikaš, pogovarjaš itd...
Angelo pride v Ljubljano?
:Slo_streetteam napisal/-a:za vse bivše oz. sedanje Kely Family fane... Angelo Kelly prihaja januarja v Ljubljano...da se ne ponavljam, bom samo prilimala link sem, ker sem že v enem topicu napisala vse informacije:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewto ... 53#1119753
p.s.Mogoče je to priložnost da se vam uresniči želja iz otroštva...v današnjem času ima namreč Angelo po VSAKEM koncertu 'backsage'--v stilu 'autograph hour', ko se lahko z njim slikaš, pogovarjaš itd...
![]()
drugače pa vsi bivši/sedanji fani vabljeni na
www.ikf-forum.eu, kjer imamo tud Slo fani svoj kotiček in nas je kar nekaj tam![]()
Lep pozdravček!!!!!!