*AnNy napisal/-a:kr nek od statistike! kaj je vzorec,populacija,kaj je daljica, kaj je simetrala daljic, pa frekvenčna porazdelitev. pa še en zajeban račun..eh
Sej to samo nakladaš, pomoje. Kaj je vzorec lahko poveš s svojimi besedami, populacija tut. Kaj je daljica poveš pač d je razdalja med dvema točkama (a smo se tko v oš učil?), simetrala daljic je pa pač pravokotnica ki poteka skozi središče?
No frekvenčna porazdelitev pa prvič slišm
Jau punce kaj se je meni zgodilo...sedim v postelji in se učim in kar zaspim in se zjutraj ob šestih zbudim...krizs pa tok veik bi še mogla ponovit...pa te nemorm vrjet...
Še fant k je me je klicu on 00.00uri sploh nisem slišala mobitela, da mi zvoni...
Vso srečo vsem...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kje v PM pobirajo ta besedila za bralno razumevanje???!!? mislim, to včeraj pri ang ..za crknit ...a res nikomur ni jasno, da pač vsi ne znamo jezika in da naj se loči osnovni in višji nivo tudi glede tega..
Sem to, kar sem. Drugih je že tako ali tako preveč.
Tigi napisal/-a:Jau punce kaj se je meni zgodilo...sedim v postelji in se učim in kar zaspim in se zjutraj ob šestih zbudim...krizs pa tok veik bi še mogla ponovit...pa te nemorm vrjet... Še fant k je me je klicu on 00.00uri sploh nisem slišala mobitela, da mi zvoni...
Vso srečo vsem...
to se je tut men zgodil k sm se GPO učila učer,dobr da je blo to sam za eno uro k me je mat zbudila pol.
zadne čase ful mal spim pol pa med maturo zeham
tinca malinca se strinjam. Katastrofa je bla ta angleščina. Psiha danes mi tud ni nevem kak šla.
Sicer je bla pa baje zgodovina danes kr kul. Mene pa čaka ju3.
ang pa bio bi lah blo sploh se slabse? a kdo ve c delajo ali eno polo ali dve, glede na to d se pise npr psiha na eni soli v cetrtek, na drugi pa v petek?
Men se zdi najbl logicno, ena pola na en rok ... Na nasi soli so eni dans pisal FI, eni pa jutr pisemo ... Pa prcakujm d bo isto
^cherry^ napisal/-a:Js upam da bodo pr nas na ustnih zlo radodarni.
Sicer pa ja, sam zgo še ju3 pa je.. no razn ustnih.
A ktera kej ve, če so na tem roku isti sklopi vprašanj kot na spomladanskem?
Za ZGO mi je prejle bratranc reku d so pisal antiko (nwm tocno kaj), pa slovenci (al slovenija) v jugoslovanski drzavi ...
Joj cist tocno sm pozabla, ampk nekak tko (naj pove kdo k je pisu pa bolj ve)
Ne bodo iste? Jah men je cudno, k tud ko so na netu kake stare pole, je sam ena za spomladanski, pa ena za jesenski ... Nwem vglavnem dns kokr sm se menla pravjo d je isto ... hja no ... UPAM, ful!