Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
smotka=)
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljublajna

Neprebrana objava Napisal/-a smotka=) »

Ja sj to me zanima, pri katerih?
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

^^ jz mam ionskega, je ful fajn (sj sm ga že hvalila par vrstic navzgor :D ), kupla pa sm ga v Kranju pr Sašu Maliju, tko da ga more imet najbrž tud Mali v LJ...drugač maš pa na njihovi spletni strani predstavitev likalnikov, možnost naročila po internetu in kontakt, kjer lahko vprašaš, keri saloni v LJ ga imajo :wink:

http://gama.studioma.si/
smotka=)
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljublajna

Neprebrana objava Napisal/-a smotka=) »

Joj hvala, bom šla v bližnji prihodnosti vprašat kako pa kaj. Drgač ja pa kokr jih jst poznam je tut meni ionski najbolj ušeč, sam še nisem čisto odločena zaradi cene.
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objava Napisal/-a Nita* »

*zverinica* kako dolgo pa ti lasje ostanejo ravni s tem ravnilcem? jaz si jih pri mojem remingtonu moram ravnati vsak dan :?

sem že 99% prepričana, da bo ga.ma likalnik kmalu moj :D
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
Uporabniški avatar
*zverinica*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zverinica* »

do naslednjega pranja las, to je pa čez 3 oz. 4 dni...pa mam drugač take lase, da sam mal vlage v zraku zavohajo, se že začnejo kodrat :D je pač zadeva (zaenkrat) vredna svoje cene - tok tok
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objava Napisal/-a *little girl* »

jaz sem ravno včeraj kupila likalnik za lase Remington,ki ima teflonaste plošče. sem pa že prej uporabljala podoben likalnik in so se mi po enem dnevu začeli lasje mastit. velikokrat sem lase umila in jih nato zlikala...čez 2-3 dni so pa postali mastni. a je mogoče,da na to vpliva likalnik?plošče,ki jih ima likalnik?
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

smotka=) napisal/-a:Drgač ja pa kokr jih jst poznam je tut meni ionski najbolj ušeč, sam še nisem čisto odločena zaradi cene.

Tud jst mam ionski likalnik od ga.me in ga ne morm prehvalt,res zakon zadeva,tko da ti res toplo priporočam,da pri nakupu likalnika ne šparaš!!Verjemi,lasje ti bodo hvaležni,če boš kupila nekaj kakovostnega za malo več denarja.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objava Napisal/-a Nita* »

okej prepričale ste me :D kmalu bo tudi moj od ga.me

kaj pa za zaščito pred likanjem uporabljate?
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Jst uporabljam S Factor od Tigija,sam dost hitr zmasti lase če pretiravaš,tko da morš full pazt,da se res čist mal pošpricaš.Maš ga pa res za dolg.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
PiPPii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PiPPii »

*little girl* napisal/-a:jaz sem ravno včeraj kupila likalnik za lase Remington,ki ima teflonaste plošče. sem pa že prej uporabljala podoben likalnik in so se mi po enem dnevu začeli lasje mastit. velikokrat sem lase umila in jih nato zlikala...čez 2-3 dni so pa postali mastni. a je mogoče,da na to vpliva likalnik?plošče,ki jih ima likalnik?

Tudi meni se po likanju hitro zmastijo lasje, pa tudi prijateljica je pravila enako. Prej se mi niso nikoli tako hitro zmastili, sedaj se mi že po 3-4 dneh.
Mogoče uporabljaš/m preveč zaščite za lase, čeprav tudi če si je ne nanesem, se mi hitro zmastijo. :(
PiPPii
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a PiPPii »

arrow napisal/-a:Jst uporabljam S Factor od Tigija,sam dost hitr zmasti lase če pretiravaš,tko da morš full pazt,da se res čist mal pošpricaš.Maš ga pa res za dolg.

Koliko pa stane tale zaščita od Tigija? Pa učinkuje?
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

*little girl* napisal/-a:jaz sem ravno včeraj kupila likalnik za lase Remington,ki ima teflonaste plošče. sem pa že prej uporabljala podoben likalnik in so se mi po enem dnevu začeli lasje mastit. velikokrat sem lase umila in jih nato zlikala...čez 2-3 dni so pa postali mastni. a je mogoče,da na to vpliva likalnik?plošče,ki jih ima likalnik?

Meni so se pri Remingtonovih likalnikih res zelo hitro mastili lasje. Pa sem dajala gor enako količino zaščite ( Hot Glatt ) kot jo dajem zdaj z GA.MA likalnikom, zdaj pa se mi sploh ne mastijo. Pa tudi frizerka je rekla, da so Remingtonovi čist povprečni in nikakšen presežek. Da pa se veliko reklam dela in zato jih ljudje tudi veliko kupujejo. Tako da punce.. raje malo več denarja pa res kvaliteto :wink:
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
ronyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: bogu iza nogu

Neprebrana objava Napisal/-a ronyka »

janchie napisal/-a:js pa si sploh ne likam vseh las, ampak sam od spredi malo

ja jz isto tko...vecinoma samo fru-fru likam, zato ker tut casa nimam da bi cele lase likala,ker mam res ful goste p skodrane!
no,kdaj pa gdaj si pa le lahko privoscim lepe ravne laske :D
tko v dveh tednih si jih mogoce enkrat cele zlikam, drugace pa kot sem rekla,samo fru-fru :)
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

PiPPii napisal/-a:
arrow napisal/-a:Jst uporabljam S Factor od Tigija,sam dost hitr zmasti lase če pretiravaš,tko da morš full pazt,da se res čist mal pošpricaš.Maš ga pa res za dolg.

Koliko pa stane tale zaščita od Tigija? Pa učinkuje?

Je kr drag, 125ml pride 19,50€.Samo kokr sm že napisala glede na to,da se res sam 3-4x pošpricaš, ga maš za zelo dolgo časa.Ja jst mislm,da učinkuje.Sem pa ob nakupu te zaščite zamenjala še likalnik,tko da ne morm rečt kera stvar je bolj pripomogla k temu,da mam res lepše lase kot prej.Za sprej si poglej na tem linku:

http://tigi.studioma.si/s-factor.php
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

A mi kera lohk razlož kako se ti lohk po 2 urah lasi tok skravžajo, da ti kar začnejo štrlet navzven? Ko grem od doma sm pa rauna ko stena.... res ne vem kaj naj in počasi že zgubljam žiuce... Help me! :)
Odgovori