mi2 sva bla ta viknd na kolpi...in ko tole berem se mi zdi zlo podobno.....pobegnla sva z žuranja, k kolpi......pazt na kašnga k po pomoti pride ponoč k vodi....da te ne potegne v pregloboko vodo.....
občutki so pa fenomenalni.....javno mesto...voda....luna.....vse je štimal....še na koncu k sva pršla nazaj in nama je tkooo pasu tist per!!!!!!!!
Ja kar se pa na Pagu dogaja je pa res že mal preveč... Mi se enkrat ob 7ih v jutro vračamo v apartma, pa sredi plaže tip sedi na tleh; v majci je bil oblečen, hlače je mel pa dol spuščene, pol pa bejba v kiklci in skor slečeni majci na njemu sedi, in seksata tam lepo... Folk hodi mimo njiju, onadva se pa sploh nista dala motit... JAooo vsaj mal manj očitna bi bla lahko...
Sej ne rečem da jaz nisem še seksala na plaži, ampak najdeš pač en prost tih kotiček, ne pa da se skoraj pred gostilno zakampiraš pa fukaš vsem na očeh...
Ja tist je res čist druga kr tko nekje vsem na očeh...
Jaz sem v Kanegri, ko je bila ura tm ene tri zjutri lepo na plaži...dva sta spala zlo bliz...ma briga me Itak me skor noben ni poznal...sam edn pol prbije pa glej da jo boš dobr...LOL
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Ko sm bla zadnč v Wellness parku Laško, sta dva stara (cca 60 let) sexala v onem malem bazenčku z mehurčki. Pa not sta še bla dva fanta...ona dva starija sta se pa kr žgala, da so lahko vsi vidli Grooza!! Pa sej se nista fuul migala, sam sta se pa. Bilo je očitno.
Ogabno!! To bi mogl vn nagnat pa kazn napisat. Kar je preveč je pa preveč!
em ja jz sam pa na vlaku, pa v avto(to ubistvu skoz k nesmem bit znemu), pa ob jezeru, pa na jasah, pa pred gostilno (ura je bla 5zjutri ni blo nubenga zuni), pa še kj bi se najdl...